|

Kunst i Favrskov 2017

Lørdag den 2. og Søndag den 3. september fra afvikles udstillingen for 3. gang i Søften Kultur og Idrætscenter, og traditionen tro er den arrangeret i et samarbejde mellem Lions Club Hinnerup, Kunstudvalget for Favrskov Kommune, Kulturelt Samvirke Favrskov og Søften Kultur og Idrætscenter.

 

Alle er velkomne til åbningen 2. september kl. 10, der sker med tale af formanden for Favrskov Kommunes Kultur- og fritidsudvalg, Anders Nørgaard, hvorpå Hadsten Sangforening synger, og udstillingen byder på et dejligt glas vin sponseret af Skjold Burne, Hadsten.

Hadsten Sangforening af 1894 der dirigeres af korets eneste kvinde Vibeke Hansen.  Koret har som noget helt specielt deres eget sangerhus, med bar og en umiskendelig lugt af øl og cigarer. Korets ældste har været medlem i mere end 70 år.

Sidste år optrådte Hadsten Sangforening for H.M. Dronning Margrethe, da dronningen besøgte Favrskov Kommune.

Kunst i Favrskov er en af Østjyllands største udstillinger af forskelligartet kunst med 62 udstillende kunstnere, hvoraf flere i år har valgt en dobbelt stand. Fra Sverige deltager kunstnergruppen ”Penseldragarna fra Onsala”. Igen i år er det rekord.

”Vi har samlet kunstnere med mange forskellige stilarter og –former,” fortæller formanden for udstillingsudvalget, Preben Kammersgaard fra Lions, der også selv er udøvende kunstner og har en stand på udstillingen. ”Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkomne til udstillingen, der i år er større end nogensinde før.”

Udstillingen er beliggende i Søften Kultur og Idræts Center, Kvottrupvej, Søften, kun 3 km fra motorvej E45, afkørsel 46, Aarhus Nord. Buslinie 200 fra Skanderborg og Aarhus hver halve time lige til døren. Entrè kr. 40. Børn under 16 år gratis adgang. Gratis parkering.  I centrets cafe kan der hele weekenden købes mad og drikke.

”I løbet af udstillingen kan opleves små musikalske indslag,” slutter Preben Kammersgaard.

Læs mere på http://www.kunstifavrskov.dk/

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Første udgave af ”Lokalavisen” er knap så lokal ... læs mere
Loading...