|

K genvælger stærke og lokale profiler

På Det Konservative Folkeparti i Favrskovs generalforsamling var der genvalg til både borgmesterkandidat og folketingskandidat.

Mette Nøhr, Flemming Aaen Jensen, Lars Storgaard, Ole Jensen
Morten Ploug, Knud Schøler, Tommy Højer, Torben la Place
Charlotte Green, Niels Christian Selchau-Mark, René Scheider

 

To stærke profiler, med solide stemmetal bag sig, blev sat i spidsen for de lokale borgerlige kræfter, og både stemning og opbakning var helt i top.

Den borgerlige borgmesterkandidat til kommunalvalg 2021 blev den mangeårige lokalpolitiske veteran og nuværende 2. viceborgmester Lars Storgaard fra Ulstrup, mens Charlotte Green blev genvalgt som kommunens folketingskandidat.

Lars Storgaard, der er udvalgsformand for beskæftigelsesudvalget, politimand og selvstændig erhvervsdrivende udtaler: ”Jeg glæder mig enormt meget over den tillid og den opbakning, som vores medlemmer har vist mig. Vi er allerede i arbejdstøjet, og nu vil jeg sætte alle sejl for, at vi får det bedste udgangspunkt for borgerlig indflydelse – og at tage borgmesterposten ved næste valg.

Charlotte Green, der udover at være byrådsmedlem og folketingskandidat i Favrskov, er overlæge i akutmodtagelsen, leverede et stærkt indlæg om behovet for en sundhedsreform og diagnosticerede nogle af problemerne i det danske sundhedsvæsen, ikke mindst i forhold til det lokale og nære sundhedsvæsen: ”Vi skal have udbygget det nære sundhedsvæsen – det er et minimum at alle får adgang til en kvalificeret praktiserende læge, og så må vi lade læger og sygeplejersker om at gøre det de er gode til, fx at lade sekretærer stå for indtastninger, databaser og dokumentation.

Lars Storgaard (Spidskandidat KV21)  Tommy Højer (Næstformand)  
Knud Schøler (Formand)Charlotte Green (Folketingskandidat)  
 

Der var ros og stort bifald til Charlotte Green, der opnåede et fantastisk valgresultat ved folketingsvalget i 2019 med over 2300 personlige stemmer. Dette udløste en plads som 1. suppleant til Folketinget, og Charlotte blev, med stående bifald, genvalgt som foreningens folketingskandidat.

Mødet blev afholdt i Ulstrup i viceborgmester Lars Storgaards virksomhedslokaler.

På mødet berettede byrådsgruppen v. Lars Storgaard og Charlotte Green om deres arbejde i byrådet, og der var stor spørgelyst og begejstring blandt de fremmødte. Med en læge og en politimand i byrådet er det helt naturligt, at Konservative konstant knokler for at passe på Favrskov og holder skarpt øje med, hvordan vores skattepenge forvaltes.

Derfor var gruppen også generelt tilfredse med budgettet for 2020, der forhåbentlig kan være med til at skabe mere tryghed i kommunen, ikke mindst på baggrund af nogle gode tiltag på ældre, børn, miljø og trafiksikkerhed. En række sparekrav på bl.a. de ældre blev afværget med konservative stemmer og budgettet kom i balance uden der skulle spares på plejen, hvilket der var stor tilfredshed med.

Daginstitutionerne og folkeskolen forhandles der fortsat om, og her vil konservative fortsat kæmpe for de børn der har det sværest, og for et godt og stærkt samarbejde mellem de private og offentlige tilbud.

Genvalgte vælgerforeningsformand Knud Schøler udtaler: ”Det er et stærkt hold der er sat, og med den solide medlemsfremgang vi oplever og interessen der var for bestyrelsesarbejdet, ser jeg frem til et godt og spændende år.”

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.20 nye boliggrunde solgt i Hadsten på kort tid

20 nye boliggrunde solgt i Hadsten på kort tid

Det går strygende med grundsalget i Favrskov Kommune, hvor corona-pandemien heldigvis ikke har lagt en dæmper på byggelysten ... læs mere
De mange hussalg tvinger udbud i bund

De mange hussalg tvinger udbud i bund

Udbuddet af villaer og rækkehuse har ikke været lavere i de sidste 10 år, end det er nu. Det viser nye udbudstal fra Boligsiden ... læs mere
Åbningstider i sommeren 2020

Åbningstider i sommeren 2020

Se her kontaktmuligheder og åbningstider i Borgerservice, administrationen, bibliotekerne, hørevejlederne og tandplejen ... læs mere
Ny fællessti i Foldby, Korsholm og Norring

Ny fællessti i Foldby, Korsholm og Norring

Fortov og tynde cykelstrimler på vejbanen er blevet omdannet til brede fællesstier, som giver mere plads og større tryghed for fodgængere og cyklister ... læs mere
Er du klar til sommerferie?

Er du klar til sommerferie?

Gode råd til en sommer uden solskodning fra Hadsten og Hinnerup Apotek ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 474.

Ugens naturbilleder nr. 474.

Sidste uges varme sommervejr gav anledning til en aftentur ved Knudsø. Endvidere kommer du med på landet ... læs mere
Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Orkla Foods Danmark tilbagekalder tre varianter af økologiske drikke ... læs mere
Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Med et lille prik i fingeren kan du nu finde ud af, om du har været smittet med coronavirus ... læs mere
Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

A/S Bryggeriet Vestfyen tilbagekalder COOP Hindbær Light sodavand 0,5 liter, grundet vækst af mælkesyrebakterier. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 1. juli 2020 ... læs mere
Loading...