|

LMO ØKONOMIKONFERENCE:

Fra Zoo til landbrug

Pressemeddelelse                                              

 

Som tidligere Zoo-direktør og med en uddannelse inden for landbrug er direktøren for Nordea-fonden, Henrik Lehmann Andersen, en alsidig herre, der med værdibaseret ledelse formår at flytte både mennesker og dyr.  

Når LMO den 7. og 8. februar holder den årlige økonomikonference bliver det med en spændende herre på listen over oplægsholdere. Henrik Lehmann Andersen er blandt hovedtalerne på årets konference og kommer med sit på bud på, hvordan man bliver en god leder:

”Begrænsningerne af dig som leder ligger i dig eget mod. God ledelse kræver mod. Det er lederens opgave gennem handlinger og positivitet at skabe motivation og arbejdsglæde hos medarbejderne”, siger Henrik Lehmann Andersen.

Direktør i Odense Zoo

I 10 år var Henrik Lehmann Andersen direktør i Odense ZOO, der er blandt de 10 mest besøgte attraktioner i Danmark og i 2013 blev hædret med titlen ”Europas bedste zoo”. Desuden er han uddannet Cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- & Landbohøjskole i København. Han ved med andre ord, hvordan det er at have jord under neglene og har gennem sin karriere arbejdet med ledelse på mange niveauer:

”Når vi skulle flytte dyr i Odense Zoo, var det ofte en meget vanskelige opgave. Hvordan får man eksempelvis en giraf på en lastbil under en motorvejsbro eller en 1.200 kg tung søko fra Sydamerika til Odense? At flytte dyr fra deres vante omgivelser krævede hårdt arbejde og af og til også en meget kreativ tilgang. Det samme gælder for mennesker. Det vi kender er trygt og godt, og nogen gange skal der meget til før vi flytter os”, fortæller Henrik Lehmann Andersen.

Gennem mange år har han arbejdet med at gøre værdibaseret ledelse levende, sjovt, letforståeligt og målbart og har haft succes med at gøre flere virksomheder – herunder Odense ZOO – til dynamiske og økonomiske velfunderede frontløbere.

”Det handler om at man som leder får værdier, arbejdsglæde og relationer til at danne et stærkt fundament for hele virksomhedens udvikling”, understreger han.

Hædret for sit lederskab

Henrik Lehmann Andersen er et netværksmenneske med mange bestyrelsesposter bag sig, og på sin nuværende post som direktør for Nordea-fonden, er han blevet hædret med flere priser for sine resultater og sit lederskab.

På LMOs økonomikonference den 7. og 8. februar vil han lægge vægt på, hvordan landmændene kan forsøge at navigere som ledere i dagens landbrug:

”Landbruget har gennemgået en stor udvikling. I dag er de danske landbrug samlet i meget store enheder, og det stiller større krav til ledelse. For at kunne drive disse store enheder, kræver det, at man forstår at motivere og skabe arbejdsglæde blandt sine medarbejdere. Det giver langt bedre resultater – også på bundlinjen”, understreger foredragsholderen.

Mød Henrik Lehmann Andersen på LMO Økonomikonference den 7. og 8. februar med foredraget ”Om at flytte dyr og mennesker”.

For yderligere kommentarer til LMO Økonomikonference:

Carsten Kragh Paulsen, Chef LMO Business, Mobil: 5150 8515, e-mail: ckp@lmo.dk

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildets forårstur for besøgsmodtagere og besøgsvenner.

Sct. Georgs Gildet i Hadsten havde traditionen tro inviteret Ældre Sagens besøgsmodtagere og besøgsvenner på den årlige forårstur ud i naturen omkring Hadsten ... læs mere
Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Danmark ligger i bund, når det gælder frivilligt arbejde

Selv om Danmark i særklasse bryster sig af at være et foreningsland, så bliver vi overhalet af en række europæiske lande, når det gælder medlemmernes vilje til at yde en frivillig indsats ... læs mere
Hadsten-opgøret i Formel 5

Hadsten-opgøret i Formel 5

2. afd af Danmarksmesterskabet er kørt på Jyllandsringen ... læs mere
Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Loading...