|

Ledelsesskift på Hadsten Fri Fagskole

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. Det sker samtidig med at resultaterne af den udviklingsproces, som Stine Stidsen søsatte, begynder at tegne sig. Lærere, medarbejdere og bestyrelse takker varmt for Stine Stidsens indsats og ønsker hende held og lykke i det nye job. 

Ny forstander Inge-Dorte Wandal

En ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Skolen har på kort tid ændret profil til Hadsten Fri Fagskole, og fokuserer nu i endnu højere grad på unge, der ikke er parate til uddannelse. Det indebærer blandt andet ansættelse af et specialpædagogisk team og videreuddannelse af samtlige lærere, samt udvikling af 3 faglige linier og et koncept, der strukturerer arbejdet med de unges udvikling. “Vi har mange elever, der kommer her på skolen med et meget negativt selvbillede i forhold til det at være i læring. Den største barriere for mange af dem er dårlige erfaringer fra andre skoler, lavt selvværd samt manglende erfaring med, hvordan de selv kan være med til at ændre på tingene.” udtaler Stine Stidsen og fortsætter “Derfor har det været essentielt for os at lægge ekstra vægt på arbejdet med de unges  personlige udvikling, så de bliver i stand til at lære nyt. Vi har valgt at uddanne alle skolens lærere i MiLife- konceptet, som giver os et fælles fundament i forhold til at arbejde systematisk og målrettet med at styrke elevernes selvindsigt ”  

Den nye bestyrelsesformand Bent Engelbrecht pointerer at det er bestyrelsens klare indstilling at retningen er sat og at det nu handler om at få fast grund under fødderne. “Til at tage over efter Stine Stidsen, har vi derfor hentet en erfaren kvinde fra kostskoleverdenen, og det bliver således Inge-Dorte Wandall, der har erfaring som leder af daghøjskolen IDA og senest som forstander for Sansestormerne og Risskov Efterskole.” 

Bent Engelbrecht afløser Bodil Vibe Rasmussen, der efter en mangeårig indsats valgte fratræde posten som bestyrelsesformand i slutningen af sidste skoleår. Bent udtaler om forstanderskiftet: “En opsigelse kommer aldrig belejligt, og vi er kede af at skulle tage afsked med Stine. Men vi glæder os over at vi hurtigt har fundet en god og yderst kompetent afløser, som kan være med til at sikre en så gnidningsløs overtagelse som muligt.”

Inge-Dorte Wandall glæder sig til at tage over. Hun ser en skole med masser af muligheder, og ser frem til at fortsætte skolens positive udvikling. 

Der holdes afskedsreception for Stine Stidsen den 13.10 kl. 14-15 på skolen med medarbejderne, elever, forældre og bestyrelsen. Samtidig er der mulighed for at træffe den nye forstander Inge-Dorte Wandall. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Loading...