|

Husk nu tilmeldingen til Wedelslund!

Medens tilmeldingerne strømmer ind til Træf- og Køretøjsdagen på godset Wedelslund den 5. juni, har arrangørerne travlt med planlægningen.

Tekst og fotos af Jørgen Kjær

 

Træf- og Køretøjsdagen falder jo sammen med Fars Dag, og hvorfor skal han ikke have det hyggeligt også denne dag, og opvartes som han plejer? Tidstypisk tøj og autentiske miljøer omkring vore klassikere er jo populært som aldrig før, og den tidsperiode vi rammer mest på Wedelslund er nok 1950`erne og 1960`erne. Her var de store amerikanerbiler og små rugbrødsbiler som Folkevognen populære. Musikken var rock and roll og blues og påklædningen var med cowboybukser, T-shirts og strutskørter. Det får vi alt sammen masser af den 5. juni, og det med det tidstypiske understreges af et besøg af et par rigtig tidstypiske pin-up girls fra omtalte periode. De har lovet at stille op til foto-sessions med deltagernes biler, så man kan få et rigtigt tidstypisk foto til julekortet eller væggen.

Hippierne kommer igen!

 

Hippierne kommer også som et rigtig tidstypisk indslag fra 1960`erne og 1970`erne, medens en række biler fra TV-serien Badehotellet tager os med på en rejse tilbage til tiden før anden verdenskrig.

Weise`s bil i tv-serien BADEHOTELLET

 

Volvo Amazon Klub Danmarks fejring af deres 25 års fødselsdag tager os med op til nutiden sammen med alle de andre glade gæster, der med deres hver især unikke klassikere i virkeligheden er en lille tidslomme i sig selv.

Træf- og Køretøjsdagen den 5. juni på Wedelslund Gods vil gerne markere 75 års dagen for invasionen på Normandiets kyst, og søger derfor kontakt med foreninger og ejere af militærkøretøjer fra den tid, der vil hjælpe med at markere dagen.

 

Vi håber at få lejlighed til markere 75 års dagen for de allieredes invasion i Normandiet med en lille afdeling af militærkøretøjer fra den tid, så alt i alt er der igen lagt op til en hyggelig dag, hvor netop hyggen er i højsædet.

   Miss Polka Dot kommer til fotoshoot til Træf- og Køretøjsdagen den 5: juni.  Fotograf Peter Troest.

 

Og for at have styr på både planlægning og afviklingen af træffet, der forventes at blive besøgt af lige så mange gæster som tidligere år, 3.000 personer og 1.400 til 1.500 køretøjer – altså fuldt hus, er der kun adgang mod forudtilmelding på www.veteranposten.dk

Her kan man også tilmelde sig VeteranPostens gratis morgenkaffebord.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Comedy Night vender tilbage til Hadsten

Af Simon Olsen, Salgs- & Eventchefen i Hadsten Håndbold ... læs mere
Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Trækker sig fra sit topjob i FN-panelet

Helle Thorning-Schmidt vil alligevel ikke jagte skatteunddragere ... læs mere
Den ultimative lyd af forår

Den ultimative lyd af forår

Kun en uges tid efter kyndelmisse synger lærken ... læs mere
Stormskader i Favrskov

Stormskader i Favrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd, formand for Børne- og Skoleudvalget og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
En aften med læring og faglig stolthed

En aften med læring og faglig stolthed

Dagtilbudschef Lone Bruun Nielsen kunne i går byde velkommen til en farvestrålende læringsfestival i InSide, der i dagens anledning var blevet pyntet op med vimpler, balloner og spændende faglige stande ... læs mere
Vandskade på SOLHØJ

Vandskade på SOLHØJ

En løbende vandhane hos en beboer har medført en vandskade på Solhøj ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...