|

Lilleåmarked får et pænt overskud i 2019

Lilleåmarkedet i 2019 var udfordret med megen nedbør og meget vand på markedspladsen, hvilket gav udfordringer for publikum, kræmmer og Lions medlemmerne.

Det er derfor med stor tilfredshed, at Lions Club kan offentliggøre et regnskab for 2019, der udviser et overskud på kr. 160.850 mod kr. 170.000 i 2018.

Den megen nedbør medførte ekstraudgifter til træflis, slamsluger og lejet materiel til at trække fastkørte kræmmere og publikum til fast grund. Selvom humøret – p.g.a. regnmængden – i løbet af lørdag og søndag i perioder var på lavpunktet blandt kræmmere og Lions medlemmer, er vi dog meget tilfredse med afviklingen af markedet.  

Det tilfredsstillende overskud er realiseret med flot opbakning af de butiksdrivende i Hadsten, annoncører, sponsorer og Favrskov Kommune.

Lions Club har ikke mistet gnisten, og Lions Club er allerede i gang med at planlægge næste års Lilleåmarked, der finder sted i uge 32. De nye tiltag i 2019 i form af børnedisco og herrefrokost bliver videreført i 2020.

Overskuddet udloddes til velgørende formål efter ansøgning. Ansøgninger kan fremsendes pr. mail til ” hadsten@lions.dk”.

 

 Formand Henning Bertelsen

               

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

annonce - et prima tilbud på australsk vin

annonce – et prima tilbud på australsk vin

Vinhandler Peter Aschelund har et godt tilbud til dig ... læs mere
Ny naturuddannelse for teenagere på vej i Favrskov

Ny naturuddannelse for teenagere på vej i Favrskov

16 Januar 2020 åbner Favrskov Kommune for tilmeldinger til det nye naturinitiativ Junior Ranger. Et initiativ, som skal gøre 20 11-13 årige klogere på naturen, dyrelivet og formidling af deres viden ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Viva Las Vegas

Viva Las Vegas

Årets vinterkabaret på Randers EgnsTeater tager denne gang fat på musikken fra en af de helt store figurer i amerikansk musikhistorie. Måske den største af dem alle. Det er nemlig sangskatten fra Elvis Presley, der er omdrejningspunktet for forestillingen ”Viva ... læs mere
GLÆDELIGT SKUDÅR..!

GLÆDELIGT SKUDÅR..!

Det nye år er et skudår. Damerne har lov til at fri. Det vidste såvel Carl Røgind som Alfred Schmidt. I dag er der sjove skudårskort på PingvinNyt ... læs mere
Lions Hinnerup giver sangbøger til Hinneruplund

Lions Hinnerup giver sangbøger til Hinneruplund

Lions Hinnerup havde hørt, at aktivitetsafdelingen på Hinneruplund Ældre- og Aktivitetscenter trængte til nye sangbøge ... læs mere
ALT ER VED DET GAMLE

ALT ER VED DET GAMLE

Tankevækkende nytårsklumme af Ole Juul ... læs mere
Sat på Spidsen er tilbage - glæd dig

Sat på Spidsen er tilbage – glæd dig

Eigil Jacobsen har holdt en velfortjent jule-og nytårsferie og kommer tilbage på tirsdag ... læs mere
Færdselsuheld i Søften

Færdselsuheld i Søften

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...