|

Kulturbærer tager sin 8. sæson i Hadsten Håndbold

af Simon Olsen

I starten af den netop afsluttede sæson lignede Kathrine Skipper en kraftig bejler til topscorer titlen ikke bare holdet, men i hele 1. division. 12 mål i 1,5 kamp blev det til, før ulykken indtraf og i en kontra på hjemmebane, hvor hun sprang korsbåndet.
Nu vil hun tilbage på toppen, og det skal ske i Hadsten, hvor hun går ind til sin 8. sæson i klubben – med andre ord en kulturbærer fortsætter på holdet.

”Jeg har valgt at tage min 8. sæson i Hadsten, da jeg synes det er en fantastisk klub med en kæmpe klubånd. Den støtte og opbakning der er til holdet, en selv fra klubben og fra fanklubben, gør jeg at jeg glæder mig til at stå på banen i Hadsten-trøjen igen. Jeg har fået opbygget mig en tryg base, som har påvirket min udvikling igennem årene, og det kunne jeg mærke på den rolle og ansvar jeg fik tildelt inden min korsbåndsskade i september.
Jeg er i gang med at kæmpe mig tilbage til det, og jeg glæder mig og håber på vi snart må samles igen”, udtaler Kathrine.

Cheftræner Mathias Broløs glæder sig over at Skipper fortsætter og til at se hende på banen igen.
”Skipper er endnu en af de spillere med rigtig mange år i klubben, som kender klubben ud og ind. Skipper trænede og spillede på et virkelig højt niveau i opstarten sidste år og viste kvalitet i alle spillets facetter, inden hun desværre blev ramt af en slem skade lige før pausen i vores blot 2. turneringskamp.
Jeg håber først og fremmest, at Skippers genoptræning forløber godt, så vi kan se hende tilbage i trøjen, når hun igen er fit for fight”, lyder det fra cheftræneren.

Hvis alt forløber vel i genoptræningsforløbet herfra, er forhåbningen at hun kan være tilbage på banen inden julepausen.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
Loading...