|

Hadsten Kunstgræsbaneforening er nu en realitet

HSK Fodbold sætter nu alt ind for at få en kunstgræsbane i Hadsten realiseret. Initiativet støttes af en gruppe aktive borgere fra byens erhvervsliv samt Civic Hadsten.

Efter forhåndstilsagn fra Favrskov Kommune om økonomisk støtte til etablering af en kunstgræsbane ved baneanlægget på Bavnehøj på i alt 3,75 mio kr, sætter HSK Fodbold nu alt ind for at få projektet realiseret hurtigst muligt.

”Vi er først og fremmest super glade for kommunens støtte, da vores tilgang er at fodbold ikke alene skal være for alle – det skal det også være hele året. Vi har i dag en enkelt indendørsbane i Hadsten Idrætscenter, som vi deler med de traditionelle indendørssportsgrene, men dette er langt fra nok til at dække det voksende vinteridrætsbehov i området”, udtaler HSK Fodbolds bestyrelse.

I lighed med kunstgræsbanerne i Hinnerup og Hammel samt i overensstemmelse med DIF’s anbefalinger på området, har HSK Fodbold valgt at etablere en separat støtteforening, der skal stå for kunstgræsbanens etablering, drift og udlejning. Foreningen har fået navnet ”Hadsten Kunstgræsbaneforening” og blev etableret ved en stiftende generalforsamling tirsdag den 6 november 2018.

Bestyrelsen i den nye kunstgræsbaneforening er sammensat blandt en gruppe aktive borgere i Hadsten, der sammen repræsentanter byens erhvervsliv, støtteforeningen Civic Hadsten samt Hadsten Sports Klub. Ved bestyrelsens konstitueringsmøde blev posterne fordelt således:

• Hans Ole Steensig – Formand og sekretær
• Kristen S. Mark – Økonomi/Kasserer
• Jens Espensen – Teknisk ansvarlig
• Jacob Skovmand Christensen – Sportslig ansvarlig (ungdom)
• Martin Møller – Sportslig ansvarlig (senior)

I samarbejde med kunstgræsbaneforeningens tekniske rådgivere fra Sweco Danmark A/S, er den nystartede forening nu gået i dialog med kommunens miljøeksperter for at få fastlagt miljøkrav og indhentet godkendelser omkring udledning og rensning af regnvand fra kunstgræsbanen.

”Vi ser frem til at få de sidste aftaler og godkendelser på plads nu, så vi kan starte den reelle planlægning og projektering af kunstgræsbaneprojektet snarest”, siger kunstgræsbaneforeningens nye formand Hans Ole Steensig, ”Vores håb er, at den nye kunstgræsbane kan stå klar til vintersæsonen 2019/2020 med officiel åbning i begyndelsen af november 2019. Forudsætningen for det kommunale tilskud er, at vi selv er medfinansierende til projektet med minimum 1 mio. kr. og vi skal derfor i gang med at indsamle disse penge nu. Vi forventer at kunne indsamle hovedparten af pengene fra velgørende fonde, men håber også på støtte fra byens erhvervsdrivende og fra byens borgere generelt. Selve etableringen forventer vi at kunne gennemføre primært med brug af lokale entreprenører og håndværkere, så der er forhåbentlig en gensidig interesse i at få rejst den fornødne kapital”

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Spritkørsel på Motorvejen ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Møder i Netværksgruppen

Møder i Netværksgruppen

Borgere med senfølger efter kræftbehandling kan nu sætte x i kalenderen for nedenstående datoer, hvor vi mødes kl. 18.30-20.30 i Mødelokale Udsigten (1. sal) på Hinneruplund, Herrredsvej 16, Hinnerup ... læs mere
Forskere kaster lys på Favrskov

Forskere kaster lys på Favrskov

Tre forskere fra Aalborg Universitet spiller en aktiv rolle i projektet ”Trivsel i hverdagslivet”, hvor de observerer og spotter udviklingspotentialer ... læs mere
Forår og lærkesang

Forår og lærkesang

af Eigil Jacobsen På denne usædvanligt milde februarsøndag fandt jeg atter min cykel frem fra vinterhiet. Det var morgen og solen var lige ved at stå op. Herligt at komme ud og mærke luften og trampe af sted på min ... læs mere
Her stinker det i danskernes hjem

Her stinker det i danskernes hjem

Danskerne generes af lugt fra især afløb, køleskab, vaskemaskine og opvaskemaskine, viser undersøgelse ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK - Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

HSK – Dansk Revision Cup 2019 i weekenden

af Gert Jensen, fodboldformand i HSK ... læs mere
Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Rapporten viser, at arbejdet med tidlig opsporing og tidlig indsats for at sikre børns trivsel er på rette vej. Resultaterne er også med til at pege på tre nye indsatsområder ... læs mere
Loading...