|

Hadsten Motionsforening bliver en del af Sundhedshuset Hadsten.

Hadsten Motionsforening har valgt at blive en del af aktiviteterne i Sundhedshuset. Det betyder, at Hadsten Motionsforening i løbet af sommeren 2019 flytter fra deres nuværende placering på Over Hadstenvej og til den centrale placering i Sundhedshuset midt i Hadsten By.

foto : Rudi Daugsch

Arbejdet med at skabe liv og aktivitet for at ændre Hadsten Centeret til Sundhedshuset Hadsten, er i fuld gang.

”Vi er rigtig glade for, at Hadsten Motionsforening har valgt at blive en del af de aktiviteter og planer, vi arbejder med i Sundhedshuset” siger Apoteker Lars Persson, der er den ene af ejerne i Sundhedshuset. 

Hadsten Motionsforening rykker ind det lokale, hvor der før var dagligvarebutik. Her bliver de 1.500 kvm indrettet, så Hadsten Motionsforening, med sine 1.700 medlemmer, får helt nye og lækre faciliteter.

”Der er fuld gang i arbejdet med at ombygge det gamle center til Sundhedshus. Vi forventer, at Fysio-Shop.dk flytter ind til årsskiftet, og Kiropraktisk Klink følger efter i februar måned.” fortæller Lars Persson og fortsætter ”Vi har allerede fået en psykolog og to psykomotoriske terapeuter, som lejer i huset. Herudover er vi tæt på også, at kunne lave en aftale med en stor lægepraksis” siger Lars Persson.

Hvis de planer og idéer som Sundhedshuset Hadsten arbejder med falder på plads, vil alle lejemål, nye som nuværende, være udlejet til sommeren 2019.

Dermed er Hadsten Center ændret fra at være et butikscenter, til at være et Sundhedshus med liv og aktiviteter fra tidlig morgen til sen aften.

Hadsten Centeret blev købt af apoteker Lars Persson, kiropraktorerne Pia og Anders Tromholt og fysioterapeut Karsten Høgh i februar 2018

For yderlige oplysninger:

Lars Persson Mobil:  2980 3680

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

MISSE MØLLER; FØDT BLICHFELDT

Flot, gammelt postkort med motiv af Søndergade 44. Det var imidlertid bagsiden, der var mest interessant. Tryk ind og se mere ... læs mere
Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Oplev den legendariske operatenor, Plácido Domingo´s 50 års jubilæumskoncert.

Placido Domingo er en af den internationale operaverdens allerstørste stjerner nogensinde, og for én ganske særlig aften vender han tilbage til det betagende amfitetater, Arena Di Verona, 50 år efter sin debut. ‌ ... læs mere
Klubmesterskab i petanque

Klubmesterskab i petanque

Der var 20 deltagere, da Hadsten Idrætsforenings Petanqueklub tirsdag 17. september afholdt sit årlige klubmesterskab. Afbrudt af heftige regnbyger gennemførte de fire kampe. Sponsorer var HTC-Biler og Tandlægeklinikken Ågade ... læs mere
Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Kina’s kommende stjerne kom forbi Hadsten Håndbold

Jensen, Eriksen og Madsen var for en stund byttet ud med Chen, Zhang og Yu, ... læs mere
Indbrud i Søften

Indbrud i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene ... læs mere
Loading...