|

LMO ØKONOMIKONFERENCE:

Fra Zoo til landbrug

Pressemeddelelse                                              

 

Som tidligere Zoo-direktør og med en uddannelse inden for landbrug er direktøren for Nordea-fonden, Henrik Lehmann Andersen, en alsidig herre, der med værdibaseret ledelse formår at flytte både mennesker og dyr.  

Når LMO den 7. og 8. februar holder den årlige økonomikonference bliver det med en spændende herre på listen over oplægsholdere. Henrik Lehmann Andersen er blandt hovedtalerne på årets konference og kommer med sit på bud på, hvordan man bliver en god leder:

”Begrænsningerne af dig som leder ligger i dig eget mod. God ledelse kræver mod. Det er lederens opgave gennem handlinger og positivitet at skabe motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne”, siger Henrik Lehmann Andersen.

Direktør i Odense Zoo

I 10 år var Henrik Lehmann Andersen direktør i Odense ZOO, der er blandt de 10 mest besøgte attraktioner i Danmark og i 2013 blev hædret med titlen ”Europas bedste zoo”. Desuden er han uddannet Cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- & Landbohøjskole i København. Han ved med andre ord, hvordan det er at have jord under neglene og har gennem sin karriere arbejdet med ledelse på mange niveauer:

”Når vi skulle flytte dyr i Odense Zoo, var det ofte en meget vanskelige opgave. Hvordan får man eksempelvis en giraf på en lastbil under en motorvejsbro eller en 1.200 kg tung søko fra Sydamerika til Odense? At flytte dyr fra deres vante omgivelser krævede hårdt arbejde og af og til også en meget kreativ tilgang. Det samme gælder for mennesker. Det vi kender er trygt og godt, og nogen gange skal der meget til før vi flytter os”, fortæller Henrik Lehmann Andersen.

Gennem mange år har han arbejdet med at gøre værdibaseret ledelse levende, sjovt, letforståeligt og målbart og har haft succes med at gøre flere virksomheder – herunder Odense ZOO – til dynamiske og økonomiske velfunderede frontløbere.

”Det handler om at man som leder får værdier, arbejdsglæde og relationer til at danne et stærkt fundament for hele virksomhedens udvikling”, understreger han.

Hædret for sit lederskab

Henrik Lehmann Andersen er et netværksmenneske med mange bestyrelsesposter bag sig, og på sin nuværende post som direktør for Nordea-fonden, er han blevet hædret med flere priser for sine resultater og sit lederskab.

På LMOs økonomikonference den 7. og 8. februar vil han lægge vægt på, hvordan landmændene kan forsøge at navigere som ledere i dagens landbrug:

”Landbruget har gennemgået en stor udvikling. I dag er de danske landbrug samlet i meget store enheder, og det stiller større krav til ledelse. For at kunne drive disse store enheder, kræver det, at man forstår at motivere og skabe arbejdsglæde blandt sine medarbejdere. Det giver langt bedre resultater – også på bundlinjen”, understreger foredragsholderen.

Mød Henrik Lehmann Andersen på LMO Økonomikonference den 7. og 8. februar med foredraget ”Om at flytte dyr og mennesker”.

For yderligere kommentarer til LMO Økonomikonference:

Carsten Kragh Paulsen, Chef LMO Business, Mobil: 5150 8515, e-mail: ckp@lmo.dk

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning

4 ud af 10 danskere: Rengøring er en belastning ... læs mere
Kommentar til indlæg fra Ove Rosenkvist 20/2-19

Kommentar til indlæg fra Ove Rosenkvist 20/2-19

PingvinNyt har modtaget dette indlæg fra Kirsten Andersen, Medlem af bestyrelsen i Hadsten Bio ... læs mere
”Julen” står for døren!

”Julen” står for døren!

Men pakker de politiske partier gaverne lidt for pænt ind? ... læs mere
Færdselsuheld i Hadsten

Færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Irsk aften i Sløjfen

Irsk aften i Sløjfen

Lørdag d. 2. marts afholder Lions klubberne i Favrskov igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten ... læs mere
Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Nyheder fra Hadsten Storpastorat

Vi har brug for dig til at fremstille ting til basaren i Sognegården ... læs mere
FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

FOKUS PÅ REGERINGENS UDSPIL TIL NY SUNDHEDSREFORM

"Tiden er en anden og stiller andre krav til sundhedssektoren, og derfor er der ikke længere brug for regionsrådene", sagde statsministeren, da han lancerede reformen ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 405.

Ugens naturbilleder nr. 405.

Er du også blevet ramt af en spirende forårsfornemmelse? Vejr og temperatur passer ikke helt til vintermåneden februar, men det føles nu meget rart ... læs mere
Tillykke Hadsten Bio

Tillykke Hadsten Bio

Svar til formanden for Hadsten Bio Lars Kristensen ... læs mere
Send Syrien-krigerne til Guantánamo.

Send Syrien-krigerne til Guantánamo.

PingvinNyt har modtaget dette fra Michael Nedersøe, byrådsmedlem i Horsens og folketingskandidat i Favrskov for Dansk Folkeparti Søndermarksvej 12D, Sejet 8700 Horsens Mobil 25388281 ... læs mere
Husejere trodser ekstremt vejr: Kun et fåtal bekymrer sig om klimasikring

Husejere trodser ekstremt vejr: Kun et fåtal bekymrer sig om klimasikring

Blot en femtedel af danske husejere bekymrer sig over, om deres bolig er tilstrækkeligt sikret mod oversvømmelse ved skybrud og stormflod, viser en undersøgelse fra Bolius og Realdania ... læs mere
Boliggrundene på Hørbakken i Hinnerup er nu i 2. budrunde

Boliggrundene på Hørbakken i Hinnerup er nu i 2. budrunde

Favrskov Kommune gennemfører anden budrunde frem til 12. marts 2019 ... læs mere
Loading...