|

HSK ungdomsspiller Walther Winkler til FCM

Walther Winkler til FCM

 

Da HSK Fodbolds U15 Drenge M1 var i pulje med Herning Fremad i foråret, fik de øje på Walther. FCM kontaktede HSK, daværende ungdomsformand Toni Olesen i slutningen af maj for at invitere Walther til et to-dages ophold på deres akademi.

Da de fortsat var positive over for Walther, inviterede de ham på endnu et to-dages ophold i juni, hvor han boede hos en af spillerne på holdet og fulgte holdet til morgentræning og skolegang på Sønderager (Sønderager er en folkeskole for Eliteidrætsudøvere med støtte fra Team Danmark).

Efter dette ophold fik Walther at vide, at de gerne ville have ham til at skifte klub med henblik på at spille U15 Elite i 2014/2015 sæsonen.

Steen Winkler, far til Walther udtaler: – Da vi følte, at det var en fantastisk mulighed for Walther, blev vi enige om at tage imod deres tilbud. Walther har derfor skiftet skole og starter på Sønderager i næste uge. Tre dage om ugen skal han bo hos en værtsfamilie i Herning.

Vi har været meget imponerede over det set-up, de har i FCM. Netop hjemvendt fra Brøndby Cup kan jeg oplyse, at Walther har fået fuld spilletid i 4 ud af 5 kampe (indskiftet 1 kamp) og har scoret et enkelt mål. Sæsonen starter på næste søndag mod Viborg. Snart skal de igen til stævne hvor de skal spille mod bl.a. IFK Göteborg og Sevilla.

På Walthers vegne skal der lyde en stor tak for den fantastiske opbakning og fodboldopvækst, han har fået i HSK. Lykkes det ikke at komme videre i FCM-regi næste år, så ved vi der er en super klub at komme tilbage til.

14 årige Walther Winkler har fået en god start i FCM.

Fodboldformand Gert Jensen udtaler: – Vi er meget stolte over, at FCM har fået øje på Walther, og at Walther får en enestående mulighed for at udvikle sig yderligere som fodboldspiller i en af de bedste og mest professionelle fodboldklubber. På vegne af HSK Fodbold skal der lyde: HELD OG LYKKE fremover og med hans fremtid i FCM.

Skrevet af

Gert Jensen

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...