|

JEG BLIVER – SELVFØLGELIG – I ALTERNATIVET!

Af Rasmus Foged, Alternativet

Rasmus Foged

 

Jeg meldte mig ind i Alternativet i slutningen af 2014. Jeg meldte mig ind efter at have læst Alternativets manifest, værdier og debatdogmer – og den smule konkret politik, der var udviklet på det tidspunkt. 

Jeg husker stadig det første møde, jeg deltog i – et møde for nye medlemmer, der blev holdt i Filmbyen i Aarhus. Jeg kendte ikke nogen medlemmer i forvejen, men jeg blev taget godt imod og har siden opbygget mange venskaber med andre medlemmer. 

Da jeg meldte mig ind, var vi omkring 1.100 medlemmer af Alternativet. Èt år senere, var vi 1.100 bare i Østjylland, og på et tidspunkt var vi over 11.000 medlemmer på landsplan. Da vi valgte ny politisk leder den 1. februar i år, var vi omkring 6.500 medlemmer. 

Siden den 1. feburar har Alternativet været særdeles meget i fokus. Ikke på grund af vores politik, men på grund af nogle medlemmers handlinger – særligt nogle fremtrædende medlemmers handlinger. Senest har fire af vores folketingsmedlemmer i dag meldt sig ud.

De visioner og værdier, der fik mig til at melde mig ind i Alternativet, er der ikke blevet ændret på. Mange af de medlemmer, der har støttet mig i Midtjylland, støtter mig stadig. Endelig må jeg også gå ud fra, at de borgere, der stemte på Alternativet ved regionsrådsvalget i 2017, stadig ønsker, at jeg arbejder for Alternativets politik i Region Midtjylland. 

Jeg kender ikke de præcise grunde til, at Uffe, Rasmus, Susanne og Sikandar har meldt sig ud. Det gør kun de selv, og det er egentlig heller ikke væsentligt for mig. For mig er Alternativet ikke et spørgsmål om enkeltpersoner – heller ikke når der er tale om fremtrædende medlemmer. Jeg er valgt som repræsentant for partiet og til at udføre partiets politik. 

Jeg vil derfor fortsætte som medlem af Alternativet, og jeg bakker selvfølglig 100% op om – og har fuld tillid til – alle de mange medlemmer, der arbejder for Alternativets politik. 

Der er ingen tvivl om, at vi i Alternativet har en svær tid foran os, og mit humør er da bestemt påvirket af situationen. Der er flere af mine gode venner, der har meldt sig ud, og selvom vi vil prøve at holde kontakten, kommer jeg til at savne dem. 

Uanset hvad vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til Alternativets succes gennem årene, og en særlig tak til alle jer, der bliver ved med at arbejde for Alternativets vision og værdier så længe borgerne giver os mandat til det!

Mvh Rasmus


Rasmus Foged

Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland

Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Politiet søger rette ejermænd til tyvekoster

Østjyllands Politi søger ejerne af nogle tyvekoster, der er fundet i forbindelse med en ransagning ... læs mere
Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Ingen krise: Rekordsalg af sommerhuse – og få tilbage på markedet

Der er solgt rigtig mange sommerhuse i de første fire måneder af 2020, og udbuddet er tilmed på et meget lavt niveau. Læs her hvorfor, og hvad det kan betyde for priserne ... læs mere
ÉT SOGN, TRE KIRKER

ÉT SOGN, TRE KIRKER

Formand Hadsten Menighedsråd Annette Obelitz ... læs mere
Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Butikkerne i Søndergade i Hadsten er ved at gøre klar

Enkelte har ikke været lukket helt, men nu bli`r der meget mere liv ... læs mere
Støt børn og unge ramt af kræft

Støt børn og unge ramt af kræft

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte – målrettet børn og unge ... læs mere
Hurtig handel foretrækkes

Hurtig handel foretrækkes

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: KRIMISERIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Politisk makværk koster Favrskov dyrt

Af Mette Nøhr, Bestyrelsesmedlem, Det Konservative Folkeparti i Favrskov, Grønhøjvej 33, 8450 Hammel ... læs mere
Information vedrørende opstart i HSK

Information vedrørende opstart i HSK

af Martin Kryger Ahrentsen ... læs mere
Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

Ekspert: Brug ikke kælderen til børneværelse

De fleste kældre egner sig ikke til børneværelser, advarer fagekspert i Videncentret Bolius. Læs, hvorfor du helst ikke skal lave børneværelse i kælderen ... læs mere
Bagspiller fra liga til Hadsten

Bagspiller fra liga til Hadsten

Af Simon Olsen, Pr. og Eventschef Simon Olsen, Hadsten Håndbold ... læs mere
Loading...