|

Kvindedagen i Langå – 10 års jubilæum fejres med stort program

Langå – det eneste sted i Østjylland (bortset fra Aarhus), hvor Kvindernes Kampdag markeres

I år er det 10 år siden, at man første gang markerede Kvindernes Internationale Kampdag d. 8. marts i Langå. Det skal fejres – d. 8. marts kl.  16 i Havestuen og Byrådssalen i Kulturhuset Langå har man planlagt et større program med café, musik, fællessang og besøg af flg. seks folketingskandidater:  Iben Sønderup (S), Britt Bager (V), Mette Hjermind Dencker (DF), Charlotte Green (K), Charlotte B. Mølbæk (SF) og Katrine Robsøe (RV).

Hør duoen Balliancen spille et par numre, sang af Louise Svane, oplægget ”Sexisme i journalistik” af Josefine S. Rasmussen, som er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og oplægget ”Den improviserede bevægelse” af psykomotorisk terapeut Hanne Mette Tolsgaard.

Desuden powerkvindemesse, hvor man bl.a. kan møde forkvinde for LO Randers, Lene Hartmann Hansen, ildsjæl for Langå i Udvikling, Dorthe Tapomayi Nielsen, afdelingsleder på Grundfos og krigsveteran, Marie Steenberg Jessen, og gruppefører og sminkør af forstilt sårede, Susanne Nielsen fra Hjemmeværnet.

For 175 kr. + et lille gebyr kan man købe billet til aftenens jubilæumsfest med lækker mad fra Tanja Madsens DeliLet, sang og flygel af Cecilie Drachmann og Fie Følbæk Gravgaard, guitar og sang af Dan Jensen fra Thorsø, champagne og kransekage. Festen begynder kl. 19.


Sæt kryds i kalenderen og hold øje med hjemmesiden www.kvindedagenilangaa.dk  og facebooksiden Kvindedagen i Langå. Her sælges billetterne, og der vil løbende komme opslag med nye informationer.

Kvindedagen i Langå arrangeres i år af Iben Sønderup, Majken Vestergaard, Helle Skjerk, Ann Drachmann, Anni Møller, Samira Colakovic og Dursuma Terko.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Flot søgning til erhvervsuddannelserne i Favrskov

Søgningen til erhvervsuddannelserne har i Favrskov taget et flot hop til knap 23 procent. Favrskov er dermed tæt på at opfylde 2020-målet om, at hver fjerde elev skal vælge en erhvervsuddannelse ... læs mere
Loading...