|

Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Et ny måltavle til HSK Basketball og Hadsten Håndbold, samt tilskud til kortbanehåndbold er blevet sat i verdenen i det nye idrætscenter i Hadsten, ved Hadsten Skole.

Lions Club i Hadsten har i anledning af Lilleåmarkedets 40 års jubilæum doneret en ny måltavle til idrætscentret, så man både i HSK Basketball og Hadsten Håndbold nu kan følge endnu bedre med, når kampene er i gang. Måltavlen kan ikke blot vise scoren i kampene, men også hvem der har scoret hvor mange mål, hvem der har lavet fejl eller få en 2 min’s udvisning.
Thomas Bach fra Lions Club er også rigtig glad for at se den store investering allerede er taget så godt imod og er i brug allerede. ”Vi støtter mange forskellige ting, men da vi modtog en forespørgsel på en ny måltavle som ville glæde så mange børn og unge der dyrker idræt i centret, var vi ikke rigtig i tvivl om at dette skulle være med til at markere Lilleåmarkedets 40 års jubilæum.”
Formand for HKIC, Rene Jensen er naturligt glad for at Lions Club vil hjælpe hele projektet omkring centret på vej med så flot en donation. ”Der er mange visioner for idrætscentret og at Lions Club vil være med til at kunne forløse nogle af disse ting, er jo bare helt fantastisk. Det er dejligt at mærke den lokale opbakning der er omkring det og den allerede store glæde der er ved den nye hal og de ekstra faciliteter der er koblet på”, udtaler han.

Kortbane håndbold er det nye sort
Lions Club har også valgt at støtte kortbanehåndbolden i Hadsten. Kortbanehåndbold er et nyt koncept DHF har sat i verdenen, hvor man fremfor en 40 meter lang normal bane, trækker den ene baglinie op midtpå den ene banehalvdel, så banen kun er 26 meter lang. Dette giver langt flere angreb og for en ung U8 eller U10 spiller gør det en stor forskel, når man skal fra forsvar til angreb.
Stregerne hertil er blevet tegnet op i alle 3 haller i HKIC og det er yderst populært allerede, faktisk har selv 1. divisionsdamerne i Hadsten Håndbold spillet kortbanehåndbold til deres træninger, selvom konceptet mest er målrettet til U8 og U10 spillerne.
Lions Club har støttet dette projekt og man har også ved selvsyn ny oplevet det til en fredagstræning.
”Det er jo fantastisk at se så mange børn oppe i hallen, der elsker at spille håndbold. At vi med Lions Club kan hjælpe dem lidt på vej, er vi yderst stolte over. Så håber vi at det kan være med til at skabe endnu flere spillere, med dette koncept og måske en ny Mikkel Hansen eller Anja Andersen en dag”, udtaler Thomas Bach fra Lions Club.
Initiativtager til ansøgningen fra Hadsten Håndbold, Malene Tang Stærk, er meget begejstret for at Lions Club vil støtte et sådant formål.
”Det er jo fantastisk at Lions vil hjælpe os så meget på vej, med at støtte dette koncept. Børnene elsker det, og vi trænere er bare helt vilde med alle de afslutninger de får på mål”, udtaler hun.

Målet er nu at blive DHF testklub på kortbanehåndbold, i Hadsten Håndbold.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Indbrud i Thorsø

Indbrud i Thorsø

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Stor interesse for at blive domsmand

Stor interesse for at blive domsmand

Kommunen har allerede fået langt flere ansøgere, der vil være domsmænd, end der er behov for. Dog mangler der nogle personer for at gøre listen repræsentativ ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Udeklarerede allergener i Blomsterbergs citronfromage ... læs mere
Er kørerutinerne lidt rustne?

Er kørerutinerne lidt rustne?

Ældre Sagen tilbyder opfriskningskursus for erfarne (læs ældre) bilister ... læs mere
Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

Favrskov fyrer op under erhvervsuddannelserne

I fremtiden kan det blive vanskeligere at finde en elektriker, der har tid til at ordne ledningerne i huset ... læs mere
Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Østjyllands Politi koordinerer efterforskningen af delinger af drabsvideo

Politiet i hele Danmark har gennem de seneste dage fået flere anmeldelser om personer, der deler en video af et drab på en kvinde i Marokko ... læs mere
Efterlysning

Efterlysning

Østjyllands Politi efterlyser den 67-årige Peder Madsen Høgh, der er forsvundet fra sit hjem i Randers midtby ... læs mere
Litterær lørdagsquiz

Litterær lørdagsquiz

Quiz-tid på Hadsten Bibliotek ... læs mere
NYT fra Ældre Sagen

NYT fra Ældre Sagen

Mødested for mænd ... læs mere
Statsministeren har udskrevet valg!

Statsministeren har udskrevet valg!

Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. I søndags trykkede statsministeren på valgknappen ... læs mere
Rejser i Norden

Rejser i Norden

Det østjyske rejsebureau Rejs og oplev udbyder i år to rejser til vores nordiske nabolande. Anne Hansen Aamand, Hadsten, der er rejseleder fortæller, at der er store forskelle men og så lighedspunkter på Gotland og Island, der er to af ... læs mere
PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP...

PINGVINNYT DREJER LÆSERNE EN KNAP…

Kig med, når Kurt Villy bladrer i Hadstens første avis - dagbladet "Hadsten Folketidende" - og igen møder Gotfred Buch, byens matador indenfor tobakken ... læs mere
Loading...