|

Indehaver fejrer 25 år med NMT El-Service

Elinstallatør og indehaver Niels Martin Thomsen, Skovvangsvej i Hadsten, fejrer 25års jubilæum hos NMT El-Service med åbent hus torsdag den 16. maj 2019.

I år er det 25 år siden, at den unge elinstallatør Niels Martin Thomsen blev ansat hos Smedegaards El-Service i Risskov. Dengang var der fire medarbejdere, og virksomheden havde til huse i garagen på privatadressen hos stifteren Ove Smedegaard. Siden er firmaet vokset til knap 20 medarbejdere og bor nu i meget større lokaler på Arresøvej i Risskov.

Elopgaver i hele landet Mens firmaet før i tiden primært løste elopgaver i Aarhus-området, så har NMT El-Services medarbejdere nu om dage hjemmebane i hele Østjylland. I enkelte tilfælde udfører de også opgaver i resten af landet.

»Gennem tiden har jeg overtaget virksomheder i både Hinnerup, Studstrup og Ebeltoft, så vores geografiske område er blevet udvidet til at omfatte stort set hele Østjylland. Desuden har vi godt samarbejde med blandt andet Envac Danmark A/S, som leverer affaldssugssystemer i hele landet«, fortæller Niels Martin Thomsen og fortsætter:

»Det betyder, at vi af og til får til opgave at stå for det elektriske monterings- og installationsarbejde i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af affaldssug rundt om i Danmark«.

Markant udvikling i elbranchen »Der er sket utrolig meget i elbranchen siden midten af 90’erne, da jeg startede i firmaet. Kravet til den håndværksmæssige kvalitet er blevet højere, men det er kun godt. Det sikrer nemlig kunderne elsikkerhed og installationer, der virker«, siger jubilaren.

»Elbranchen er i en rivende udvikling, hvor den digitale udvikling og avanceret teknik spiller en større og større rolle. I dag leverer vi komplicerede tekniske løsninger, som er skræddersyet kundernes behov. Det stiller store krav til elektrikernes kompetencer, som hele tiden skal følge med udviklingen. Miljø og energieffektive løsninger er også blevet en langt vigtigere del af dagsordenen end dengang«, siger Niels Martin Thomsen.

Niels Martin Thomsen startede i lære som elektriker i 1985 hos Munkholm El i Hjortshøj. Som svend var han i en årrække ansat hos Hoffmann & Sønner og EL:CON. Siden uddannede han sig til elinstallatør og arbejdede derefter igen i en periode hos EL:CON. I 1994 blev han ansat som elinstallatør hos Smedegaards El-Service. Efter 11 år som medarbejder blev han i 2005 ejer af virksomheden og ændrede firmanavnet til NMT El Service.

Jubilæum fejres med åbent hus Jubilæet fejres med åbent hus den 16. maj 2019 fra kl. 14.00 i firmaets lokaler på Arresøvej 11A i Risskov, hvor NMT El-Service glæder sig til at vise det nyudbyggede domicil frem og ikke mindst at hilse på en masse af de trofaste kunder, forretningsforbindelser og venner af huset

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Østjyllands Politi søger ejerne af nogle tyvekoster, der er fundet i forbindelse med en ransagning ... læs mere
Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Der er solgt rigtig mange sommerhuse i de første fire måneder af 2020, og udbuddet er tilmed på et meget lavt niveau. Læs her hvorfor, og hvad det kan betyde for priserne ... læs mere
ÉT SOGN, TRE KIRKER

ÉT SOGN, TRE KIRKER

Formand Hadsten Menighedsråd Annette Obelitz ... læs mere
Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Enkelte har ikke været lukket helt, men nu bli`r der meget mere liv ... læs mere
Støt børn og unge ramt af kræft

Støt børn og unge ramt af kræft

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte – målrettet børn og unge ... læs mere
Hurtig handel foretrækkes

Hurtig handel foretrækkes

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: KRIMISERIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Af Mette Nøhr, Bestyrelsesmedlem, Det Konservative Folkeparti i Favrskov, Grønhøjvej 33, 8450 Hammel ... læs mere
Information vedrørende opstart i HSK

Information vedrørende opstart i HSK

af Martin Kryger Ahrentsen ... læs mere
Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

De fleste kældre egner sig ikke til børneværelser, advarer fagekspert i Videncentret Bolius. Læs, hvorfor du helst ikke skal lave børneværelse i kælderen ... læs mere
Bagspiller fra liga til Hadsten

Bagspiller fra liga til Hadsten

Af Simon Olsen, Pr. og Eventschef Simon Olsen, Hadsten Håndbold ... læs mere
Loading...