|

LMO tilfreds med årsregnskab

Rådgivningsvirksomheden LMO har i dag præsenteret sit 2014-resultat for bestyrelsen, og administrerende direktør Jan Winther er godt tilfreds med at kunne fremvise et overskud på over fire millioner kroner. Et overskud, hvor en stor del går tilbage til foreningerne og her igennem til landmændene

adm. Direktør Jan Winther

 

Det var en tilfreds direktør, der fredag 27. februar præsenterede LMO’s bestyrelse for årsregnskabet for 2014. Årets resultat lyder på lidt over fire millioner kroner på baggrund af en omsætning på cirka 255 millioner kroner.

 

        Det er et klart tilfredsstillende regnskab, som afspejler en stigning i både omsætning og indtjening. En indtjening, der er sket uden generelle prisstigninger men gennem en stabil drift og en stor indsats fra medarbejderne. Årets resultat er 45 procent bedre end 2013, hvilket jeg naturligvis er meget tilfreds med, siger administrerende direktør Jan Winther.

 

Resultatet skyldes ikke mindst, at LMO har formået at tiltrække en række nye kunder, og at medarbejderne har holdt fokus i dagligdagen og dermed fastholder eksisterende kunder.

        Vi kan se, at det er alle afdelinger i LMO, der bidrager til en generel pæn stigning. Jeg lægger meget vægt på sorte tal over hele linjen, for når vi som kompetent rådgivningsvirksomhed vil vise kunderne, at vi er i stand til at yde kompetent rådgivning, er det vigtigt, at vi selv har styr på økonomien. Det viser årsregnskabet for 2014 tydeligt, at vi har, siger Jan Winther og tøver ikke med at kalde det et robust regnskab, der er udfærdigeret efter sunde konservative principper.

 Bestyrelsesformand Nis Hjort

 

Bestyrelsesformand Nis Hjort er på vegne af bestyrelsen meget tilfreds med LMO’s resultat.

        Det er fantastisk at se, at LMO allerede i det første ”rigtige” driftsår efter fusionen formår at komme ud med så flot et resultat. Det understreger endnu engang, at det, som de to daværende bestyrelser besluttede, var den rigtige vej at gå, siger bestyrelsesformand Nis Hjort.

 

LMO’s bestyrelse er samtidigt med årsregnskabet blevet præsenteret for dokumentation for, at fusionen ikke har kostet mere end forventet.

        Vi kan se, at vi allerede i 2014 har opnået en stor del af de synergier til en værdi af 10 millioner kroner, der blev sat som mål inden fusionen. En værdi, der i en vis udstrækning er brugt til at sikre LMO’s fremtid og igangsætte tiltag, der kan hjælpe i rådgivningen af den enkelte kunde i dagligdagen, siger Nis Hjort.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
Loading...