|

Kampreferat, serie 1, 270419, HSK – Odder IGF

af Fodboldformand i HSK Gert Jensen

HSK Serie 1 
 

Kampreferat, serie 1. Lørdag 27. april 2019. 15:00. HSK Fodbold – Odder IGF. Start 11-er, se vedhæftede. Ude startede Jakob LantherNicholai Eberhard og Angula Kaj Hjalgrimson Kielsen. På taktikmødet inden kampen lagde træner Rasmus Saugmann vægt på, at vi skulle stå kompakt, som vi også gjorde sidst mod ASA. Rasmus sagde endvidere: – Vi skal være boldfikserede og skubbe sammen/over i kæderne. Det kommer til at koste en masse energi/sved i dag, vigtigt vi står sammen mod et meget stærkt Odder mandskab.
Højdepunkter: 1. halvleg: 5. min.: Boldtab, HSK: Stor chance, Odder, forbi mål. 13. min.: 13-er sparkede/drejede bolden flot i mål til 0-1. 27. min.: Frederik Lundorf Skovsen, indlæg, felt, ripost ud til Jesper Mark, afslutning over mål. 44. min.: Daniel Gregersen (skub) ud med gult kort😞47. min.: Pause: 0-1. 2. halvleg: 46. min.: Mike Skouboe, tunnel på Odders anfører, hev i Mike Skouboe, gult kort. 53. min.: Daniel Gregersen ind igen. 56. min.: Odders 10-er ud, skubbede Martin Møller. 58. min.: Kasper Petersen ud med gult kort. 62. min.: Odder, godt spark, over mål. 64. min.: Ind/Debut Angula Kaj Hjalgrimson KielsenJesper Mark ud. 71,. min.: P ind igen. 71. min.: Odder: 0-2: Indlæg headet i mål af Odder’s 3-er. 72. min.: Lucas Holmberg ud, Nicholai Eberhard ind. 74. min.: Martin Møller sparket i hovedet, intet kort til Odders 14-er!!. 75. min.: LS ud, Jakob Lanther ind. 76. min.: Super angreb, HSK, Mike Skouboe på tværs til Nicholai Eberhard, flot first-timer, klasse redning af Odders keeper👍😞. 77. min.: Flot tur af Nikolai Spanner, lykkedes med mange gode dribleture i dag👍, på tværs til Anton, tæt på, ripost ud til Møller, afslutning, keeper reddede til hjørne. Hjørne, Mike SkouboeDaniel Gregersen, hovedstød, reddet på stregen. 81. min.: Odder-contra, deres 5-er (spillende træner) over mål. 85. min.: Super bold/fremlægning, Daniel GregersenAngula Kaj Hjalgrimson Kielsen, godt løb, ramte bolden godt, desværre over mål. 88. min.: Godt angreb, HSK, Eber videre til Mike Skouboe, afslutning, stolpe ud. 90. min.: Kæmpe frispark mod Sebastian Von Deyen Stjernholm, intet dømt!! 91. min.: Odders 8-er ud med gult kort (gik i ryg på Jakob Lanther). Alt i alt en god indsats med flere gode individuelle præstationer mod en meget stærk modstander: Mit bud på oprykker til JS. Mit håb: Vi kommer i lidt bedre kondition. Hatten af for holdet: Vi har gjort det over forventning indtil nu og er sluppet for de helt store lussinger på trods af, mange nøglespillere er stoppet hos os. Vigtigt vi bliver ved med at holde humøret oppe og står sammen.⚽️🙂Kampens spiller: P med 7 stemmer👍⚽️

Vedhæftede filer
 
 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Venstres næste træk: Skoleskak

Venstres næste træk: Skoleskak

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

Pressemeddelelse fra Vestjysk Bank

Fornuftigt halvårsregnskab fra Vestjysk Bank trods corona  ... læs mere
Kommentar til Eva Damsgaards læserbrev

Kommentar til Eva Damsgaards læserbrev

Af Grethe Villadsen Byrådsmedlem (A) Formand Social og Sundhedsudvalget ... læs mere
Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Fra det gamle album, Lyngå Skole anno 1907

Et dejligt gammelt billede fra Lyngå dukkede op ved en gennemgang på vores arkiv ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 481.

Ugens naturbilleder nr. 481.

Ekstraudgave i anledning af, at høsten er i hus mange steder ... læs mere
Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

STUDIESTART: For mange unge i Kronjylland rimer forsikring på forvirring. For hvilken forsikring er den rigtige, kan man tegne en fælles forsikring i bofællesskabet, og behøver man overhovedet at tegne én? Ja, lyder svaret fra GF Forsikring ... læs mere
Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Loading...