|

Ledelsesskift på Hadsten Fri Fagskole

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. Det sker samtidig med at resultaterne af den udviklingsproces, som Stine Stidsen søsatte, begynder at tegne sig. Lærere, medarbejdere og bestyrelse takker varmt for Stine Stidsens indsats og ønsker hende held og lykke i det nye job. 

Ny forstander Inge-Dorte Wandal

En ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Skolen har på kort tid ændret profil til Hadsten Fri Fagskole, og fokuserer nu i endnu højere grad på unge, der ikke er parate til uddannelse. Det indebærer blandt andet ansættelse af et specialpædagogisk team og videreuddannelse af samtlige lærere, samt udvikling af 3 faglige linier og et koncept, der strukturerer arbejdet med de unges udvikling. “Vi har mange elever, der kommer her på skolen med et meget negativt selvbillede i forhold til det at være i læring. Den største barriere for mange af dem er dårlige erfaringer fra andre skoler, lavt selvværd samt manglende erfaring med, hvordan de selv kan være med til at ændre på tingene.” udtaler Stine Stidsen og fortsætter “Derfor har det været essentielt for os at lægge ekstra vægt på arbejdet med de unges  personlige udvikling, så de bliver i stand til at lære nyt. Vi har valgt at uddanne alle skolens lærere i MiLife- konceptet, som giver os et fælles fundament i forhold til at arbejde systematisk og målrettet med at styrke elevernes selvindsigt ”  

Den nye bestyrelsesformand Bent Engelbrecht pointerer at det er bestyrelsens klare indstilling at retningen er sat og at det nu handler om at få fast grund under fødderne. “Til at tage over efter Stine Stidsen, har vi derfor hentet en erfaren kvinde fra kostskoleverdenen, og det bliver således Inge-Dorte Wandall, der har erfaring som leder af daghøjskolen IDA og senest som forstander for Sansestormerne og Risskov Efterskole.” 

Bent Engelbrecht afløser Bodil Vibe Rasmussen, der efter en mangeårig indsats valgte fratræde posten som bestyrelsesformand i slutningen af sidste skoleår. Bent udtaler om forstanderskiftet: “En opsigelse kommer aldrig belejligt, og vi er kede af at skulle tage afsked med Stine. Men vi glæder os over at vi hurtigt har fundet en god og yderst kompetent afløser, som kan være med til at sikre en så gnidningsløs overtagelse som muligt.”

Inge-Dorte Wandall glæder sig til at tage over. Hun ser en skole med masser af muligheder, og ser frem til at fortsætte skolens positive udvikling. 

Der holdes afskedsreception for Stine Stidsen den 13.10 kl. 14-15 på skolen med medarbejderne, elever, forældre og bestyrelsen. Samtidig er der mulighed for at træffe den nye forstander Inge-Dorte Wandall. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse udvalgsformænd… ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 347

Ugens naturbilleder nr. 347

Weekenden bød på flot vejr med rimfrost, sol og blå himmel - godt udgangspunkt for at få nogle gode skud i kassen ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banking direktør

Henrik Lykke, 50 år er pr. 2. januar ansat som Private Banking direktør i Vestjysk Bank ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Loading...