|

HSK-fodbold : Grimt uheld lagde dæmper på flot sejr i Hadsund

Gert Jensen, formand for HSK-fodbold har sent os dette referat fra kampen mod Hadsund

FIDUSEN gik til Simon Givard

Lørdag den 4. maj maj kl. 13:30. Hadsund Stadion. Et af de hyggelige Stadions med atletikbane rundt om banen. 
Hadsund B – HSK: 0-3 (0-0).

Holdopstilling, HSK:
Thomsen, “GC”, Dam, Schneider, Simon Gregersen, Jensen, Kastrup, Givard, Høy, Nicky og Møller. Ude startede Casper Clausen og Jesper Poulsen (ikke benyttet).

Udskiftninger:
Fra 2. halvlegs start: Kastrup ud, Clausen ind.
86. min: Møller ud, Kastrup ind. 

Målscorere, HSK:
Nicky, Høy og Givard. 

Fidusen: Givard, Schneider, Høy og Nicky med 3 stemmer til hver, alle spillede en flot kamp og de tre af dem var oven i købet målscorere i den vigtige sejr over Hadsund.

  

Gert Jensen

Vi er p.t. hårdt ramt af skader, og til dagens kamp i Hadsund måtte Kim, Malik og Dennis melde fra.
I dagene op til kampen havde vi problemer med at skaffe folk til holdet, og det er rigtig skidt, at folk siger nej til at spille på førsteholdet, hvilket burde være en ære for klubbens fodboldspillere. Derfor stod vi i den trælse situation, at vi kun var 12 spillere klar til dagens kamp. Holdleder Jesper Poulsen, der ikke har spillet de sidste tre år, sagde dog ja til at stå en 13. mand på holdkortet. Unge Casper Clausen var den eneste nye der viste sig som et mandfolk og sagde ja til at ta’ med til Hadsund. Desværre kom Casper ud for et alvorligt uheld i kampens sidste minut.

Det var med mange anelser, at vi stillede op til kampen mod Hadsund B, der for første gang i år kunne stille i stærkeste opstilling.

Vi viste dog god moral og vandt en flot 0-3 sejr over Hadsund B. I første halvleg havde vi medvind i den stride blæst, og vi sad på det meste af pillet og kom også frem til de største chancer. Efter pausen fik vi hul på “bylden”, og vi scorede tre flotte mål: Nicky, Høy og Givard. Stor ros til hele holdet, der fortsatte de gode takter fra sidste uges sejr over Åstrup/Hammelev IF.

1. halvleg:
5. min.: Godt indlæg af Nicky til Jensen i Hadsunds målfelt, Jensen afsluttede på målmanden, ripost ud til Nicky, hvis afslutning blev clearet. 8. min.: Godt hjørne af Givard, flyvende hovedstød af Schneider udløste nyt hjørne. 13. min.: Godt brudt af Schneider, der fik trådt den ene støvle af, alligevel fik han afsluttet på mål. 25. min.: Afslutning, Nicky, rettet af til hjørne. 26. min.: To gode hjørne af Jensen, det ene ramte overligger.

32. min.: Godt langskudsforsøg, Schneider, lige forbi mål. 33. min.: Kanon forsvarsspil af Dam, videre til Givard. 43. min.: Afslutning, Hadsund, over mål. 44. min.: Godt hjørne af Givard langs jorden, fik lov at passere til indkast i modsatte side. 45. min.: Givard savet ned, Høy fik påtale af dommeren for at protestere. 47. min.: Nicky fik slag lige uden for feltet, frispark, godt forsøg af Jensen, reddet til hjørne. 49. min.: SLUT, 1. halvleg.

2. halvleg:
Modvind. 4. min.: nedfaldsbold i vores felt, Schneider mistimede, Hadsund afsluttede på stolpen (stolpe ud). 5. min.: Hadsunds 7-er, afslutning over mål. 6. min.: Farligt Hadsund-forsøg, clearet af Dam. 9. min.: Suverænt forsvarsspil af Schneider satte godt HSK-angreb i gang, videre til Høy, der spillede Givard på højrekanten, super indlæg til Nicky, der prikkede bolden i mål til 0-1.

10. min.: Hadsundspiller til tælling, udspekuleret, da han stoppede os i en farlig contra, dommeren fløjtede af. 20. min.: Schneider fik at vide, at næste gang vi brokkede os, ville der falde en advarsel. 22. min.: Hadsund, afslutning forbi mål. 34. min.: Kanonbold af “GC”, friløber til Givard, Hadsunds 13-er “klippede” ham og klart rødt kort. Frispark, kort fra Givard til Schneider, der afsluttede i muren, hånd på? Ikke dømt. 37. min.: Suverænt opspil, HSK, Givard til Nicky, super indlæg til Høy, der fejrede sin 19 års fødselsdag i går med en stor kamp og ved at score til 0-2.

38. min.: Super afslutning af Høy, over mål. 43. min.: Skidt tilbagelægning af Hadsund, Givard kom imellem, rundede keeperen og sparkede bolden i mål med højre yderside, så stod det 0-3, og vild jubel i HSK-lejren. 44. min.: Kampen fik en trist afslutning, da en Hadsund-spiller forsøgte et saksespark i vores målfelt, Clausen, der headede bolden væk fik desværre/uheldigvis støvlen i hovedet. Med- og modspillere og dommeren var hurtigt henne ved Clausen, og vi kunne se, det var alvorligt, og dommeren vinkede Poulsen ind på banen.

Clausen blev hjulpet fra banen, og desværre mistede han begge sine fortænder ved uheldet. Trist-trist afslutning på kampen. Hadsund-spilleren fik et gult kort og var rigtig ked af det. Jeg har efterfølgende været i kontakt med Clausen, der straks efter kampen blev kørt til skadestuen i Aarhus, hvor der var en tandlæge tilstede. Clausen har fået limet tænderne i, og han skal i de næste uger gennem nogle smertefulde rodbehandlinger, og de næste fire uger står på flydende kost. Jeg synes, at Clausen tog uheldet som en mandfolk, og herfra skal der lyde: GOD BEDRING, og vi håber snart at se dig igen. Der skal også lyde en STOR TAK til Keller, Holm, Fisker og Løcke, der kørte Clausen på skadestuen.

Det slemme uheld lagde selvfølgelig en dæmper på glæden over sejren, men vi råbte sejrssangen/fik vinderøl.

Næste kamp: Hjemme, onsdag den 8. maj kl. 19:00 mod Vivild IF.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Geia Food A/S tilbagekalder pitabrød grundet risiko for mug. Risiko for mug gør produktet uegnet til menneskeføde ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens cocktail består af motiver fra Julsø i Ry, gråænder, dådyr og sommerfugle, krydret med lidt blomster ... læs mere
Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: MELLEMKRIGSTIDENS BERLIN ... læs mere
Loading...