|

Masser af visioner for nyt Kampsportscenter i Hadsten

Det er kampsporten der i første omgang bliver omdrejningspunktet for den nye tilbygning af Hadsten Kultur- & Idrætscenter (HKIC), men der er masser af visioner for brugen af de nye lokaler.

 

Kampsportscentret bliver integreret i bygningskomplekset med indgangsparti, foyeren og hallerne, og bliver sammenbygget med Hal 2, som det ses på tegningen herover.

Det har været tanken fra starten og dialog med Nodo Arkitekter, at det skulle integreres helt ind i de eksisterende bygninger, så man kan bruge de eksisterende omklædningsrum og man får dannet et fællesskab mellem foreningerne.

 Rene Jensen

 

”Vi ville synes det var synd at få en tilbygning, som bare lå ude på siden, men ikke var integreret med resten af bygningen. Så var det ligesom for sig selv, fremfor med denne løsning, en større samhørrighed og at vi er mere sammen om det alle foreningerne”, fortæller Rene Jensen, formand for HKIC. 

Tilbygningen på lidt over 400 m2, bliver indrettet med 2 store sale, med kampsortsunderlag i det ene og PU gulv i den anden. Det giver mange muligheder og fleksibilitet, fortæller Rene.
”Det er i eftermiddag og aftentimerne primært Taekwondo foreningen der skal benytte dette. Men om formiddag/tidlig eftermiddage, kan der være masser af muligheder i lokalerne.
Vi har flere der kommer og efterspørger seniordans, som lokalerne jo så kunne benyttes til om formiddagene. Det kunne være mødregrupper, yogahold eller genoptræningen hos Favrskov Kommune, som i forvejen benytter flere af vores faciliteter, og vi har run på med konfirmationer, som også kunne være mulige at benytte lokalerne til i den tid på året. Mulighederne er mange”, forklarer Rene.

Tilbygningen der beløber sig til lidt over 4 mil. Er finansieret dels via en lånebevilling fra Favrskov kommune på 3,5 mil. (fra ”hal aftalen”) og dels egenfinansiering fra HKIC og Favrskov Taekwondo Klub.
”I HKIC regi er vi rigtig glade for at have fundet en løsning der både er i tråd med hvad vi kunne tænke os, men også indenfor rammerne af hvad der er økonomisk bæredygtigt”, slutter Rene af.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 488.

Ugens naturbilleder nr. 488.

Velkommen til oktober. Måneden som ofte byder på lidt hvert - både vejrmæssigt og i naturen. Dagens fotos er fra en solrig efterårsdag ... læs mere
”Matadormix” på revyscenen

”Matadormix” på revyscenen

Favrskov Revyen 2020 indeholder lidt af hvert ... læs mere
Invitation til indvielse Cykelsti mellem Svenstrup og Hammel

Invitation til indvielse Cykelsti mellem Svenstrup og Hammel

Svenstrup og Hammel er blevet forbundet med en ny, smuk cykelrute, og det skal naturligvis fejres! Derfor inviterer Favrskov Kommune nu til indvielse ... læs mere
Blomstertyv kørte uden kørekort

Blomstertyv kørte uden kørekort

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Tema: Noget der ligner Lucinda Riley ... læs mere
Tag chancen i Landbrugs og i Varelotteriet

Tag chancen i Landbrugs og i Varelotteriet

Kom ind i Skjold Burne i Søndergade i Hadsten - det er der gevinsterne er - kr. 75000 er faldet i Hadsten ... læs mere
Kære Revygæster

Kære Revygæster

Vi har modtaget følgende fra Revyens administrator Jens-Ole Hesel ... læs mere
Årsmøde i Hadsten Håndbold

Årsmøde i Hadsten Håndbold

Vi vil hermed gerne indkalde til årsmøde i Hadsten Håndbold torsdag d. 29/10 kl. 18:00 i vestjyskBANK Arena.  ... læs mere
Stramning på vej: Snart kan du kun købe vinduer med 3-lags glas

Stramning på vej: Snart kan du kun købe vinduer med 3-lags glas

Pr. 1. januar 2021 skærpes energikravene til vinduer og yderdøre, så du fremover kun kan vælge A-mærkede vinduer, der har tre lag glas. Det kan have betydning for husets udseende, indeklima og energiforbrug ... læs mere
Brystkræftbehandling er blevet personlig

Brystkræftbehandling er blevet personlig

I mange år havde kvinder med østrogenfølsom brystkræft dårligere udsigter til at blive raske, fordi datidens medicin virkede dårligt mod denne type kræft ... læs mere
197 sigtelser for butikstyveri bl.a. i Hadsten - udløste ni års fængsel

197 sigtelser for butikstyveri bl.a. i Hadsten – udløste ni års fængsel

Fire professionelle butikstyve er tilsammen blevet idømt ni års fængsel for adskillige butikstyverier begået i både Nordjylland, Midt- og Vestjylland, Østjylland og Sydøstjylland ... læs mere
Grundsalget topper i Favrskov

Grundsalget topper i Favrskov

Så er der for alvor igen kommet gang i grundsalget i Favrskov Kommune ... læs mere
Loading...