|

Mads Hoe Motorsport giver den gas i 2019

Pingvinnyts udsendte Richard Torp Jensen, var søndag på besøg hos racerfamilien Hoe fra Hadsten, for en lille snak om racerplanerne for 2019.

Mads Hoe`s Formel 4

Mads Hoe, danmarksmesteren i Formel 5 2018, har i år investeret i en Formel 4. Planen er at deltage i alle DM løb som køres i Danmark og et enkelt løb i Sverige. Det i Sverige køres på Kinnekulle Ring som ligger ved Götene ca. 200 km fra Göteborg.

Formel 4

Mads Hoe Motorsport som teamet hedder, er under forberedelse til sæsonen 2019. Første løb køres på Padborg Park i Sønderjylland sidst i april, men inden da er der en testdag den 10. april på samme bane, og det bliver virkelig en test for Mads. Mads er vant til en rigtig gearstang i hans F5, men i F4 er der paddle shifters. Paddle shifters er to små ”knapper” bag på rattet (som ses på billedet nedenunder – illustrations foto), en til at geare op med og en til at geare ned med.  En hel del anderledes end en normal gearstang, men Mads skal nok hurtig komme efter det.

Paddle shifters ses i de røde ringe

Der er også en stor forskel at køre de to biler F5 og F4. De er sådan set lige hurtige, forskellen er sådan groft set, at en F5 er hurtigere på en langside og langsommere i sving sammenlignet med en F4 hvor det er modsat.

Budgettet for 2019 sæsonen i Formel 4 er på 250.000,- kr. Det er incl. de ”småskader” som bilen forhåbentlig ikke får i løbet af sæsonen. Det er dog et lille budget i forhold til de store drenge i klassen, der lyder på lidt over en halv million kroner!  Så sidder der en lokal forretningsdrivende i Favrskov kommune, eller et andet sted i Danmark, og vil hjælpe med lidt økonomisk støtte til Mads Hoe Motorsport, så er jeg sikker på de er klar til et møde.

Arbejdspladsen for Mads Hoe

Ved besøget fik jeg at vide, at teamet lige nu forhandler med en stor sponsor, så det bliver spændende at se om det giver pote. Jeg kan desværre ikke afsløre hvilket firma der er tale om, men kan blot oplyse at det ikke er et lokalt firma. Mere om det senere hvis der bliver underskrevet en kontrakt.

Pingvinnyt.dk vil senere på året følge Mads Hoe Motorsport under forberedelserne til et løb, under løbet og efter løbet.

Hvad laver så Mille Hoe på 18 år i den rød/hvide Formel 5 i baggrunden på billedet nedenunder? Det vil jeg afsløre senere på ugen!

Mille Hoe i den rød/hvide Formel 5
Kalenderen for 2019

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Elgaard er tilfreds med årets revy

Elgaard er tilfreds med årets revy

Favrskov Revyen har rykket ud for sidste gang i år, og folkene bag kan med egne ord ikke være andet end tilfredse. Der har været tæt på fuldt hus alle fire aftener i Sløjfen ... læs mere
DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

DET ER DERIGENNEM, LYSET SLIPPER IND

Forleden oplevede jeg i Favrskov Revyen et Leonard Cohen-inspireret nummer. Det fik mig til at genlæse denne fremragende klumme af Ole Juul. Uanset hvor sort det ser ud, må man tro på fremtiden. På at lyset slipper ind ... læs mere
Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Er Falck ved at køre sig selv i grøften?

Set i lyset af den beskidte møgsag i Region Syd, hvor Falck blev taget med bukserne nede, er det ubegribeligt, at de vil behandle trofaste kunder som jaget vildt for aggressive telefonsælgere ... læs mere
Afrimning af køleskab gik galt

Afrimning af køleskab gik galt

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
9.april 1940 og 9. april 1945

9.april 1940 og 9. april 1945

Af Herluf Nydam , Lokalarkivet ... læs mere
Barndommen har en værdi i sig selv

Barndommen har en værdi i sig selv

Af byrådsmedlem Birgit Liin (V), medlem af Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Gasolin Auktion på Værket i Randers

Gasolin Auktion på Værket i Randers

PingvinNyts fotograf Rudi Daugsch besøgte auktionen og fortæller derfra ... læs mere
Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?   

Hvor ofte vasker og pudser du dine vinduer?  

Der stor forskel på hvor tit danskere vasker deres vinduer ... læs mere
Revyen favnede langt bredere i år

Revyen favnede langt bredere i år

Anmeldelse af Fvh. redaktør Sven Erik Ginge ... læs mere
Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår ... læs mere
Loading...