|

Lilleåmarked får et pænt overskud i 2019

Lilleåmarkedet i 2019 var udfordret med megen nedbør og meget vand på markedspladsen, hvilket gav udfordringer for publikum, kræmmer og Lions medlemmerne.

Det er derfor med stor tilfredshed, at Lions Club kan offentliggøre et regnskab for 2019, der udviser et overskud på kr. 160.850 mod kr. 170.000 i 2018.

Den megen nedbør medførte ekstraudgifter til træflis, slamsluger og lejet materiel til at trække fastkørte kræmmere og publikum til fast grund. Selvom humøret – p.g.a. regnmængden – i løbet af lørdag og søndag i perioder var på lavpunktet blandt kræmmere og Lions medlemmer, er vi dog meget tilfredse med afviklingen af markedet.  

Det tilfredsstillende overskud er realiseret med flot opbakning af de butiksdrivende i Hadsten, annoncører, sponsorer og Favrskov Kommune.

Lions Club har ikke mistet gnisten, og Lions Club er allerede i gang med at planlægge næste års Lilleåmarked, der finder sted i uge 32. De nye tiltag i 2019 i form af børnedisco og herrefrokost bliver videreført i 2020.

Overskuddet udloddes til velgørende formål efter ansøgning. Ansøgninger kan fremsendes pr. mail til ” hadsten@lions.dk”.

 

 Formand Henning Bertelsen

               

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Skal du til fodbold i Århus ? - Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Skal du til fodbold i Århus ? – Fem nye midlertidige hot spots i Aarhus

Østjyllands Politi opretter fem nye midlertidige hot spots for at modvirke større sammenstimlen i byen i forbindelse med superligakamp på søndag ... læs mere
Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Pitabrød med risiko for mug trukket tilbage

Geia Food A/S tilbagekalder pitabrød grundet risiko for mug. Risiko for mug gør produktet uegnet til menneskeføde ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens naturbilleder nr. 477.

Ugens cocktail består af motiver fra Julsø i Ry, gråænder, dådyr og sommerfugle, krydret med lidt blomster ... læs mere
Efterlyst for knivstikkeri

Efterlyst for knivstikkeri

Midt og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til af finde en mistænkt. Den 20-årige mand mistænkes for at være gerningsmand til grov vold ... læs mere
Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Ukrudtsbrænder tændte ild i udhus

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vis flaget for alle ramt af kræft

Vis flaget for alle ramt af kræft

Det er sommer, det er sol, og det er måske ferie for dig? ... læs mere
Fremlysning af Siberian Husky

Fremlysning af Siberian Husky

Østjyllands Politi søger ejeren af en hund ... læs mere
Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Pressemeddelelse fra ÆLDRESAGEN

Aflyser og udskyder busture og andre aktiviteter ... læs mere
Loading...