|

Mads Hoe Motorsport giver den gas i 2019

Pingvinnyts udsendte Richard Torp Jensen, var søndag på besøg hos racerfamilien Hoe fra Hadsten, for en lille snak om racerplanerne for 2019.

Mads Hoe`s Formel 4

Mads Hoe, danmarksmesteren i Formel 5 2018, har i år investeret i en Formel 4. Planen er at deltage i alle DM løb som køres i Danmark og et enkelt løb i Sverige. Det i Sverige køres på Kinnekulle Ring som ligger ved Götene ca. 200 km fra Göteborg.

Formel 4

Mads Hoe Motorsport som teamet hedder, er under forberedelse til sæsonen 2019. Første løb køres på Padborg Park i Sønderjylland sidst i april, men inden da er der en testdag den 10. april på samme bane, og det bliver virkelig en test for Mads. Mads er vant til en rigtig gearstang i hans F5, men i F4 er der paddle shifters. Paddle shifters er to små ”knapper” bag på rattet (som ses på billedet nedenunder – illustrations foto), en til at geare op med og en til at geare ned med.  En hel del anderledes end en normal gearstang, men Mads skal nok hurtig komme efter det.

Paddle shifters ses i de røde ringe

Der er også en stor forskel at køre de to biler F5 og F4. De er sådan set lige hurtige, forskellen er sådan groft set, at en F5 er hurtigere på en langside og langsommere i sving sammenlignet med en F4 hvor det er modsat.

Budgettet for 2019 sæsonen i Formel 4 er på 250.000,- kr. Det er incl. de ”småskader” som bilen forhåbentlig ikke får i løbet af sæsonen. Det er dog et lille budget i forhold til de store drenge i klassen, der lyder på lidt over en halv million kroner!  Så sidder der en lokal forretningsdrivende i Favrskov kommune, eller et andet sted i Danmark, og vil hjælpe med lidt økonomisk støtte til Mads Hoe Motorsport, så er jeg sikker på de er klar til et møde.

Arbejdspladsen for Mads Hoe

Ved besøget fik jeg at vide, at teamet lige nu forhandler med en stor sponsor, så det bliver spændende at se om det giver pote. Jeg kan desværre ikke afsløre hvilket firma der er tale om, men kan blot oplyse at det ikke er et lokalt firma. Mere om det senere hvis der bliver underskrevet en kontrakt.

Pingvinnyt.dk vil senere på året følge Mads Hoe Motorsport under forberedelserne til et løb, under løbet og efter løbet.

Hvad laver så Mille Hoe på 18 år i den rød/hvide Formel 5 i baggrunden på billedet nedenunder? Det vil jeg afsløre senere på ugen!

Mille Hoe i den rød/hvide Formel 5
Kalenderen for 2019

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup

Opfølgning på branden i Hinnerup, som nu er under efterslukning ... læs mere
Brand på Kløvervej i Hinnerup

Brand på Kløvervej i Hinnerup

østjyllands Opliti oplyser ... læs mere
Stor tilfredshed med kultursatsning

Stor tilfredshed med kultursatsning

Mere end 2300 deltagere gæstede teaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene”. En forestilling, der gav deltagerne en unik oplevelse og samtidig formidlede Favrskovs historie midt i den grønne natur ... læs mere
DØDSFALD

DØDSFALD

Fhv. rektor Jørgen Christiansen ... læs mere
Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Favrskov Kommune skal have en borgervenlig hjemmeside

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre ... læs mere
annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

annonce : Sand betyder professionel, grundig og nærværendende

Erik Sand er 45 år gammel, familiemenneske og assurandør for GF forsikring. Han har flere års erfaring med at sælge forsikringer men synes at fundet et godt professionelt og personligt match hos GF forsikring ... læs mere
Tre etaper når Banedanmark  skal modernisere i Hadsten

Tre etaper når Banedanmark skal modernisere i Hadsten

Når Banedanmark holder informationsmøde i Sløjfen i Hadsten mandag 24. juni, så bliver det nok uden de fleste af byens handlende ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 422.

Ugens naturbilleder nr. 422.

Midsommer står for døren og dagens længde er nu 17 timer og 42 minutter. Nyd de lyse timer, allerede fra på søndag er dagens længde aftagene ... læs mere
HADSTEN TRÆF 2019 - vi bliver flere og flere

HADSTEN TRÆF 2019 – vi bliver flere og flere

Gregers Petersen og Lars Toft-Hansen fortsætter med at tage kontakt til personer med tilknytning til Hadsten ... læs mere
Musikgudstjeneste i Ødum Kirke Torsdag d. 27. juni k. 19.30

Musikgudstjeneste i Ødum Kirke Torsdag d. 27. juni k. 19.30

Gudstjeneste på en ny måde midt i en sommertid ... læs mere
Loading...