|

Lær Hadsten Computer lidt bedre at kende

Med alt den fokus i tiden på butikslukninger, vil vi gerne inddrage jer i en positiv historie, som er os, Hadsten Computer.

Vi vil gerne fortælle jer om vores fokus, tanker og værdier, så i kan lære os bedre at kende, da vi ikke bare er en butik, men en butik med liv, sjæl og lyst til at drive virksomhed i Favrskov.
Og så spare du 20-40 % på originalt HP og cannon blæk i forhold til konkurrenterne 🙂 

Så læs hvordan du kan spare penge, og handle lokalt samtidig. 

 
Vi vil gerne fortælle jer om vores fokus, tanker og værdier, så i kan lære os bedre at kende, da vi ikke bare er en butik, men en butik med liv, sjæl og lyst til at drive virksomhed i Favrskov.

Fx vægter vi faste lave priser, i stedet for fordyrende vare og tilbud.

Dette vil vi gerne illustrere ved at inddrage jer i vores tankegang og priser på blækpatroner.

Vores blækpriser som er 20-40% billigere end konkurrenterne. Du behøver ikke at vente på blæktilbud fra andre leverandører, som alligevel næsten kun plejer at være HP, når du skal have nyt blæk. Du kommer bare ned til os i Hadsten Computer.
Vores teori er, at sætte priserne rigtigt, så ALLE får de samme priser, hele tiden.

Vi kan godt sætte priserne 40% op, og så lave tilbud engang imellem… Men hvorfor bruge tid og energi på dette ? Alt dette tilbuds jungle, hvor man sælger vare for dyre, men lokker til med tilbud, det vil vi ikke. Vi mener at mange mennesker ligeledes blot ønsker gode faste priser. Du kan trygt handle hos os, til de bedste priser hele tiden, det giver mening.

Derudover har vi mange kunder, der før købte kopiblæk på nettet, der køber det hos os fordi vi er generelt billigere. Vi ved meget om det blæk vi sælger, og vi ved meget om printere. Det gør konkurrenterne tit ikke, da de bare sælger dig et produkt, de ikke ved noget om. Dermed levere vi en god faglig service hvis du får problemer.

Toner til laserprintere har vi skarpe priser på. Firmaer spare mange penge om året ved at handle både blæk og laser toner hos os… Vi levere det gerne.

Hvordan kan vi have disse gode priser ?
Vi er ikke en kæde, hvor der købes ind, og diktere hvad vare vi skal sælge, og priserne på dem. Det duer ikke i vores branche, hvis du skal leve af det lokale. Hvorfor betale 20-40% ekstra bare fordi man vil handle lokalt?

Derfor har vi flere leverandører, hvor vi bestiller de blækpatroner som er billige, så kan vi give dig de bedste priser. 
Vi sender ikke dyre tilbuds reklamer eller dyre avis reklamer, som egentlig bare skaber en merudgift som skal tjenes hjem ved at sælge produkterne til højere priser. Derudover belaster det miljøet unødvendigt.

DU kan ringe til os, og vi tager tlf. de fleste gange, ellers ringer vi gerne tilbage. OG skal du bruge en vare, vi ikke har, så har vi den i morgen.

Vores værdier
Vi vægter kvaliteten i vores butik, og sælger hellere få gode produkter, end mange skrammel produkter. Tag vores iPhone reparationer. Vi vægter kvaliteten, og tager tiden det tager at lave dem, det har givet pote i mange kunder fra Århus og Randers kommer til os. 
Vi er altid glade, og vi kan lide at stå i butikken og hjælpe dig. Hos os møder du glade dedikeret fagpersonaler, der er klar til at hjælpe dig.

VI er Favrskovs BILLIGSTE og STØRSTE blæk salgs butik i, med de bedste FAGLIGE personaler. Så støt lokalt, spar penge. Køb blæk og toner hos Hadsten Computer 😊 – HVIS du vil spare mange penge.

Besøg vores butik på Søndergade 16 i Hadsten, Ring til os på 61303866 eller send en mail på kontakt@hadstencomputer.dk
VI glæder os til at høre fra dig.

PS – Vi udskriver og kopiere gerne for dig. Ingen er billigere i kommunen 🙂

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gærvækst i økologisk skyr ... læs mere
Frokostjazz i Café Sløjfen

Frokostjazz i Café Sløjfen

Lørdag d. 26. maj kl. 12 er der frokostjazz med ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, nemlig The Spirit of New Orleans ... læs mere
MOTORSPORT

MOTORSPORT

Esben Hegelund: ”Dejligt med et hattrick” ... læs mere
Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
Loading...