|

Hammel Torskelaug indkalder for 138. gang til generalforsamling og torskespisning den 19. februar 2015 kl. 18:45 i Lyngåhus.

På Hammel Torskelaugs bestyrelsesmøde i december 2014 har vi besluttet atter at arrangere den årlige torskespisning i Lyngaahus med bustransport kl. 18:15 fra Inside i Hammel.

 

Vores kompromisløse ”torskekok” Jørgen har lovet at diske op med de sædvanlige lækre råvarer til vores torskespisning.

 

Sidste år havde bestyrelsen udvidet dagsordenen på generalforsamlingen med et meget historisk og underholdende indslag om Torskelauget i gamle dage fortalt af Erik Maagaard.

 

Bestyrelsen vil naturligvis gøre alt for at sikre at generalforsamling og spisning bliver fejret efter laugets traditionelle dagsorden, taler og sange efterfulgt af gemytlige indslag fra laugets medlemmer. Bestyrelsen vil endnu ikke afsløre, om der atter i år bliver et uventet indslag på generalforsamlingen.

 

Vi er dog sikre på, at generalforsamlingen igen i år bliver festlig.

 

Sidste års torskespisning satte rekord, idet vi var næsten 100 deltagere til stede. Lokalerne i Lyngåhus sætter selvfølgelig en naturlig begrænsning på deltagerantallet, men bestyrelsen ønsker ikke at flytte til større lokaler. Derfor opfordrer bestyrelsen allerede nu medlemmer til at reservere ovennævnte dato og være hurtige ved tilmeldingen for at sikre sig en plads.

 

Menuen

Torskespisningen skal være en gourmet oplevelse. Kokken garanterer, at der serveres det hvide kogte torskekød, torskerogn – også kaldet bukser – samt torskelever med i alt 15 slags tilbehør med forskellige saucer, sennep, krydderier og grøntsager. Alt sammen i rette temperatur og mængde.

 

Medlemmerne

Enhver myndig mand, der har tilknytning til Favrskov Kommune og som sætter pris på en god omgang kogt torsk med det hele, er velkommen i Hammel Torskelaug. Efterhånden har vi mange faste deltagere fra Lyngå, Hadsten og Hinnerup.

 

Uanset om du har været med tidligere eller ej, er du velkommen til at deltage i generalforsamling og torskespisning.

 

 

 

Internettet

Hammel Torskelaug har sin egen hjemmeside på Facebook, hvor du kan finde billeder fra de sidste års generalforsamlinger.

 

På vegne af Hammel Torskelaug af 1877

Stig Andersen, Overtorsk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Generalforsamling i Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

Generalforsamling i Natteravnene i Hadsten-Hinnerup

Fommand Heidi Hagen Siem fik et flot genvalg, som formand ... læs mere
Favrskov`s borgmester fylder 60 år

Favrskov`s borgmester fylder 60 år

Nils Borring (S), folkeskolelærer og borgmester i Favrskov Kommune, fylder 60 år 24. februar ... læs mere
Klimaændringer – Den danske vinkel

Klimaændringer – Den danske vinkel

Livestreamet foredrag fra Aarhus universitet ... læs mere
Nyt liv i den gamle hjulfabrik.

Nyt liv i den gamle hjulfabrik.

PingvinNyt har besøgt Direktør Ruben M. Andersen, Loebeshop og han viser os rundt og fortæller hvor langt de nået i deres ny WEB-hotel ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 404.

Ugens naturbilleder nr. 404.

Vinterferien er over os, og det er en kærkommen lejlighed til at komme ud i den friske luft - her kommer du med på en tur ad Østergårdsvej ved Laurbjerg/Houlbjerg ... læs mere
Nu stiger eller falder prisen for mange fjernvarme-kunder

Nu stiger eller falder prisen for mange fjernvarme-kunder

De fleste fjernvarmeforbrugere skal betale mere for at få opvarmet deres bolig i 2019 end i 2018. Det viser nye tal fra Forsyningstilsynet ... læs mere
Der er ved at komme liv tilbage i Hadsten Centret

Der er ved at komme liv tilbage i Hadsten Centret

Det gamle indkøbscenter er godt på vej til at blive omdannet til et sundhedshus ... læs mere
Krænkelse i den blå sangbog.

Krænkelse i den blå sangbog.

”Sang fra den blå” begynder altid sangdagen med 162 ”Den danske sang…” ... læs mere
Efterlysning - 14.02.2018 Pavia er stadigvæk ikke fundet

Efterlysning – 14.02.2018 Pavia er stadigvæk ikke fundet

Østjyllands Politi beder befolkningen om hjælp til at finde 47-årige Pavia Henrik Anton Hamann, der har været forsvundet siden tidligt søndag morgen ... læs mere
Loading...