|

K genvælger stærke og lokale profiler

På Det Konservative Folkeparti i Favrskovs generalforsamling var der genvalg til både borgmesterkandidat og folketingskandidat.

Mette Nøhr, Flemming Aaen Jensen, Lars Storgaard, Ole Jensen
Morten Ploug, Knud Schøler, Tommy Højer, Torben la Place
Charlotte Green, Niels Christian Selchau-Mark, René Scheider

 

To stærke profiler, med solide stemmetal bag sig, blev sat i spidsen for de lokale borgerlige kræfter, og både stemning og opbakning var helt i top.

Den borgerlige borgmesterkandidat til kommunalvalg 2021 blev den mangeårige lokalpolitiske veteran og nuværende 2. viceborgmester Lars Storgaard fra Ulstrup, mens Charlotte Green blev genvalgt som kommunens folketingskandidat.

Lars Storgaard, der er udvalgsformand for beskæftigelsesudvalget, politimand og selvstændig erhvervsdrivende udtaler: ”Jeg glæder mig enormt meget over den tillid og den opbakning, som vores medlemmer har vist mig. Vi er allerede i arbejdstøjet, og nu vil jeg sætte alle sejl for, at vi får det bedste udgangspunkt for borgerlig indflydelse – og at tage borgmesterposten ved næste valg.

Charlotte Green, der udover at være byrådsmedlem og folketingskandidat i Favrskov, er overlæge i akutmodtagelsen, leverede et stærkt indlæg om behovet for en sundhedsreform og diagnosticerede nogle af problemerne i det danske sundhedsvæsen, ikke mindst i forhold til det lokale og nære sundhedsvæsen: ”Vi skal have udbygget det nære sundhedsvæsen – det er et minimum at alle får adgang til en kvalificeret praktiserende læge, og så må vi lade læger og sygeplejersker om at gøre det de er gode til, fx at lade sekretærer stå for indtastninger, databaser og dokumentation.

Lars Storgaard (Spidskandidat KV21)  Tommy Højer (Næstformand)  
Knud Schøler (Formand)Charlotte Green (Folketingskandidat)  
 

Der var ros og stort bifald til Charlotte Green, der opnåede et fantastisk valgresultat ved folketingsvalget i 2019 med over 2300 personlige stemmer. Dette udløste en plads som 1. suppleant til Folketinget, og Charlotte blev, med stående bifald, genvalgt som foreningens folketingskandidat.

Mødet blev afholdt i Ulstrup i viceborgmester Lars Storgaards virksomhedslokaler.

På mødet berettede byrådsgruppen v. Lars Storgaard og Charlotte Green om deres arbejde i byrådet, og der var stor spørgelyst og begejstring blandt de fremmødte. Med en læge og en politimand i byrådet er det helt naturligt, at Konservative konstant knokler for at passe på Favrskov og holder skarpt øje med, hvordan vores skattepenge forvaltes.

Derfor var gruppen også generelt tilfredse med budgettet for 2020, der forhåbentlig kan være med til at skabe mere tryghed i kommunen, ikke mindst på baggrund af nogle gode tiltag på ældre, børn, miljø og trafiksikkerhed. En række sparekrav på bl.a. de ældre blev afværget med konservative stemmer og budgettet kom i balance uden der skulle spares på plejen, hvilket der var stor tilfredshed med.

Daginstitutionerne og folkeskolen forhandles der fortsat om, og her vil konservative fortsat kæmpe for de børn der har det sværest, og for et godt og stærkt samarbejde mellem de private og offentlige tilbud.

Genvalgte vælgerforeningsformand Knud Schøler udtaler: ”Det er et stærkt hold der er sat, og med den solide medlemsfremgang vi oplever og interessen der var for bestyrelsesarbejdet, ser jeg frem til et godt og spændende år.”

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Stormskader i Favrskov

Stormskader i Favrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

NYE BORGERE ER MEGET VELKOMNE I FAVRSKOV

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd, formand for Børne- og Skoleudvalget og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
En aften med læring og faglig stolthed

En aften med læring og faglig stolthed

Dagtilbudschef Lone Bruun Nielsen kunne i går byde velkommen til en farvestrålende læringsfestival i InSide, der i dagens anledning var blevet pyntet op med vimpler, balloner og spændende faglige stande ... læs mere
Vandskade på SOLHØJ

Vandskade på SOLHØJ

En løbende vandhane hos en beboer har medført en vandskade på Solhøj ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
RøveriFORSØG i Hadsten

RøveriFORSØG i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Referat fra Radio Favrskovs ekstraordinære Generalforsamling den 9.januar 2020

Referat fra Radio Favrskovs ekstraordinære Generalforsamling den 9.januar 2020

Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 9. januar 2020 kl.19.00 Valg af dirigent. Valgt blev Ole Søndergaard. Valg af stemmetæller. Jørgen Laursen, Camilla Bergmann. Forslag til vedtægtsændringer. Nuværende vedtægter som dirigenten gennemgik. 1.Private medlemmer har en stemme pr. medlemsnummer. 2.Foreninger, firmaer ... læs mere
annonce : 14. februar er det VALENTINSDAG

annonce : 14. februar er det VALENTINSDAG

PØT MØLLE - Frijsenborg Slotskro gør selvfølgelig noget ekstra ud af denne mærkedag ... læs mere
Loading...