|

Lions Club i Hadsten støtter idrætten i det nye idrætscenter

Et ny måltavle til HSK Basketball og Hadsten Håndbold, samt tilskud til kortbanehåndbold er blevet sat i verdenen i det nye idrætscenter i Hadsten, ved Hadsten Skole.

Lions Club i Hadsten har i anledning af Lilleåmarkedets 40 års jubilæum doneret en ny måltavle til idrætscentret, så man både i HSK Basketball og Hadsten Håndbold nu kan følge endnu bedre med, når kampene er i gang. Måltavlen kan ikke blot vise scoren i kampene, men også hvem der har scoret hvor mange mål, hvem der har lavet fejl eller få en 2 min’s udvisning.
Thomas Bach fra Lions Club er også rigtig glad for at se den store investering allerede er taget så godt imod og er i brug allerede. ”Vi støtter mange forskellige ting, men da vi modtog en forespørgsel på en ny måltavle som ville glæde så mange børn og unge der dyrker idræt i centret, var vi ikke rigtig i tvivl om at dette skulle være med til at markere Lilleåmarkedets 40 års jubilæum.”
Formand for HKIC, Rene Jensen er naturligt glad for at Lions Club vil hjælpe hele projektet omkring centret på vej med så flot en donation. ”Der er mange visioner for idrætscentret og at Lions Club vil være med til at kunne forløse nogle af disse ting, er jo bare helt fantastisk. Det er dejligt at mærke den lokale opbakning der er omkring det og den allerede store glæde der er ved den nye hal og de ekstra faciliteter der er koblet på”, udtaler han.

Kortbane håndbold er det nye sort
Lions Club har også valgt at støtte kortbanehåndbolden i Hadsten. Kortbanehåndbold er et nyt koncept DHF har sat i verdenen, hvor man fremfor en 40 meter lang normal bane, trækker den ene baglinie op midtpå den ene banehalvdel, så banen kun er 26 meter lang. Dette giver langt flere angreb og for en ung U8 eller U10 spiller gør det en stor forskel, når man skal fra forsvar til angreb.
Stregerne hertil er blevet tegnet op i alle 3 haller i HKIC og det er yderst populært allerede, faktisk har selv 1. divisionsdamerne i Hadsten Håndbold spillet kortbanehåndbold til deres træninger, selvom konceptet mest er målrettet til U8 og U10 spillerne.
Lions Club har støttet dette projekt og man har også ved selvsyn ny oplevet det til en fredagstræning.
”Det er jo fantastisk at se så mange børn oppe i hallen, der elsker at spille håndbold. At vi med Lions Club kan hjælpe dem lidt på vej, er vi yderst stolte over. Så håber vi at det kan være med til at skabe endnu flere spillere, med dette koncept og måske en ny Mikkel Hansen eller Anja Andersen en dag”, udtaler Thomas Bach fra Lions Club.
Initiativtager til ansøgningen fra Hadsten Håndbold, Malene Tang Stærk, er meget begejstret for at Lions Club vil støtte et sådant formål.
”Det er jo fantastisk at Lions vil hjælpe os så meget på vej, med at støtte dette koncept. Børnene elsker det, og vi trænere er bare helt vilde med alle de afslutninger de får på mål”, udtaler hun.

Målet er nu at blive DHF testklub på kortbanehåndbold, i Hadsten Håndbold.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Overrækkelse af Landsbyprisen 2018 til Sall

Byparken i Sall er et af de mange projekter, som landsbyen har virkeliggjort i de seneste år ... læs mere
Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Generationsskifte i gang på Favrskov-skoler

Anne Gammelby Lybecker Inden for et halvt år går tre skoleledere på pension, og en fjerde har søgt nye udfordringer på en Aarhus-skole. Derfor er der lige nu gang i jobopslagene for at få de rette ansøgere til skolelederstillingerne i ... læs mere
SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

SAT PÅ SPIDSEN HOLDER FERIE

Resten af maj måned holder klummeredaktøren ferie ... læs mere
DAGENS RET

DAGENS RET

Til tider bør man sætte sig ned og være tilfreds med det, man har ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Grillost med indhold af bakterier ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

ANNONCE : Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten . Du er måske allerede idag medlem af en klub, ... læs mere
Indbrud i Voldum

Indbrud i Voldum

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Serie 2 ud i sæsonens vigtigste kamp mod LIK

Serie 2 ud i sæsonens vigtigste kamp mod LIK

Af fodboldformand Gert Jensen ... læs mere
ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER...

ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER…

Stop de onde, hadske og sårende ord, siger Ole Juul - og samtidig ønskes GLÆDELIG PINSE! ... læs mere
Dødsfald i Hadsten

Dødsfald i Hadsten

Lis Hesel er død ... læs mere
Uheld på motorvejen ved Hadsten

Uheld på motorvejen ved Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...