|

Indehaver fejrer 25 år med NMT El-Service

Elinstallatør og indehaver Niels Martin Thomsen, Skovvangsvej i Hadsten, fejrer 25års jubilæum hos NMT El-Service med åbent hus torsdag den 16. maj 2019.

I år er det 25 år siden, at den unge elinstallatør Niels Martin Thomsen blev ansat hos Smedegaards El-Service i Risskov. Dengang var der fire medarbejdere, og virksomheden havde til huse i garagen på privatadressen hos stifteren Ove Smedegaard. Siden er firmaet vokset til knap 20 medarbejdere og bor nu i meget større lokaler på Arresøvej i Risskov.

Elopgaver i hele landet Mens firmaet før i tiden primært løste elopgaver i Aarhus-området, så har NMT El-Services medarbejdere nu om dage hjemmebane i hele Østjylland. I enkelte tilfælde udfører de også opgaver i resten af landet.

»Gennem tiden har jeg overtaget virksomheder i både Hinnerup, Studstrup og Ebeltoft, så vores geografiske område er blevet udvidet til at omfatte stort set hele Østjylland. Desuden har vi godt samarbejde med blandt andet Envac Danmark A/S, som leverer affaldssugssystemer i hele landet«, fortæller Niels Martin Thomsen og fortsætter:

»Det betyder, at vi af og til får til opgave at stå for det elektriske monterings- og installationsarbejde i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af affaldssug rundt om i Danmark«.

Markant udvikling i elbranchen »Der er sket utrolig meget i elbranchen siden midten af 90’erne, da jeg startede i firmaet. Kravet til den håndværksmæssige kvalitet er blevet højere, men det er kun godt. Det sikrer nemlig kunderne elsikkerhed og installationer, der virker«, siger jubilaren.

»Elbranchen er i en rivende udvikling, hvor den digitale udvikling og avanceret teknik spiller en større og større rolle. I dag leverer vi komplicerede tekniske løsninger, som er skræddersyet kundernes behov. Det stiller store krav til elektrikernes kompetencer, som hele tiden skal følge med udviklingen. Miljø og energieffektive løsninger er også blevet en langt vigtigere del af dagsordenen end dengang«, siger Niels Martin Thomsen.

Niels Martin Thomsen startede i lære som elektriker i 1985 hos Munkholm El i Hjortshøj. Som svend var han i en årrække ansat hos Hoffmann & Sønner og EL:CON. Siden uddannede han sig til elinstallatør og arbejdede derefter igen i en periode hos EL:CON. I 1994 blev han ansat som elinstallatør hos Smedegaards El-Service. Efter 11 år som medarbejder blev han i 2005 ejer af virksomheden og ændrede firmanavnet til NMT El Service.

Jubilæum fejres med åbent hus Jubilæet fejres med åbent hus den 16. maj 2019 fra kl. 14.00 i firmaets lokaler på Arresøvej 11A i Risskov, hvor NMT El-Service glæder sig til at vise det nyudbyggede domicil frem og ikke mindst at hilse på en masse af de trofaste kunder, forretningsforbindelser og venner af huset

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Alle ejere af en Nimbus kender Knud Jørgensen

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
SOMMERKIRKE

SOMMERKIRKE

Torsdag d. 13. juni kl. 19.30 i Nr. Galten Kirke ... læs mere
Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø springer ud

Røde Kors Butikken i Thorsø bryder lørdag den 22. de sædvanlige rammer og rykker ud på gaden til markedsdag ... læs mere
Det er sommer og tid for Rose` vin

Det er sommer og tid for Rose` vin

Hos Skjold Burne skyder vi rosé-sæsonen i gang med et kanontilbud på vores pivlækre "LAVENDETTE ROSÉ (2018)" fortæller Vinhandler Peter Aschelund fra butikken i Søndergade i Hadsten ... læs mere
Sparekniven truer de ældre

Sparekniven truer de ældre

af Charlotte Green byrådsmedlem og folketingskanda for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
VI MARKERER EN  SKÆBNEDAG  FOR VORES FRIHED

VI MARKERER EN SKÆBNEDAG FOR VORES FRIHED

HJEMMMEVÆRNSESKADRILLE 265, HVIDSTEN, MARKERER 75 ÅRS DAGEN FOR HVIDSTENGRUPPENS HENRETTELSE DEN 29. juni 1944 ... læs mere
En manipulerende kirkeklumme

En manipulerende kirkeklumme

Af Eva Damsgaard Næstformand  i Dansk Folkeparti ... læs mere
Nyt på Lilleåmarked 2019

Nyt på Lilleåmarked 2019

PingvinNyt har talt med formanden for Lilleåmarked Henning Bertelsen fra Lions Clubben ... læs mere
Anholdt for spirituskørsel

Anholdt for spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bus endte i husmur

Bus endte i husmur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi hjælper hianden

Vi hjælper hianden

Af PET Petersen fra partiet Alternativet ... læs mere
Loading...