|

Kulturbærer tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold

24-årige Sophie Toft Christensen tager endnu en sæson i målet i Hadsten. 

Sophie Toft Christensen

Sophie har været med på stort set hele turen i 1. division, da hun blev hentet til klubben af den tidligere cheftræner Daniel Grønhøj. 

Sophie var aldrig rigtig i tvivl om hun skulle være en del af truppen i den kommende sæson også. 
“6 sæsoner i samme klub kan måske lyde af mange, og nogle vil også mene forandring fryder. Men hvorfor tage væk fra et sted hvor man har det så godt? 
Jeg var reelt aldrig i tvivl og efter en god snak med Mathias omkring næste års projekt, fik jeg blot endnu mere blod på tanden, og jeg er glad og stolt over at skulle være med i den kommende sæson også”, udtaler Sophie og fortsætter.
“Det er klar, at den megen tid på bænken i årene hvor Sara var der, var hårde – men omvendt var hun også 1. divisions klart bedste keeper og jeg lærte meget af hende, som gjorde jeg så var rustet til den netop overståede sæson. Her fik jeg langt mere spilletid og flere personlige sucesser sammenlagt med den rette træningsmængde og ikke mindst tillid fra trænerteamet, hvilket gjorde det nemmere at tage beslutningen om en sæson mere”, udtaler Sophie.

Sophie går ind til sin 7. sæson i klubben, og var bl.a. også en del af truppen da man spillede de flotte oprykningskampe mod Ringkøbing om en plads i Dameligaen. 
I denne sæson har hun bl.a. vist sit potentiale ved at blive Girl of the Match i hjemmekampene mod Vendsyssel og Roskilde, hvor hun stod med over 50 %. 

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Sophie er i klubben næste sæson også. 
“Sophie er en af kulturbærerne i Hadsten Håndbold, og kender klubbens værdier og mekanismer ud og ind, og så har hun en stor rutine i 1. division og støtte de unge spillere i truppen.  Hun har bevist flere gange i denne sæson, at hun har et højt topniveau, ved at kunne lukke helt af i nogle perioder. 
Det håber jeg naturligvis at se meget mere af i den kommende sæson”, udtaler Mathias. 

Sophie ser frem mod en spændende sæson næste år. 
“Det er klar når størstedelen af holdet vælger at fortsætte, så er der grobund for mere. Jeg glæder mig rigtig meget til at opleve det her kulds udvikling, og med nogle super fede tilføjelser, og et stadigt lige så stort engagement fra både klubben, fanklubben og byen, så tror jeg på, at vi får en fantastisk sæson og en knivskarp hjemmebane” slutter Sophie af. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Fra ægtemand til plejer

Fra ægtemand til plejer

I påsken mistede Torben Gorm Larsen i Ulstrup sin kone efter 11 års sygdom. Han har samlet gode erfaringer, som han gerne vil give videre til andre ... læs mere
Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

1. juli 2020 vil det ikke længere være muligt for private danskere at købe ukrudtsmidler, bl.a. Roundup, og andre pesticider i koncentreret form ... læs mere
NYT fra LECA

NYT fra LECA

I denne måneds nyhedsbrev kan du blive klogere på nogle Leca®-løsninger, du måske ikke kendte i forvejen ... læs mere
48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Å vil have fast ø-læge på Anholt

Å vil have fast ø-læge på Anholt

Af Rasmus Foged, Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland og Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland ... læs mere
Loading...