|

Kunsten at skænke en perfekt GUINNESS

Pingvinnyts udsendte medarbejder , klummeskriver Eigil Jacobsen har været på kursus i Dublin i – hvordan man skænker en rigtig fadøl

 Hvis man tror, at det er let og enkelt at skænke og servere en perfekt GUINNESS fadøl, så tro lige om igen…

 

 

Her på PingvinNyt gør vi rigtigt meget for vores trofaste læsere.

 

Bla. drager vi udenlands for at rapportere fra begivenheder, der finder sted i andre lande, og som det vil være læserne bekendt har klummeskribenten fra ”SAT PÅ SPIDSEN” netop været i Irlands hovedstad, Dublin, for at fortælle om fejringen af såvel Skt. Patricks Day, som Irlands store sejr over ”ærkefjenden” England i den store rugby-finale i 6-nationers turneringen – også kaldet Grand Slam. 

Men det kan jo ikke være sjov og pjat alt sammen… 

Så derfor tog undertegnede et lynkursus i at skænke den perfekte Guinness fadøl i GUINNESS STOREHOUSE, som er et megastort 6-etagers oplevelsescenter for den verdensberømte øl.

Hvad gør vi dog ikke her på PingvinNyt for vores læsere! 

Nå, men oppe i det allerhelligste i dette center, nemlig i den eksklusive CONNOISSEUR BAR, kan man altså tage dette kursus. 

119,5 sekunder

Det tager nøjagtigt 119,5 sekunder at skænke og servere en GUINNESS fadøl! Hverken mere eller mindre. Og man skal slavisk følge disse 6 trin:

1. Tag et rent ølglas med GUINNESS-navn på

2. Hold det nøjagtigt i en vinkel på 45 grader under hanen

3. Sæt fuld tryk på hanen til øllet når navnet på glasset og drej derefter glasset i lodret position. Stop lige over navnet.

4. Lad øllet sætte sig til den karakteristiske farve fremkommer

5. Top op ved at trykke ølhanen den modsatte vej

6. Servér med et smil. Eller drik den selv… 

Efter vel overstået kursus fik undertegnede dette synlige bevis på sin nyerhvervede færdighed:

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


PRESSEMEDDELELSE
20. mar. 2018

PRESSEMEDDELELSE

Film for de yngste
22. mar. 2018

Film for de yngste

Loading...

Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Spor af nødder i måltidssalater ... læs mere
Kommentar til artiklen her på Pingvinnyt om en Ford Mustang/Thunderbitd

Kommentar til artiklen her på Pingvinnyt om en Ford Mustang/Thunderbitd

Artiklen har overskriften DA STATIONSFORSTANDEREN FIK ET KYS ... læs mere
Nyt fra LIONS KLUBBEN i Hinnerup

Nyt fra LIONS KLUBBEN i Hinnerup

Tulipaner hjælper Favrskovs unge ... læs mere
Indbrud hos private i Hinnerup

Indbrud hos private i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Pressemeddelelse fra Lions Klubberne i Favrskov

Pressemeddelelse fra Lions Klubberne i Favrskov

Irsk aften i Sløjfen var igen en succes ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Lars var uovervindelig – indtil kræften ændrede alt ... læs mere
Lær Hadsten Computer lidt bedre at kende

Lær Hadsten Computer lidt bedre at kende

Med alt den fokus i tiden på butikslukninger, vil vi gerne inddrage jer i en positiv historie, som er os, Hadsten Computer ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Det hele skrider for DR – men det kan de kun takke sig selv for… ... læs mere
KE-EL-installationer A/S I Ødum har 40 års forretningsjubilæum

KE-EL-installationer A/S I Ødum har 40 års forretningsjubilæum

Den 21.marts 1978 startede installatør Kristian Eriksen, Ødum sit installatørfirma på Gunderuplundvej 2 i Ødum ved Hadsten ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmel i Rema1000 Mayonnaise ... læs mere
Skt. Patricks Day i Dublin – så bli'r det ikke større!

Skt. Patricks Day i Dublin – så bli’r det ikke større!

Pingvinnnyts Klummeskriver Eigil Jacobsen sender denne beretning fra Sct. Patricks Day i Dubln ... læs mere
indbrud i Hadsten

indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...