|

Ligatalent skifter til Hadsten

Af PR-og Eventchef Simon Olsen Hadsten Håndboldklub

 

19-årige Josefine Thorsted fra ligaklubben Skanderborg Håndbold, skifter til Hadsten Håndbold.
Efter en sæson med sporadisk spilletid i Ligaen, bliver det nu til en potentiel større rolle på højre fløjen i vestjyskBANK Arena.

Josefine ser frem til at starte i klubben, som hun i forvejen har et godt kendskab til.
”Jeg har valgt Hadsten, da jeg synes det er en spændende klub, med et godt setup. Jeg kender klubbens værdier og miljø, og jeg er sikker på, at det er noget der passer godt til mig og min spillestil”, udtaler hun.

Mathias Broløs er også meget tilfreds med at kunne tilføje Josefine til truppen.
”At vi får tilknyttet Josefine til truppen er jeg rigtig glad for. Hun har i mange år spillet på højeste niveau i Skanderborgs ungdomsafdeling og senest vist sig frem i ligaen. Josefine er en meget bevægelig forsvarsspiller, der læser spillet rigtig godt. Hun er tilmed utrolig hurtigt i kontrafasen, og er en dygtig afslutter. Jeg glæder mig til at arbejde med Josefine, og ligge yderligere lag på hendes spil”, fortæller Mathias.

Josefine er også meget bevidst om hvad hun blandt andet, kan byde ind med på holdet.
”Jeg har min force i kontrafasen og derfor kan jeg forhåbentligt bidrage med nogle hurtige og nemme mål i den del af spillet”, fortæller hun og forklare videre om tankerne for den forestående sæson, ”Jeg ved vi får et stærkt hold, med en masse passionerede spillere. Jeg kender nogle af pigerne fra tidligere sæsoner og jeg ved at de, ligesom mig, er klar til at kæmpe for det bedste resultat hver gang.
Men allermest glæder jeg mig til at vi kan komme i gang med sæsonen og at jeg kan få trukket den blå/orange trøje over hovedet”.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Orkla Foods Danmark tilbagekalder tre varianter af økologiske drikke ... læs mere
Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Med et lille prik i fingeren kan du nu finde ud af, om du har været smittet med coronavirus ... læs mere
Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

A/S Bryggeriet Vestfyen tilbagekalder COOP Hindbær Light sodavand 0,5 liter, grundet vækst af mælkesyrebakterier. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 1. juli 2020 ... læs mere
Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Videoen er optaget af AVCfilm.dk i Haldum ... læs mere
Årets Studenter sprang ud fredag

Årets Studenter sprang ud fredag

Festlige dage på Favrskov Gymnasium i Hadsten ... læs mere
Brand på gård

Brand på gård

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld ved Hinnerup

Færdselsuheld ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er det HØST - tid

Så er det HØST – tid

Rikke Møller Antvorskov ... læs mere
Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Den fælleskommunale beredskabskommission for Randers, Favrskov og Djursland har valgt at følge et revideret ønske fra Favrskov Kommune og bevare den ellers lukningstruede brandstation i Hinnerup ... læs mere
Loading...