|

Mads Hoe Motorsport giver den gas i 2019

Pingvinnyts udsendte Richard Torp Jensen, var søndag på besøg hos racerfamilien Hoe fra Hadsten, for en lille snak om racerplanerne for 2019.

Mads Hoe`s Formel 4

Mads Hoe, danmarksmesteren i Formel 5 2018, har i år investeret i en Formel 4. Planen er at deltage i alle DM løb som køres i Danmark og et enkelt løb i Sverige. Det i Sverige køres på Kinnekulle Ring som ligger ved Götene ca. 200 km fra Göteborg.

Formel 4

Mads Hoe Motorsport som teamet hedder, er under forberedelse til sæsonen 2019. Første løb køres på Padborg Park i Sønderjylland sidst i april, men inden da er der en testdag den 10. april på samme bane, og det bliver virkelig en test for Mads. Mads er vant til en rigtig gearstang i hans F5, men i F4 er der paddle shifters. Paddle shifters er to små ”knapper” bag på rattet (som ses på billedet nedenunder – illustrations foto), en til at geare op med og en til at geare ned med.  En hel del anderledes end en normal gearstang, men Mads skal nok hurtig komme efter det.

Paddle shifters ses i de røde ringe

Der er også en stor forskel at køre de to biler F5 og F4. De er sådan set lige hurtige, forskellen er sådan groft set, at en F5 er hurtigere på en langside og langsommere i sving sammenlignet med en F4 hvor det er modsat.

Budgettet for 2019 sæsonen i Formel 4 er på 250.000,- kr. Det er incl. de ”småskader” som bilen forhåbentlig ikke får i løbet af sæsonen. Det er dog et lille budget i forhold til de store drenge i klassen, der lyder på lidt over en halv million kroner!  Så sidder der en lokal forretningsdrivende i Favrskov kommune, eller et andet sted i Danmark, og vil hjælpe med lidt økonomisk støtte til Mads Hoe Motorsport, så er jeg sikker på de er klar til et møde.

Arbejdspladsen for Mads Hoe

Ved besøget fik jeg at vide, at teamet lige nu forhandler med en stor sponsor, så det bliver spændende at se om det giver pote. Jeg kan desværre ikke afsløre hvilket firma der er tale om, men kan blot oplyse at det ikke er et lokalt firma. Mere om det senere hvis der bliver underskrevet en kontrakt.

Pingvinnyt.dk vil senere på året følge Mads Hoe Motorsport under forberedelserne til et løb, under løbet og efter løbet.

Hvad laver så Mille Hoe på 18 år i den rød/hvide Formel 5 i baggrunden på billedet nedenunder? Det vil jeg afsløre senere på ugen!

Mille Hoe i den rød/hvide Formel 5
Kalenderen for 2019

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Natteravnene er en frivillig social forening med 150 lokalforeninger, - i alt 3500 personer på landsplan ... læs mere
Spritbilist i Hammel

Spritbilist i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

31 ansøgere vil være Favrskov Kommunes nye direktør for Social og Sundhed ... læs mere
InSide med i forskningsprojekt

InSide med i forskningsprojekt

Sammen med 34 andre kulturhuse deltager InSide i et stort forskningsprojekt ... læs mere
Hvilken kurs sætter de i Venstre?

Hvilken kurs sætter de i Venstre?

Svaret blæser i vinden… ... læs mere
Jazz i Café Sløjfen

Jazz i Café Sløjfen

Red Hot Four+1 leverer den gode frokostjazz stemning ... læs mere
Få sat pris på guldet!

Få sat pris på guldet!

Besøg vurderingseksperterne fra Lauritz.com i Lilleåsalen og få sat pris på arvegodset ... læs mere
Vi var folket

Vi var folket

Hvordan står det egentlig til i den tidligere Østblok? ... læs mere
Vil du også mindske din kræftrisiko i 2020?

Vil du også mindske din kræftrisiko i 2020?

Ved du, hvorfor man får kræft? Det er spørgsmål, vi er mange, der gerne vil have svar på. Kræft er en folkesygdom, men heldigvis er der håb endnu, for 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges ... læs mere
Loading...