|

HSK håber på ny hal til Hadsten

Formanden for Hadsten Sports Klub Per Rasmussen udtaler i den an- ledning:

 

Der har været talt og skrevet en del om en ny hal til Hadsten, og nu bliver det så snart besluttet, om man fra byrådets side kan finde pengene til en ny hal i Hadsten.

Lige nu er der tre haller i Hadsten, hvilket i store dele af kalenderåret gør det mere end svært at få tingene til at gå op, da der, heldigvis, er rigtigt mange i Hadsten og omegn, der gerne vil dyrke motion.

Som det er lige nu, så bliver hallen i Voldum og Hinnerup brugt flere gange om ugen, for at alle kan komme til at spille, og det siger næsten sig selv, at det langt fra er optimalt, og at endnu en hal ville kunne afhjælpe dette problem.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi håber meget på en ny hal i Hadsten, fordi der er virkelig brug for den. Det virker ikke rimeligt, at folk skal køre til andre byer, for at de kan dyrke sport. Jeg håber, at man i Favrskov Kommune er opmærksomme på problemet og handler derefter, siger Per Rasmussen, formand for Hadsten Sports Klub.

– Lad mig samtidig slå fast, at det jo ikke er en hal til Hadsten Sports Klub, men til hele byen og til alle dem, der måtte være interesseret i at benytte hallen. Vi har måske været mest aktive omkring projektet, men jeg fornemmer, at mange i Hadsten har stor interesse i projektet. Sammen er jeg sikker på, at vi kan løse opgaven, og i min verden skal det være i samarbejde med alle her i Hadsten.

Hadsten Sports Klub har i denne sæson et hold i 1. division i håndbold, og Per Rasmussen peger på, at vil man fra kommunens side bakke op om eliteidræt i fremtiden, så kræver det også, at faciliteterne følger med.

– Hadsten som by har jo udviklet sig meget de senere år, og derfor er det også nødvendigt at ting som halfaciliteter følger med. Vil man samtidig styrke profileringen af byen, f. eks gennem eliteidræt, så bliver vi nødt til at kunne tilbyde et godt produkt og give folk mulighed for at træne på anstændige tidspunkter. Som det er nu, så træner vores 1. divisionshold til klokken 22.00, og det er langt fra optimalt. Derfor, sammenholdt med alt det andet, håber jeg meget på en ny hal, som uden tvivl vil blive brugt hele dagen af såvel ældre som unge borgere i byen eller fra Favrskov Kommune, fastslår Per Rasmussen.

 

For yderligere kommentarer kontakt formand Per Rasmussen 20 20 58 80.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

OMKRING SØNDERGADE 12...

OMKRING SØNDERGADE 12…

Ved at bladre lidt i hedearkivet fandt Kurt Villy frem til et fornemt gademotiv, som fortjener at blive vist ... læs mere
Længe leve middelmådigheden

Længe leve middelmådigheden

”Hvad alle ikke kan lære, skal ingen lære...” ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Tema: Familiedrama på spansk ... læs mere
DET ER HELT VILDT..........

DET ER HELT VILDT……….

Vi tilbyder opskæring af dyr fortæller slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde Gårdbutik på Hammelvej ved Laurbjerg ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Håndbold i mørke

Håndbold i mørke

af Simon Olsen ... læs mere
Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Natteravnene er en frivillig social forening med 150 lokalforeninger, - i alt 3500 personer på landsplan ... læs mere
Spritbilist i Hammel

Spritbilist i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...