|

JEG BLIVER – SELVFØLGELIG – I ALTERNATIVET!

Af Rasmus Foged, Alternativet

Rasmus Foged

 

Jeg meldte mig ind i Alternativet i slutningen af 2014. Jeg meldte mig ind efter at have læst Alternativets manifest, værdier og debatdogmer – og den smule konkret politik, der var udviklet på det tidspunkt. 

Jeg husker stadig det første møde, jeg deltog i – et møde for nye medlemmer, der blev holdt i Filmbyen i Aarhus. Jeg kendte ikke nogen medlemmer i forvejen, men jeg blev taget godt imod og har siden opbygget mange venskaber med andre medlemmer. 

Da jeg meldte mig ind, var vi omkring 1.100 medlemmer af Alternativet. Èt år senere, var vi 1.100 bare i Østjylland, og på et tidspunkt var vi over 11.000 medlemmer på landsplan. Da vi valgte ny politisk leder den 1. februar i år, var vi omkring 6.500 medlemmer. 

Siden den 1. feburar har Alternativet været særdeles meget i fokus. Ikke på grund af vores politik, men på grund af nogle medlemmers handlinger – særligt nogle fremtrædende medlemmers handlinger. Senest har fire af vores folketingsmedlemmer i dag meldt sig ud.

De visioner og værdier, der fik mig til at melde mig ind i Alternativet, er der ikke blevet ændret på. Mange af de medlemmer, der har støttet mig i Midtjylland, støtter mig stadig. Endelig må jeg også gå ud fra, at de borgere, der stemte på Alternativet ved regionsrådsvalget i 2017, stadig ønsker, at jeg arbejder for Alternativets politik i Region Midtjylland. 

Jeg kender ikke de præcise grunde til, at Uffe, Rasmus, Susanne og Sikandar har meldt sig ud. Det gør kun de selv, og det er egentlig heller ikke væsentligt for mig. For mig er Alternativet ikke et spørgsmål om enkeltpersoner – heller ikke når der er tale om fremtrædende medlemmer. Jeg er valgt som repræsentant for partiet og til at udføre partiets politik. 

Jeg vil derfor fortsætte som medlem af Alternativet, og jeg bakker selvfølglig 100% op om – og har fuld tillid til – alle de mange medlemmer, der arbejder for Alternativets politik. 

Der er ingen tvivl om, at vi i Alternativet har en svær tid foran os, og mit humør er da bestemt påvirket af situationen. Der er flere af mine gode venner, der har meldt sig ud, og selvom vi vil prøve at holde kontakten, kommer jeg til at savne dem. 

Uanset hvad vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til Alternativets succes gennem årene, og en særlig tak til alle jer, der bliver ved med at arbejde for Alternativets vision og værdier så længe borgerne giver os mandat til det!

Mvh Rasmus


Rasmus Foged

Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland

Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra VELAS

Nyt fra VELAS

Besætninger søges til test af forlænget laktation ... læs mere
Nyt fra BLÅ KORS

Nyt fra BLÅ KORS

Blå Kors forlænger lukningen ... læs mere
På vej hjem fra månen?

På vej hjem fra månen?

De Radikales leder, Morten Østergaard, åbner for at udskyde deadline for en klimaaftale i lyset af corona-epidemien ... læs mere
Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Tandlæge Hanne Lillelund Olsen fortæller til PingvinNyt følgende ... læs mere
Færdselsuheld vedHammel

Færdselsuheld vedHammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

Østjyllands Politi efterlyser ... læs mere
Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

"Nedlukningen af Danmark" forlænges til 13. april ... læs mere
Brændende kærlighed til plejecentrene

Brændende kærlighed til plejecentrene

Louise og Jacob Jepsen afleverer de farvestrålende blomster på Tinghøj i Hammel. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Next slide ... læs mere
Vi savner en KRAMMER - gør du også?

Vi savner en KRAMMER – gør du også?

- så SPAR OP på en KRAMMER-KONTO ... læs mere
Loading...