|

Hadsten SK holder på succestræner

Hadsten SK Håndbold og Daniel Grønhøj Hansen har valgt at forlænge samarbejdet, som nu er gældende til sommeren 2013.

billede : Træner Daniel Grønhøj med sine succesfulde 

               håmdboldpiger

 

 

Efter halvandet år i spidsen for Hadsten HK´s bedst rangerede hold er cheftræner Daniel Grønhøj Hansen fast besluttet på at tage endnu en tørn for det potentielle 1. divisionsmandskab.

 

          Selvom jeg fik et par spændende henvendelser i forhold til den kommende sæson, kunne jeg simpelthen ikke sige nej til Hadsten. Der er så meget perspektiv i det her projekt, som spillerne, ledelsen og hele byen bakker op omkring, udtaler Daniel Grønhøj Hansen.

 

Da den i Århus bosatte fynbo overtog Hadsten-mandskabet i sommeren 2010, var klubben at finde i den nederste del af 2. division.

 

Efter at det i den forgangne sæson blev til en plads i midten af rækken, har den østjyske klub nu for alvor sat kurs mod noget større.

 

          Der er sket meget, siden jeg startede i klubben, og jeg er sikker på, at der kommer til at ske endnu flere spændende tiltag fremadrettet. Men lige nu handler det om at holde fokus på det, vi er i gang med, for sæsonen er stadig lang.

 

          Dog håber og tror jeg på, at pigerne og jeg kan indløse billet til 1. division, når foråret begynder at nærme sig. Med 13 sejre i 13 kampe må man i hvert fald sige, at det foreløbigt ser mere end godt ud, lyder det fra cheftræneren.

 

I ledelsen i Hadsten SK glæder man sig over, at det er lykkedes at holde på den succesfulde cheftræner:

 

          Vi er glade for i Hadsten Sports Klub for at kunne fortsætte den kurs der blev lagt tilbage i sidste sæson. At vi allerede nu har styr på trænerposten for den kommende sæson betyder at vi kan fokuserer på de resterende kampe i sæsonen og have fokus på de vigtigt kampe der venter. Vi er glade for at Daniel har valgt at fortsætte hos os og kan være med til at udviklet holdet videre, måske i 1. division, siger Rune Zobbe.

 

Hadsten HK er i øjeblikket placeret på en suveræn førsteplads i 2. division, hvor de har et forspring på seks point ned til den nærmeste forfølger.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjtllands Politi oplyser ... læs mere
Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Morten Andresen, der siden 2015 har været ungdomsformand i HSK Fodbold, har valgt at stoppe pr. 30. juni 2019 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 425.

Ugens naturbilleder nr. 425.

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at sommervejret ikke ligefrem har vist sig fra sin bedste side den seneste uge. Men det skal ikke forhindre os i at nyde naturen ... læs mere
Indbrud på Skyttevænget

Indbrud på Skyttevænget

Østjyallands Politi oplyser ... læs mere
Loading...