|

Kampreferat, serie 1, 270419, HSK – Odder IGF

af Fodboldformand i HSK Gert Jensen

HSK Serie 1 
 

Kampreferat, serie 1. Lørdag 27. april 2019. 15:00. HSK Fodbold – Odder IGF. Start 11-er, se vedhæftede. Ude startede Jakob LantherNicholai Eberhard og Angula Kaj Hjalgrimson Kielsen. På taktikmødet inden kampen lagde træner Rasmus Saugmann vægt på, at vi skulle stå kompakt, som vi også gjorde sidst mod ASA. Rasmus sagde endvidere: – Vi skal være boldfikserede og skubbe sammen/over i kæderne. Det kommer til at koste en masse energi/sved i dag, vigtigt vi står sammen mod et meget stærkt Odder mandskab.
Højdepunkter: 1. halvleg: 5. min.: Boldtab, HSK: Stor chance, Odder, forbi mål. 13. min.: 13-er sparkede/drejede bolden flot i mål til 0-1. 27. min.: Frederik Lundorf Skovsen, indlæg, felt, ripost ud til Jesper Mark, afslutning over mål. 44. min.: Daniel Gregersen (skub) ud med gult kort😞47. min.: Pause: 0-1. 2. halvleg: 46. min.: Mike Skouboe, tunnel på Odders anfører, hev i Mike Skouboe, gult kort. 53. min.: Daniel Gregersen ind igen. 56. min.: Odders 10-er ud, skubbede Martin Møller. 58. min.: Kasper Petersen ud med gult kort. 62. min.: Odder, godt spark, over mål. 64. min.: Ind/Debut Angula Kaj Hjalgrimson KielsenJesper Mark ud. 71,. min.: P ind igen. 71. min.: Odder: 0-2: Indlæg headet i mål af Odder’s 3-er. 72. min.: Lucas Holmberg ud, Nicholai Eberhard ind. 74. min.: Martin Møller sparket i hovedet, intet kort til Odders 14-er!!. 75. min.: LS ud, Jakob Lanther ind. 76. min.: Super angreb, HSK, Mike Skouboe på tværs til Nicholai Eberhard, flot first-timer, klasse redning af Odders keeper👍😞. 77. min.: Flot tur af Nikolai Spanner, lykkedes med mange gode dribleture i dag👍, på tværs til Anton, tæt på, ripost ud til Møller, afslutning, keeper reddede til hjørne. Hjørne, Mike SkouboeDaniel Gregersen, hovedstød, reddet på stregen. 81. min.: Odder-contra, deres 5-er (spillende træner) over mål. 85. min.: Super bold/fremlægning, Daniel GregersenAngula Kaj Hjalgrimson Kielsen, godt løb, ramte bolden godt, desværre over mål. 88. min.: Godt angreb, HSK, Eber videre til Mike Skouboe, afslutning, stolpe ud. 90. min.: Kæmpe frispark mod Sebastian Von Deyen Stjernholm, intet dømt!! 91. min.: Odders 8-er ud med gult kort (gik i ryg på Jakob Lanther). Alt i alt en god indsats med flere gode individuelle præstationer mod en meget stærk modstander: Mit bud på oprykker til JS. Mit håb: Vi kommer i lidt bedre kondition. Hatten af for holdet: Vi har gjort det over forventning indtil nu og er sluppet for de helt store lussinger på trods af, mange nøglespillere er stoppet hos os. Vigtigt vi bliver ved med at holde humøret oppe og står sammen.⚽️🙂Kampens spiller: P med 7 stemmer👍⚽️

Vedhæftede filer
 
 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Klimapopulisme er det nye sort

Klimapopulisme er det nye sort

Alle snakker om klima – (stort set) ingen gør noget ved det… ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjtllands Politi oplyser ... læs mere
Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Nyhed fra HSK fodbold : Morten Andresen er stoppet som ungdomsformand

Morten Andresen, der siden 2015 har været ungdomsformand i HSK Fodbold, har valgt at stoppe pr. 30. juni 2019 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 425.

Ugens naturbilleder nr. 425.

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at sommervejret ikke ligefrem har vist sig fra sin bedste side den seneste uge. Men det skal ikke forhindre os i at nyde naturen ... læs mere
Indbrud på Skyttevænget

Indbrud på Skyttevænget

Østjyallands Politi oplyser ... læs mere
45 nye boliggrunde er klar

45 nye boliggrunde er klar

Favrskov Kommune tilbyder nye grunde ... læs mere
Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Læserbrev : En meget betænkelig tankegang:

Af Niels Kallehave, Tåsingevej 22 8370 Hadsten Tlf.: 28495571 ... læs mere
Loading...