|

Ledelsesskift på Hadsten Fri Fagskole

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Forstander Stine Stidsen har sagt ja til en Skolelederstilling på Korsholm Skole og forlader dermed Hadsten Fri Fagskole pr. 15. oktober. Det sker samtidig med at resultaterne af den udviklingsproces, som Stine Stidsen søsatte, begynder at tegne sig. Lærere, medarbejdere og bestyrelse takker varmt for Stine Stidsens indsats og ønsker hende held og lykke i det nye job. 

Ny forstander Inge-Dorte Wandal

En ny forstander Inge-Dorte Wandall står klar til at tage over, og den nye forstander flankeres af ny lokal bestyrelsesformand Bent Engelbrecht. 

Skolen har på kort tid ændret profil til Hadsten Fri Fagskole, og fokuserer nu i endnu højere grad på unge, der ikke er parate til uddannelse. Det indebærer blandt andet ansættelse af et specialpædagogisk team og videreuddannelse af samtlige lærere, samt udvikling af 3 faglige linier og et koncept, der strukturerer arbejdet med de unges udvikling. “Vi har mange elever, der kommer her på skolen med et meget negativt selvbillede i forhold til det at være i læring. Den største barriere for mange af dem er dårlige erfaringer fra andre skoler, lavt selvværd samt manglende erfaring med, hvordan de selv kan være med til at ændre på tingene.” udtaler Stine Stidsen og fortsætter “Derfor har det været essentielt for os at lægge ekstra vægt på arbejdet med de unges  personlige udvikling, så de bliver i stand til at lære nyt. Vi har valgt at uddanne alle skolens lærere i MiLife- konceptet, som giver os et fælles fundament i forhold til at arbejde systematisk og målrettet med at styrke elevernes selvindsigt ”  

Den nye bestyrelsesformand Bent Engelbrecht pointerer at det er bestyrelsens klare indstilling at retningen er sat og at det nu handler om at få fast grund under fødderne. “Til at tage over efter Stine Stidsen, har vi derfor hentet en erfaren kvinde fra kostskoleverdenen, og det bliver således Inge-Dorte Wandall, der har erfaring som leder af daghøjskolen IDA og senest som forstander for Sansestormerne og Risskov Efterskole.” 

Bent Engelbrecht afløser Bodil Vibe Rasmussen, der efter en mangeårig indsats valgte fratræde posten som bestyrelsesformand i slutningen af sidste skoleår. Bent udtaler om forstanderskiftet: “En opsigelse kommer aldrig belejligt, og vi er kede af at skulle tage afsked med Stine. Men vi glæder os over at vi hurtigt har fundet en god og yderst kompetent afløser, som kan være med til at sikre en så gnidningsløs overtagelse som muligt.”

Inge-Dorte Wandall glæder sig til at tage over. Hun ser en skole med masser af muligheder, og ser frem til at fortsætte skolens positive udvikling. 

Der holdes afskedsreception for Stine Stidsen den 13.10 kl. 14-15 på skolen med medarbejderne, elever, forældre og bestyrelsen. Samtidig er der mulighed for at træffe den nye forstander Inge-Dorte Wandall. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.På sporet!

På sporet!

I den kommende uge samles de mange aktører og frivillige for at få forestillingen Tog til Tiden på skinner til premieren d. 29. oktober kl. 19 ... læs mere
Fremstilling i Retten Randers

Fremstilling i Retten Randers

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK fodbold søger ny kasserer

HSK fodbold søger ny kasserer

af Gert Jensen, fodboldformand i HSK ... læs mere
Indbydelse til koncert for børn 5-10 år + fællesspisning

Indbydelse til koncert for børn 5-10 år + fællesspisning

Spil Dansk, Kulturelt Samvirke i Favrskov og Røde Kors indbyder børn i alderen 5 - 10 år til koncert i Sløjfen i Hadsten: ... læs mere
Folkeklubben i Sløjfen

Folkeklubben i Sløjfen

Folkeklubben gav koncert torsdag aften i Sløjfen - se enkelte billeder fra før koncerten startede ... læs mere
Sat på spidsen

Sat på spidsen

Eigil holder ferie ... læs mere
Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Pas dit eget barn hjemme med kommunalt tilskud

Læserbrev af Byrådskandidat for Venstre i Favrskov Kommune Birgit Liin, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg 8870 Langå ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Tobak er nu i samme kategori som klyngebomber ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Syltede majroer med udeklareret indhold af sulfit ... læs mere
Indbrud i privat bolig

Indbrud i privat bolig

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Tricktyv på spil

Tricktyv på spil

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...