|

Klassiker Topnavn til start i Hadsten Gade Grand Prix 2018

Klassiker-revanche i Hadsten på torsdag den 9. august. Niki Terpstra på startlisten.

   
 

To af den moderne cykelsports store klassikernavne sætter hinanden stævne på Søndergade, torsdag den 9. august.

På vegne af Hammel Cykle Klub kan vi hermed offentliggøre at Hadsten Gade Grand Prix netop har skrevet kontrakt med vinderen af Flandern Rundt 2018 og Paris – Roubaix 2014 hollandske Niki Terpstra. Niki Terpstra kører til dagligt for det belgiske supermandskab Quick Step Floors. Han har allerede 4 sejren i bogen for indeværende sæson og netop afsluttet Tour de France. Niki Terpstra må betegnes som en rigtig klassiker-specialist. Ud over at have vundet to af sportens mest pretiøse monumenter Flandern Rundt og Paris – Roubaix tæller hollænderens resultatliste et væld af podieplaceringer og topplaceringer i netop de hårde endagsløb.

Med denne spektakulære internationale aftale ønsker Hadsten Gade Grand Prix at sætte fokus på netop klassikerne i dette års udgave. Normalt har løbet været meget fokuseret på Tour de France rytterne men set i lyset af at løbet i år ikke afvikles i efter-tour ugen var det logisk for Hammel Cykle Klub at benytte lejligheden til at sætte et nyt og forfriskende tema i 2018.

Næsten en gentagelse – Mads Pedersen udfordre igen

Parallelt med aftalen med den stærke hollænder har Hammel Cykle Klub også indgået aftale med den danske world tour rytter Mads Pedersen fra Trek-Segafredo. Det er på ingen måde en tilfældig aftale. Vi ønsker helt naturligt at de to supermænd skal mødes igen. Hvem husker ikke den vilde afslutning på årets Flandern Rundt. En finale, hvor netop unge Mads Pedersen over de sidste 20 kilometer solo jagtede Niki Terpstra der sad alene i front. Afstanden mellem de to var mellem 10 og 30 sekunder hele vejen ind til den berømte målstreg. En af sæsonen 2018 mest seværdige og spændende afslutninger. Det var Mads Pedersens første Flandern Rundt og hans store bedrift og flotte anden plads vagte stor beundring og respekt over alt i den etablerede internationale cykelverden. Ja faktisk skal man mere end 30 år tilbage i historiebøgerne for at finde en rytter der også sluttede på anden pladsen i debuten.

Det er vores håb, at de to world tour ryttere endnu engang vil levere et brag af en finale når de mødes i Hadsten. Hvem der så trækker det længste strå af de to på Søndergadebakken må tiden vise.

Formstærkt felt

Med vinderen og nummer to af Flanderen Rundt 2018 på startlisten er scenen sat til et brag af et cykelløb ikke mindst set i lyset af at de to world tour ryttere skal dyste mod hele den danske elite, hvoraf flere møder formstærke frem efter et stort PostNord Danmark Rundt.

Mads Pedersen kører også PostNord Danmark Rundt og repræsenterer i løbet det danske landshold. Trek-Segafredo rytteren er med i løbet for at forsvare den samlede sejr fra 2017 og ligger i skrivende stund på en samlet 13 plads kun 10 sekunder efter løbets førende rytter Lasse Norman Hansen.

Niki Terpstra og Mads Pedersen stiller op til fælles interview i løbets fanzone forud for elitestarten. Billetter til fanzonen kan købes online via Hammel Cykle Klubs website.

Igen fra den øverste hylde

Med denne spektakulære revanche duel i udsigt markere det lille gadeløb i Hadsten sig igen som et arrangement der tør og formår år efter år at indgå aftaler med udenlandske internationale profiler fra sportens øverste hylde.

Hadsten Gade Grand Prix afvikles torsdag den 9. august 2018 på Søndergade i Hadsten. Arrangør er Hammel Cykle Klub. Motionsstart kl. 18:00 og elitestart kl. 19:30. Vel mødt.

På vegne af Hammel Cykle Klub.
Venlig hilsen/Best regards
[Tikiøb Event logo_ny_med undertekst_sorttekst_72]

Jesper Tikiøb
Senior Event Solution Architect
+45 40 379 620 / +45 87 610 620
White Cottage, Markusminde, Nordrevej 31, DK-8471 Sabro
Based in Denmark – work global.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Venstre fører rød politik!

Venstre fører rød politik!

Eva Damsgaard - tidl. byrådsmedlem for DF Favrskov og Mercedes Czank ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio

Musik og vin i Hadsten Bio ... læs mere
Bemærk!  Lions Club har fremrykket Årets Hadsten Træf til fra 9.30 til 11.30.

Bemærk! Lions Club har fremrykket Årets Hadsten Træf til fra 9.30 til 11.30.

Der er ved at danne sig en tradition for at Hadsten virksomheders nuværende og tidligere medarbejdere også mødes til Hadsten Træf, - en god ide! ... læs mere
Til kamp mod SKODERIKKER!

Til kamp mod SKODERIKKER!

Som optakt til Stafet for Livet, som afholdes i Hadsten i weekenden 25.-26. august, vil Pingvinnyt sætte fokus på rygningens mange skyggesider ... læs mere
Pjæk og protester er vejen frem i Favrskov!

Pjæk og protester er vejen frem i Favrskov!

Selv om flygtninge for et par år siden mistede retten til at holde sommerferie, er det langtfra alle, der møder op i sprogskolen i sommerperioden. Faktisk bliver 50 pct. væk ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Plaststykker i hakkede tomater med basilikum ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gasudvikling i Coop Frikadellepølse ... læs mere
Sådan kører skolebusserne i det nye skoleår i Favrskov

Sådan kører skolebusserne i det nye skoleår i Favrskov

Se de nye køreplaner for skolebusserne, rute 1-15, gældende fra 13. august 2018 ... læs mere
NETTO er åben igen

NETTO er åben igen

Efter at have været lukket nogle dage p.g.a. skadedyr er NETTO i Hadsten genåbnet ... læs mere
Indbrud i Ødum ved Hadsten

Indbrud i Ødum ved Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Hash i Hammel

Hash i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...