|

Konservative understøtter foreningslivet

Af Charlotte Green, Charlotte Green, Byrådsmedlem og Folketingskandidat
Præstegårdsvej 39, 8382 Hinnerup

Charlotte Green

 

For Det konservative Folkeparti er vores frivillige foreninger vigtige for både vores samfund og vores lokalsamfund. Det er derfor helt afgørende, at vi politisk understøtter de frivilliges arbejde. Det gælder både i idrætslivet, i friluftslivet og i alle mulige andre foreninger. Vi arbejder derfor aktivt for at gøre livet lettere for foreningerne i dagligdagen og hjælpe med økonomien ift forskellige faciliteter og mødelokaler.

På seneste byrådsmøde var netop idrætsforeningerne til debat. Det var foranlediget af et snævert forslag fra Venstre om en budgetpulje. Desværre for både foreningslivet og den politiske stemning havde Venstre lavet forslaget som en mediestunt og ikke et reelt politisk forslag. Det var uheldigt, at deres endelige forslag blev først kendt på selve mødet, og at indholdet ændrede sig undervejs. Det gjorde det helt uklart, hvad forslaget indebar både økonomisk og politisk, og derfor blev det desværre ikke til noget. Det vil være uansvarligt overfor både kommunens økonomi og foreningerne at love penge, som man ikke har. Det kan Det konservative Folkeparti ikke stå inde for. Vi ønsker at give reelle løfter til vores foreninger gennem politisk samarbejde.

Som byråd har vi et ansvar for at lytte til foreningerne i hver eneste budgetproces. For foreningerne er kommunen den klart største pengekasse og katalysator for projekter i alle størrelser. Når foreningerne sender forslagene ind til os, skal vi se på de ideer og muligheder, det giver for vores kommune. Vi ved også, at foreningslivet kan meget selv, og vi vil gerne bakke op om initiativer. Igennem dialog mellem foreninger og politikere og de reelle økonomiske muligheder vil der kunne nås store resultater fremover, ligesom der er nået i de foregående år. Det konservative Folkeparti er klar til at bakke op om foreningernes initiativer, for det er her vi får mest for pengene.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra VELAS

Nyt fra VELAS

Besætninger søges til test af forlænget laktation ... læs mere
Nyt fra BLÅ KORS

Nyt fra BLÅ KORS

Blå Kors forlænger lukningen ... læs mere
På vej hjem fra månen?

På vej hjem fra månen?

De Radikales leder, Morten Østergaard, åbner for at udskyde deadline for en klimaaftale i lyset af corona-epidemien ... læs mere
Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Situationen hos Tandlægerne i Ågade i Hadsten

Tandlæge Hanne Lillelund Olsen fortæller til PingvinNyt følgende ... læs mere
Færdselsuheld vedHammel

Færdselsuheld vedHammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

To mænd anholdt: Kan du kende kosterne?

Østjyllands Politi efterlyser ... læs mere
Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

Nyt fra Favrskov Erhvervsråd

"Nedlukningen af Danmark" forlænges til 13. april ... læs mere
Brændende kærlighed til plejecentrene

Brændende kærlighed til plejecentrene

Louise og Jacob Jepsen afleverer de farvestrålende blomster på Tinghøj i Hammel. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster. Next slide ... læs mere
Vi savner en KRAMMER - gør du også?

Vi savner en KRAMMER – gør du også?

- så SPAR OP på en KRAMMER-KONTO ... læs mere
Loading...