|

Kom i vestjyskBANK-ARENA søndag kl.15

Endnu et tophold på besøg i vestjyskBANK Arena

Søndag kl. 15:00 i vestjyskBANK Arena fløjtes der op til kamp igen, efter 14 dages pause siden det utrolig tætte opgør mod Ringkøbing, der endte med et knebent nederlag på 21-23. 

Denne gang er modstanderen Sønderjyske, et hold vi notorisk har haft nogle gode dueller med over årene, men hvor de, de seneste år er tippet deres vej. 
Sønderjyske har hver sæson ambitionerne om at skulle spille som minimum med i Top-3 for at være i betragtning til oprykningen til Ligaen og indtil videre ligger de netop nummer 3. Derfor må de også påtage sig favoritrollen til søndagens kamp. 

Vi selv har efter en under middel sæsonindledning, fundet mere og mere spillemæssig melodi, specielt imod Ringkøbing viste pigerne at når man rammer tingene rigtigt, er man utrolig tæt på topholdene i rækken. Det niveau man viste her, er også det man skal arbejde videre med at ramme til søndagens kamp mod Sønderjyske, fortæller Mathias Broløs.

“Jeg glæder mig til at se om vi kan fylde på vores seneste præstation. Det er en kamp, hvor vi skal lykkedes med vores egne ting, og gør vi det, så kan vi også presse Sønderjyske. De kommer med en sejr i bagagen mod Ringkøbing, og derfor er vi bevidste om, at der venter os en stor opgave. Men det er en opgave, som jeg tror på at vi kan løse”

Umiddelbart efter kampen på søndag, vil der være en kort seance hvor vi hylder Kristina Schøler Kjeldsen for hendes 7 år i klubben, hvor hun desværre nu er tvunget til et karrierestop med håndbolden. 

Kom i vestjyskBANK Arena søndag kl. 15:00 og støt pigerne på banen og vær med til at hylde Kristina efter kampen. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.HØJBJERG FOREDRAG AF LENE PORS

HØJBJERG FOREDRAG AF LENE PORS

Den del af Hadsten Bibliotek, som der var afsat plads til, blev godt fyldt op, da Lene Pors i dag var på besøg for at fortælle om sin bog "I skyggen af Højbjerg" ... læs mere
Glædelig december – glædelig jul

Glædelig december – glædelig jul

HØST er udkommet og Redaktør Rikke Møller Antvorskov har indledt med følgende indlæg ... læs mere
4 Færdselsuheld + spirituskørsel

4 Færdselsuheld + spirituskørsel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
SCT. PAULS KIRKE FYLDER RUNDT

SCT. PAULS KIRKE FYLDER RUNDT

Så blev det Sct. Pauls Kirkes 100-års fødselsdag, og Kurt Villy fandt i gemmerne et helt specielt julemærke. Kan I huske det? ... læs mere
Kirkernes aktivitetskalender

Kirkernes aktivitetskalender

Favrskov Sogn december og januar måned ... læs mere
JUUL PÅ PINGVINNYT

JUUL PÅ PINGVINNYT

PingvinNyt vil denne "Black Friday" give læserne et ekstra godt tilbud: Husk, at fra søndag d. 1. december serveres der særdeles lækkert "Juulekræs" her på siden :-) ... læs mere
Indbrud på Søndergade i Hadsten

Indbrud på Søndergade i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ny handicappolitik i høring

Ny handicappolitik i høring

Byrådet har nu sendt forslaget til handicappolitik 2020-2023 i høring hos Handicaprådet og Ældrerådet, og høringsfristen er 11. december 2019 ... læs mere
Loading...