|

Hammel Torskelaug indkalder for 138. gang til generalforsamling og torskespisning den 19. februar 2015 kl. 18:45 i Lyngåhus.

På Hammel Torskelaugs bestyrelsesmøde i december 2014 har vi besluttet atter at arrangere den årlige torskespisning i Lyngaahus med bustransport kl. 18:15 fra Inside i Hammel.

 

Vores kompromisløse ”torskekok” Jørgen har lovet at diske op med de sædvanlige lækre råvarer til vores torskespisning.

 

Sidste år havde bestyrelsen udvidet dagsordenen på generalforsamlingen med et meget historisk og underholdende indslag om Torskelauget i gamle dage fortalt af Erik Maagaard.

 

Bestyrelsen vil naturligvis gøre alt for at sikre at generalforsamling og spisning bliver fejret efter laugets traditionelle dagsorden, taler og sange efterfulgt af gemytlige indslag fra laugets medlemmer. Bestyrelsen vil endnu ikke afsløre, om der atter i år bliver et uventet indslag på generalforsamlingen.

 

Vi er dog sikre på, at generalforsamlingen igen i år bliver festlig.

 

Sidste års torskespisning satte rekord, idet vi var næsten 100 deltagere til stede. Lokalerne i Lyngåhus sætter selvfølgelig en naturlig begrænsning på deltagerantallet, men bestyrelsen ønsker ikke at flytte til større lokaler. Derfor opfordrer bestyrelsen allerede nu medlemmer til at reservere ovennævnte dato og være hurtige ved tilmeldingen for at sikre sig en plads.

 

Menuen

Torskespisningen skal være en gourmet oplevelse. Kokken garanterer, at der serveres det hvide kogte torskekød, torskerogn – også kaldet bukser – samt torskelever med i alt 15 slags tilbehør med forskellige saucer, sennep, krydderier og grøntsager. Alt sammen i rette temperatur og mængde.

 

Medlemmerne

Enhver myndig mand, der har tilknytning til Favrskov Kommune og som sætter pris på en god omgang kogt torsk med det hele, er velkommen i Hammel Torskelaug. Efterhånden har vi mange faste deltagere fra Lyngå, Hadsten og Hinnerup.

 

Uanset om du har været med tidligere eller ej, er du velkommen til at deltage i generalforsamling og torskespisning.

 

 

 

Internettet

Hammel Torskelaug har sin egen hjemmeside på Facebook, hvor du kan finde billeder fra de sidste års generalforsamlinger.

 

På vegne af Hammel Torskelaug af 1877

Stig Andersen, Overtorsk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.NYT fra LMO

NYT fra LMO

Nybyg eller renovering – hvad er bedst for dig? ... læs mere
Der er god grund til at lære matematik

Der er god grund til at lære matematik

Forløbet praktisk anvendt matematik er et samarbejde mellem Favrskov kommunes grundskoler og Den jydske Haandværkerskole (DjH). 5. – 6.- årgang fra Korsholmskolen er på besøg på DjH for at få indblik i, hvorfor matematik er en god ting at lære, ... læs mere
VIGTIGT MØDE I RANDERS

VIGTIGT MØDE I RANDERS

På Bøgevej ser vi nærmere på Villa "Vesta", og så mindes Kurt Villy en tid, hvor postmesteren besad en vis autoritet ... læs mere
Hverken Hammel eller Hadsten er en undtagelse. Desværre...

Hverken Hammel eller Hadsten er en undtagelse. Desværre…

På landsplaner 10. forretning i detailhandlen er lukket siden 2008 ... læs mere
Busdrift i Favrskov

Busdrift i Favrskov

Af Niels Kallehave DF -Tåsingevej 22 8370 Hadsten ... læs mere
Uheld på motorvejen

Uheld på motorvejen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Flere nye spillere hos Hadsten Håndbold

Flere nye spillere hos Hadsten Håndbold

I går præsenterede vi 2 nye og i dag fortæller vi om 3 mere ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

Bliv klogere på økologi, græs og græsmælk ... læs mere
Far til fire i Solen

Far til fire i Solen

Firma Snigpremiere i Hadsten Bio ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 365.

Ugens naturbilleder nr. 365.

Sjældent har der været så smukt overalt ! Maj maler med en fortryllende pensel, så selv de mest uanselige steder får deres moment af skønhed. Øjet kan ikke få nok - slet ikke af de gule rapsmarker og havens blomstrende ... læs mere
Loading...