|

HSK håber på ny hal til Hadsten

Formanden for Hadsten Sports Klub Per Rasmussen udtaler i den an- ledning:

 

Der har været talt og skrevet en del om en ny hal til Hadsten, og nu bliver det så snart besluttet, om man fra byrådets side kan finde pengene til en ny hal i Hadsten.

Lige nu er der tre haller i Hadsten, hvilket i store dele af kalenderåret gør det mere end svært at få tingene til at gå op, da der, heldigvis, er rigtigt mange i Hadsten og omegn, der gerne vil dyrke motion.

Som det er lige nu, så bliver hallen i Voldum og Hinnerup brugt flere gange om ugen, for at alle kan komme til at spille, og det siger næsten sig selv, at det langt fra er optimalt, og at endnu en hal ville kunne afhjælpe dette problem.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi håber meget på en ny hal i Hadsten, fordi der er virkelig brug for den. Det virker ikke rimeligt, at folk skal køre til andre byer, for at de kan dyrke sport. Jeg håber, at man i Favrskov Kommune er opmærksomme på problemet og handler derefter, siger Per Rasmussen, formand for Hadsten Sports Klub.

– Lad mig samtidig slå fast, at det jo ikke er en hal til Hadsten Sports Klub, men til hele byen og til alle dem, der måtte være interesseret i at benytte hallen. Vi har måske været mest aktive omkring projektet, men jeg fornemmer, at mange i Hadsten har stor interesse i projektet. Sammen er jeg sikker på, at vi kan løse opgaven, og i min verden skal det være i samarbejde med alle her i Hadsten.

Hadsten Sports Klub har i denne sæson et hold i 1. division i håndbold, og Per Rasmussen peger på, at vil man fra kommunens side bakke op om eliteidræt i fremtiden, så kræver det også, at faciliteterne følger med.

– Hadsten som by har jo udviklet sig meget de senere år, og derfor er det også nødvendigt at ting som halfaciliteter følger med. Vil man samtidig styrke profileringen af byen, f. eks gennem eliteidræt, så bliver vi nødt til at kunne tilbyde et godt produkt og give folk mulighed for at træne på anstændige tidspunkter. Som det er nu, så træner vores 1. divisionshold til klokken 22.00, og det er langt fra optimalt. Derfor, sammenholdt med alt det andet, håber jeg meget på en ny hal, som uden tvivl vil blive brugt hele dagen af såvel ældre som unge borgere i byen eller fra Favrskov Kommune, fastslår Per Rasmussen.

 

For yderligere kommentarer kontakt formand Per Rasmussen 20 20 58 80.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Stakkels gymnasieelever…

Stakkels gymnasieelever…

Hver 3. gymnasieelev overvejer at droppe ud af gymnasiet, fordi de ”bøvler med ting og sager”, som formanden for Danske Gymnasier udtrykker det ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet vil stoppe uopmærksomme trafikanter

Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene ... læs mere
MESTER JAKOB - MESTER JAKOB - sover du -- nej nej tværtimod

MESTER JAKOB – MESTER JAKOB – sover du — nej nej tværtimod

BAGERMESTER JAKOB OVERGAARD åbnede i weekenden sit nye BAGERI og BAGER- FORRETNING I DET NYE SUNDHEDSHUS i HADSTEN ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Affaldssorteringen kan stadig blive bedre i Favrskov ... læs mere
Længere åbningstid om fredagen i kommunens daginstitutioner

Længere åbningstid om fredagen i kommunens daginstitutioner

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Hadsten Sangforening kan i år fejre 125 års jubilæum.

Hadsten Sangforening kan i år fejre 125 års jubilæum.

Dagen er den 14. oktober. Dagen er den 14. oktober. Det lidt usædvanlige jubilæum vil blive markeret på forskellig måde ... læs mere
Socialdemokratiet er imod det frie valg

Socialdemokratiet er imod det frie valg

Charlotte Green, Medlem af Favrskov Byråd for Det konservative Folkeparti ... læs mere
Loading...