|

Hans Minor Vedel bliver ny direktør for Børn og Kultur

Hans Minor Vedel skifter forvaltning og bliver ny direktør for Børn og Kultur.

Hans Minor Vedel skifter med virkning fra 1. januar 2021 jobbet som direktør for Teknik og Miljø i Favrskov Kommune ud med jobbet om direktør for Børn og Kultur samme sted. Her erstatter han Rasmus Møller, der starter som kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet.

Hans Minor Vedel har siden juni 2017 været direktør for Teknik og Miljø. Før det var han direktør for Børn og Skole i Randers Kommune, direktør for Børn og Skole i Favrskov Kommune og forvaltningschef i Børn og Unge i Aarhus Kommune. Han har herfra mere end syv års erfaring med ledelse af ledere på børne- og skoleområdet. Hertil kommer, at Hans Minor Vedel også tidligere har haft ansvaret for kultur- og fritidsområdet i tre år i Favrskov Kommune.

Hans Minor Vedel er 58 år, bor i Aarhus og har tre voksne børn.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup er glad for, at Hans Minor Vedel har sagt ja til fremover at stå i spidsen for Børn og Kultur i Favrskov Kommune.

– Hans har været direktør i Favrskov Kommune i mere end otte år. Han kender politikerne og organisationen rigtig godt og er meget vellidt. Jeg er ikke i tvivl om, at han med sin store erfaring inden for børne- og skoleområdet fra flere kommuner er den rette til at stå i spidsen for de mange spændende tiltag, der er igangsat i Børn og Kultur det seneste par år. Hertil kommer hans meget brede ledelseserfaring, gode relationelle kompetencer og interesse for at arbejde på tværs, siger Jan Kallestrup.

Hans Minor Vedel er rigtig godt tilpas med, at han fra 1. januar 2021 kan skrive direktør for Børn og Kultur på visitkortet, men han er samtidig ærgerlig over at skulle sige farvel til Teknik og Miljø.

– Det har bestemt ikke været noget nemt valg at skifte område, da jeg har været rigtig glad for jobbet som direktør for Teknik og Miljø. Mange spændende projekter, en fantastisk chefgruppe samt fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Men jeg må indrømme, at mit hjerte banker for at være med til at sætte præg på børn og unges udvikling og muligheder. Det får jeg igen gode muligheder for som direktør for Børn og Kultur i Favrskov, fortæller Hans Minor Vedel.

Som noget af det første vil Hans Minor Vedel i starten af det nye år tage på rundtur til de mange forskellige arbejdspladser, som hører under Børn og Kultur.

– Selv om jeg tidligere har været direktør for børne- og skoleområdet i Favrskov, så føler jeg, at der er tale om et helt nyt job med rigtig mange nye ledere og medarbejdere. Hertil kommer, at Børn og Kultur det seneste par år har arbejdet målrettet med at opstille mål og udlægge nye spor for udviklingen af området, som jeg nu skal koble mig på og være med til at realisere. Det bliver vildt spændende, siger Hans Minor Vedel.

Konstitueret direktør i Teknik og Miljø

I forlængelse af Hans Minor Vedels overgang til Børn og Kultur vil jobbet som direktør for Teknik og Miljø blive slået op snarest muligt.

I perioden indtil en ny direktør kan tiltræde, bliver chefen for Trafik og Ejendomme, Claus Vind Andersen, konstitueret som direktør for Teknik og Miljø. Det sker med virkning fra 1. januar 2021.

Claus Vind Andersen har en meget stor erfaring med teknik- og miljøområdet og et bredt kendskab til Favrskov Kommune. Han blev ansat som juridisk konsulent i 2009. I 2015 blev han sekretariatschef i samme forvaltning, og med virkning fra 2017 blev han chef for Trafik og Ejendomme. Det betyder, at Claus Vind Andersen er godt rustet til i den kommende periode at stå i spidsen for de mange spændende opgaver i Teknik og Miljø.

Claus Vind Andersen er 44 år og uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet. Han bor ved Harlev i Aarhus Kommune, er gift med Sofie og har tre børn på 10, 12 og 15 år.

 

Hans Minor Vedels karriere omfatter følgende ansættelsesforhold:

 • 2017 – 2020    Direktør for Teknik og Miljø (2017-2019 hed forvaltningen Teknik og Kultur)
 • 2015 – 2017    Direktør for Børn og Skole, Randers Kommune
 • 2013 – 2015:   Direktør for Børn og Skole, Favrskov Kommune
 • 2010 – 2013:   Chef for HR, Kommunikation & Trivsel, Aarhus Kommune
 • 2008 – 2010:   Direktør for Teknik og Kultur, Favrskov Kommune
 • 2006 – 2008:   Borger- og personaledirektør, Favrskov Kommune
 • 2004 – 2006:   Leder af sammenlægningssekretariatet, Favrskov Kommune
 • 2001 – 2005:   Sekretariats- og personalechef, Hadsten Kommune
 • 1998 – 2000:   Fuldmægtig i Økonomisk afd., Borgmesterens Afd., Aarhus Kommune
 • 1995 – 1997:   EU-konsulent, Aarhus Kommunes EU-kontor under Erhvervsafdelingen
 • 1994 – 1995:   International udviklingsmedarbejder ved Europæisk Center for Demokratisk Udvikling under AOF
Dato:11. december 2020

Senest opdateret:

11. december 2020

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.VITAMIN BOOST uge 8

VITAMIN BOOST uge 8

af Erhvervschef Bente Nørgaard, Favrskov Kommune ... læs mere
Bobilen skulle altid holde over en rist!

Bobilen skulle altid holde over en rist!

Af Motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Corona: Pas på dårligt indeklima, når I er hjemme hele tiden

Corona: Pas på dårligt indeklima, når I er hjemme hele tiden

Af Journalist - Julie Trolle Boding BOLIUS ... læs mere
Muligheder for kviktest i uge 8

Muligheder for kviktest i uge 8

Bliv testet for corona uden tidsbestilling. Du bliver podet i næsen, og efter ca. en halv time bliver du ringet op, hvis testen er positiv for COVID-19 ... læs mere
Årsplanen viser retningen for Landsbyrådets arbejde

Årsplanen viser retningen for Landsbyrådets arbejde

Baglandet skal med, fremtidens fællesskaber skal diskuteres og de trafikale udfordringer kortlægges ... læs mere
Hadstens diplomat er gået bort

Hadstens diplomat er gået bort

En af Hadstens store erhvervsledere direktør Hans Gadeberg, er død kort tid før han blev 93 år ... læs mere
Kirken nytænker struktur

Kirken nytænker struktur

Af Erik Berthelsen, Thorsø ... læs mere
Hash i Hinnerup

Hash i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Fast vaccinationssted etableres i Hammel

Fast vaccinationssted etableres i Hammel

Region Midtjylland opretter i starten af marts et fast vaccinationssted i Hammel Idrætscenter, der skal fungere, indtil vaccinationerne er gennemført ... læs mere
Loading...