|

Hammel efterlyser handling

Vi har modtaget følgende referat fra VENSTRE`s byrådsgruppe, der har afholdt et orienterende møde med Hammel Handel og Hammel Erhvervsnetværk.

 

  Vi håber meget, at der meget snart sker noget i Hammel midtby. Planerne bliver hele tiden udskudt og udskudt. Nu må der snart ske noget.

Så kontant var meldingen fra Hammel Handel og Hammel Erhvervsnetværk til medlemmerne af Venstres byrådsgruppe. De tre parter holdt et fællesmøde på initiativ af Venstre, der i den nye byrådsperiode har taget initiativ til dialogmøder med repræsentanter fra foreninger, virksomheder og institutioner i kommunen.

  Vi ønsker at diskutere aktuelle emner og komme tættere på virkeligheden, forklarer gruppeformand Flemming Nørgaard om baggrunden for møderne.

  På mødet i Hammel blev vi blandt andet oplyst om, at de handlende i byen ønsker det omdiskuterede P-forbud totalt ophævet. Som det blev sagt af butiksejerne, vil de hellere byde kunderne velkomne, end Hammel skal blive husket for P-bøder.

Repræsentanterne for de handlende og erhvervslivet udtrykte stor utilfredshed med, at der siden 2009 har været lavet planer for kommunale forbedringer i Hammel midtby, men endnu er stort set intet sket, selv om store millionbeløb længe har været afsat til opgaven.

  I den sag har de Venstres fulde opbakning. For os går det også kun for langsomt med udviklingen, og vi vil forsøge at presse processen, så man snart ser synlige resultater i Hammel. De handlende savnede godt skiltning om p-forhold, og fremfor en større renovering af Østergade, så man hellere en renovering og fornyelse af sidegader, passager og baggårde til sivegaden i Østergade. På den måde kommer byen til at hænge bedre sammen og tage sig mere indbydende ud, fortæller Flemming Nørgaard.

På mødet var der også bred enighed om, at i det store spil står en motorvej øverst på ønskesedlen, og politikerne lyttede med stor interesse til de initiativer og samarbejder, som specielt Hammel Erhvervsnetværk deltager i for at fremme motorvejen mellem Aarhus og Hammel og evt. videre til Viborg.

På vegne af Venstre`s gruppe i Favrskov Byråd

 

Flemming Nørgaard

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Bedre indeklima og et mindre el-forbrug bliver resultatet, når Kultur- og Sundhedscenter Inside i Hammel får nyt tagbelægning og ventilationssystem ... læs mere
Loading...