|

Hammel efterlyser handling

Vi har modtaget følgende referat fra VENSTRE`s byrådsgruppe, der har afholdt et orienterende møde med Hammel Handel og Hammel Erhvervsnetværk.

 

  Vi håber meget, at der meget snart sker noget i Hammel midtby. Planerne bliver hele tiden udskudt og udskudt. Nu må der snart ske noget.

Så kontant var meldingen fra Hammel Handel og Hammel Erhvervsnetværk til medlemmerne af Venstres byrådsgruppe. De tre parter holdt et fællesmøde på initiativ af Venstre, der i den nye byrådsperiode har taget initiativ til dialogmøder med repræsentanter fra foreninger, virksomheder og institutioner i kommunen.

  Vi ønsker at diskutere aktuelle emner og komme tættere på virkeligheden, forklarer gruppeformand Flemming Nørgaard om baggrunden for møderne.

  På mødet i Hammel blev vi blandt andet oplyst om, at de handlende i byen ønsker det omdiskuterede P-forbud totalt ophævet. Som det blev sagt af butiksejerne, vil de hellere byde kunderne velkomne, end Hammel skal blive husket for P-bøder.

Repræsentanterne for de handlende og erhvervslivet udtrykte stor utilfredshed med, at der siden 2009 har været lavet planer for kommunale forbedringer i Hammel midtby, men endnu er stort set intet sket, selv om store millionbeløb længe har været afsat til opgaven.

  I den sag har de Venstres fulde opbakning. For os går det også kun for langsomt med udviklingen, og vi vil forsøge at presse processen, så man snart ser synlige resultater i Hammel. De handlende savnede godt skiltning om p-forhold, og fremfor en større renovering af Østergade, så man hellere en renovering og fornyelse af sidegader, passager og baggårde til sivegaden i Østergade. På den måde kommer byen til at hænge bedre sammen og tage sig mere indbydende ud, fortæller Flemming Nørgaard.

På mødet var der også bred enighed om, at i det store spil står en motorvej øverst på ønskesedlen, og politikerne lyttede med stor interesse til de initiativer og samarbejder, som specielt Hammel Erhvervsnetværk deltager i for at fremme motorvejen mellem Aarhus og Hammel og evt. videre til Viborg.

På vegne af Venstre`s gruppe i Favrskov Byråd

 

Flemming Nørgaard

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Børn og Familie klar med den første kvalitetsrapport

Rapporten viser, at arbejdet med tidlig opsporing og tidlig indsats for at sikre børns trivsel er på rette vej. Resultaterne er også med til at pege på tre nye indsatsområder ... læs mere
De levende billeder

De levende billeder

Den 1. marts bliver Hadsten Bio 80 år. Rejsebiografen i Østergades Hotel blev nu afløst af en rigtig biograf ... læs mere
Flosset image...

Flosset image…

De to største pengeinstitutter her i landet kæmper med imageproblemer og kundeflugt i stor skala ... læs mere
Generalforsamling i Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

Generalforsamling i Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

Fommand Heidi Hagen Siem fik et flot genvalg, som formand ... læs mere
Favrskov`s borgmester fylder 60 år

Favrskov`s borgmester fylder 60 år

Nils Borring (S), folkeskolelærer og borgmester i Favrskov Kommune, fylder 60 år 24. februar ... læs mere
Klimaændringer – Den danske vinkel

Klimaændringer – Den danske vinkel

Livestreamet foredrag fra Aarhus universitet ... læs mere
Nyt liv i den gamle hjulfabrik.

Nyt liv i den gamle hjulfabrik.

PingvinNyt har besøgt Direktør Ruben M. Andersen, Loebeshop og han viser os rundt og fortæller hvor langt de nået i deres ny WEB-hotel ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 404.

Ugens naturbilleder nr. 404.

Vinterferien er over os, og det er en kærkommen lejlighed til at komme ud i den friske luft - her kommer du med på en tur ad Østergårdsvej ved Laurbjerg/Houlbjerg ... læs mere
Nu stiger eller falder prisen for mange fjernvarme-kunder

Nu stiger eller falder prisen for mange fjernvarme-kunder

De fleste fjernvarmeforbrugere skal betale mere for at få opvarmet deres bolig i 2019 end i 2018. Det viser nye tal fra Forsyningstilsynet ... læs mere
Der er ved at komme liv tilbage i Hadsten Centret

Der er ved at komme liv tilbage i Hadsten Centret

Det gamle indkøbscenter er godt på vej til at blive omdannet til et sundhedshus ... læs mere
Loading...