|

LMO ØKONOMIKONFERENCE:

Fra Zoo til landbrug

Pressemeddelelse                                              

 

Som tidligere Zoo-direktør og med en uddannelse inden for landbrug er direktøren for Nordea-fonden, Henrik Lehmann Andersen, en alsidig herre, der med værdibaseret ledelse formår at flytte både mennesker og dyr.  

Når LMO den 7. og 8. februar holder den årlige økonomikonference bliver det med en spændende herre på listen over oplægsholdere. Henrik Lehmann Andersen er blandt hovedtalerne på årets konference og kommer med sit på bud på, hvordan man bliver en god leder:

”Begrænsningerne af dig som leder ligger i dig eget mod. God ledelse kræver mod. Det er lederens opgave gennem handlinger og positivitet at skabe motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne”, siger Henrik Lehmann Andersen.

Direktør i Odense Zoo

I 10 år var Henrik Lehmann Andersen direktør i Odense ZOO, der er blandt de 10 mest besøgte attraktioner i Danmark og i 2013 blev hædret med titlen ”Europas bedste zoo”. Desuden er han uddannet Cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- & Landbohøjskole i København. Han ved med andre ord, hvordan det er at have jord under neglene og har gennem sin karriere arbejdet med ledelse på mange niveauer:

”Når vi skulle flytte dyr i Odense Zoo, var det ofte en meget vanskelige opgave. Hvordan får man eksempelvis en giraf på en lastbil under en motorvejsbro eller en 1.200 kg tung søko fra Sydamerika til Odense? At flytte dyr fra deres vante omgivelser krævede hårdt arbejde og af og til også en meget kreativ tilgang. Det samme gælder for mennesker. Det vi kender er trygt og godt, og nogen gange skal der meget til før vi flytter os”, fortæller Henrik Lehmann Andersen.

Gennem mange år har han arbejdet med at gøre værdibaseret ledelse levende, sjovt, letforståeligt og målbart og har haft succes med at gøre flere virksomheder – herunder Odense ZOO – til dynamiske og økonomiske velfunderede frontløbere.

”Det handler om at man som leder får værdier, arbejdsglæde og relationer til at danne et stærkt fundament for hele virksomhedens udvikling”, understreger han.

Hædret for sit lederskab

Henrik Lehmann Andersen er et netværksmenneske med mange bestyrelsesposter bag sig, og på sin nuværende post som direktør for Nordea-fonden, er han blevet hædret med flere priser for sine resultater og sit lederskab.

På LMOs økonomikonference den 7. og 8. februar vil han lægge vægt på, hvordan landmændene kan forsøge at navigere som ledere i dagens landbrug:

”Landbruget har gennemgået en stor udvikling. I dag er de danske landbrug samlet i meget store enheder, og det stiller større krav til ledelse. For at kunne drive disse store enheder, kræver det, at man forstår at motivere og skabe arbejdsglæde blandt sine medarbejdere. Det giver langt bedre resultater – også på bundlinjen”, understreger foredragsholderen.

Mød Henrik Lehmann Andersen på LMO Økonomikonference den 7. og 8. februar med foredraget ”Om at flytte dyr og mennesker”.

For yderligere kommentarer til LMO Økonomikonference:

Carsten Kragh Paulsen, Chef LMO Business, Mobil: 5150 8515, e-mail: ckp@lmo.dk

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nytårskoncert - Musikskolen

Nytårskoncert – Musikskolen

Selvom det nye år allerede er godt i gang, holder vi alligevel et brag af en nytårskoncert lørdag 3. februar kl. 15.00 - 16.30 i Sløjfen, Hadsten ... læs mere
Grundforloebselever på innovations camp.

DjH’s grundforløb 1 var på innovations camp

Grundforløb 1 eleverne (GF1) på Den jydske Haandværkerskole (DjH) afslutter deres forløb med fire dages innovations camp, hvor de bliver udfordret på gode ideer. Campen afsluttes med en opgave, der har rod i den virkelige verden. Opgavestilleren kan være en ... læs mere
Væltepilsner - Støvebajer

Væltepilsner – Støvebajer

På arkivet har vi normalt ikke alkohol, men vi har alligevel et par Thor pilsnere stående med navnene støve-bajer og vælte-pilsner, og hvorfor hedder de nu det. Anledningen var, at den gamle børstenbinderfabrik blev fjernet for at give plads til ... læs mere
I DAG BLÆSER "HØKEREN" OS ET STYKKE...

I DAG BLÆSER “HØKEREN” OS ET STYKKE…

Niels Møller mente, at Kurt Villy kunne huske tilbage til 1979 - og fortalte en lun historie på en kold dag ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 348

Ugens naturbilleder nr. 348

Disse dage med strid vind fra det kolde øst og samtidig grå himmel er ikke særlig fotogene. Derfor kigger jeg tilbage på en af de pæne vinterdage med lidt mere "spil" på himlen ... læs mere
”JULIA”

”JULIA”

Beretningen om nogle stålsatte Lyngå-borgeres modstandskamp under tyskernes besættelse af Danmark er netop blevet genoptrykt ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Kosttilskud Turmeric har for højt indhold af curcumin ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Små stykker blødt plast i hakket svinekød ... læs mere
Fiasko,  eller er der noget jeg misforstår ??

Fiasko, eller er der noget jeg misforstår ??

Regnvandsbassinerne ved Gl. Sellingvej funger ikke OK ? ... læs mere
Quiztid på Hadsten Bibliotek

Quiztid på Hadsten Bibliotek

Bogormen og Hadsten Bibliotek gentager successen fra efteråret, og har i foråret 2018 litterær quiz på programmet to lørdage ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

4 ud af 5 - synes, at burgrisene skal have bedre vilkår, end de har det i dag ... læs mere
Tricktyveri

Tricktyveri

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...