|

Muren Moth

Kampreferat Hadsten Håndbold divisionsdamer af Simon Olsen

Det blev til 2 point efter en rigtig flot opvisning i fremragende forsvarsspil og en Sophie Moth i målet, der var helt outstanding mod sin barndomsklub, hvor hun har spillet i 14 år.

Før kampen var det en nervøs cheftræner Jeppe Vestergaard, der pointerede, at Gudme virkelig havde set skarpe ud mod Ringsted. Han mente det kunne blive en fugl eller en fisk i dagens kamp. Men pigerne startede ud med bulder og brag, ja det gjorde begge hold faktisk. Da haluret havde passeret 5:32, stod der 4-3, hvor specielt Lotte Vestergaard var i hopla med vores 3 første mål.

Herfra gik der fuldstændig stilstand i målscoringen, og der skulle gå 10 minutter, før Katrine Skipper scorede det næste mål til 5-3. Herfra gik det hurtigt, og med et stærkt og velforberedt forsvar var vi foran 9-3, før man fik set sig om. Faktisk holdt Gudme en scoringspause på 17:30 minutter, før Camilla Pytlick fik reduceret til 9-4.

Med en kombination af et stærkt forsvar og en velforberedt og tændt Sophie Moth i målet, gik vi til pause foran 13-7. Efter pausen ændrede kampbilledet sig ikke . Gudme skulle virkelig kæmpe for sine mål, mens vi stille og roligt øgede føringen, bl.a. ved en flot spillende Josefine Orby, der også blev dagens topscorer med 6 mål. Når Gudme så kom til åbne chancer pillede Sophie Moth glansen fuldstændig af Gudme-skytterne.

Dog stod Sophie også for dagens “festlige” indslag, da hun laver en vanvittig redning. Men da bolden ryger op i luften, kan Sophie ikke finde bolden og drejer to gange om sig selv, og bolden rammer ned i hovedet på hende og i mål til en Gudme reducering. Det kunne hun trods alt selv tage med et smil på læben.

Med 5 minutter igen var stillingen 22-13, og det lignede en storsejr. Men et kæmpe sats offensivt fra Gudme stressede os i slutminutterne, og det endte med nogle reduceringer til slutstilling 24-19.

Efter kampen fangede vi cheftræner Jeppe Vestergaard, der var tydeligt glad for spillet og specielt forsvaret. “Vi står virkelig stærkt i forsvaret i dag og får lavet rigtig mange frikast, som dræber deres rytme. Derfor ender de også i afslutninger, hvor vi gerne vil have det, og her må vi så virkelig også kreditere en fantastisk flot målmandspræstation fra Moth, som gør arbejdet færdigt”, udtalte Jeppe.

Næste hjemmekamp bliver også en topkamp mod Vendsyssel Håndbold d. 3/11 kl. 13:30 i vestjyskBANK Arena. Begge hold ligger før kampen på en delt 3. plads, der giver adgang til oprykningskampe til Dameligaen.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Pandekagedag
5. mar. 2019

Pandekagedag

Henrik Thomsen
9. mar. 2019

Henrik Thomsen

Loading...

Stillingsopslag: Ny spidskandidat søges!

Stillingsopslag: Ny spidskandidat søges!

Venstres Flemming Nørgaard trækker sig ... læs mere
Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

En ny undersøgelse viser, at virksomheder og iværksættere i høj grad er tilfredse med den vejledning Favrskov Erhvervsråd tilbyder ... læs mere
Mester Jacob flytter

Mester Jacob flytter

Byens eneste bagerforretning flytter til Sundhedshuset ... læs mere
Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert og Lis nød jubilæumsdagen i Hadsten Bio

Gert fortæller følgende fra dagen ... læs mere
Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Forslag: CO2-kompensation i Favrskov

Hvis danskernes CO2-udledning skal ned, et er bl.a. nødvendigt at begrænse flyvningen. Men det er svært,. Det vil nok hjælpe lidt at indføre afgifter, men der er også brug for at kunne betale kompensation for den CO2 man udleder når ... læs mere
Glade hundesmileys over hele landet

Glade hundesmileys over hele landet

Landets hundekenneler, -internater og -pensioner har fået en smiley, som viser, hvor godt de passer på deres hunde ... læs mere
Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Flot Fastelavnsoptog i gaderne i Hadsten

Med start på Biblioteket og slut på Hans Gadebergs Plads - se billedreportage ... læs mere
Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Vi skal hjælpe skoletrætte børn

Birgit Liin, byrådsmedlem for Venstre i Favrskov Byråd, Formand for Børne- og Skoleudvalget, Hvidtjørnevej 3, Laurbjerg, 8870 Langå ... læs mere
Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Efterlysning : Dagens lille fund på en mark øst for Hadsten.

Dagens lille fund gav et par henvendelser, der kaster lidt lys over fundet  ... læs mere
Røverkøb

Røverkøb

Røde Kors Butikken i Thorsø giver den nu en ekstra  skalle ... læs mere
2 indbrud i Hadsten

2 indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...