|

Målsluger til HSK-håndbold

Hadsten Sports Klub har længe ledt efter en højre back, og den søgning har nu båret frugt, og det er en målfarlig en, der er blevet tilknyttet.

På billedet ses Pernille Laursen i kamp for Tarm-Foersum. Fotograf: Mads Skamris/MSfoto.dk

Pernille Laursen er navnet, i håndboldkredse bare “Laur”, og hun kommer til klubben fra Tarm-Foersum, der ligeledes spiller i 1. division. Hun scorede 113 mål i den netop overståede sæson, præcis lige så mange som Anette Lindahl, så hun er det der må kaldes en markant forstærkning.

Pernille Laursen skal studere i Aarhus efter sommerferien, og derfor passer det perfekt ind i hendes planer, at skulle spille for Hadsten Sports Klub.

– Jeg har fået et super godt indtryk af både klubben, pigerne og trænerne. Beslutningen om at spille i Hadsten i næste sæson passer godt med mine ønsker om ansvar og spilletid, samtidig med at jeg også kan begynde på mit studie i Aarhus. Hadsten er et rigtigt fighterhold, der aldrig giver op, hvilket passer godt med, hvad jeg står for og værdsætter. Jeg tror på, at holdet kan bygge videre på de fine resultater, de opnåede som oprykkerhold i 1. division i sidste sæson, og det glæder jeg mig rigtig meget til at bidrage til og være en del af, siger hun til hadstensportsklub.dk.

Hadsten Sports Klubs cheftræner, Daniel Grønhøj, er naturligvis begejstret over aftalen med Pernille Laursen, som ikke har været nem at få fingrene i.

– Jeg er meget glad for Pernille kommer ud til os i Hadsten, og siden det blev besluttet hun skulle læse i Aarhus, har vi snakket mange gange sammen, så jeg er meget tilfreds med hun kommer. Alle der fulgte med i 1 division i den forgangne sæson, er ikke i tvivl om hendes kvaliteter, og jeg tror hun kan rykke sig yderligere i den kommende sæson. Pernille kommer med en super attitude og indstilling, samtidigt med at der altid er mål i hende. Jeg glæder mig til at spille hende ind på holdet, og har store forventninger til hende. Hun har været en spiller jeg har ønsket længe, så jeg er meget glad for hun kommer til klubben, siger han og tilføjer:

– Vi er vel vidende om, at anden sæson ofte er hårdere end første sæson som oprykker, men med samme hold som sidste år, og med tilførelsen af Pernille Kjær, Tina Thyssen og Pernille Laursen, så håber jeg, at vi er rustet til en meget hård og svær sæson i 1 division.

Truppen er dermed ved at være på plads, men klubben præsenterer dog tre spillere mere i næste uge, som alle kommer fra Randers HKs U18 hold.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Trinbrættet i Laurbjerg hældt ned af brættet

Trinbrættet i Laurbjerg hældt ned af brættet

I flere end 10 år har politikerne i Favrsksov og borgerne i Laurbjerg forgæves arbejdet på at få etableret et trinbræt ... læs mere
Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Forbedringer af Storegade i Hinnerup

Forbedringer af Storegade i Hinnerup

af Erling Kvist Andersen, Fredensgade 11 B, Hinnerup - Medlem af Favrskov Byråd (A) ... læs mere
Budget 22-25: ”Viel Geschrei und venig Volle”…

Budget 22-25: ”Viel Geschrei und venig Volle”…

Kommunens budgetforhandlinger for de næste 4 års budget står for døren ... læs mere
Sort Nat på Juulsdal fredag den 10.september

Sort Nat på Juulsdal fredag den 10.september

- en aften med behagelig stimulering af sanserne ... læs mere
Indvielse: Genslyngning af Lilleåen ved Kollerup Enge

Indvielse: Genslyngning af Lilleåen ved Kollerup Enge

Vær med, når Favrskov Kommune indvier genslyngningen af Lilleåen ved Kollerup Enge i Hadsten, og vandet for første gang skal løbe ud i det nye bugtede åløb ... læs mere
Brand i træskur

Brand i træskur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Der blev solgt cirka 7.800 boliger i juli måned, viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
UD I NATUREN (35)

UD I NATUREN (35)

Ad hjertestien ved Kollerup Enge på en dejlig sensommerdag ... læs mere
Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Tirsdag 16. november 2021 er der valg til Favrskov Byråd, hvor der skal vælges 25 medlemmer ... læs mere
Loading...