|

Muren Moth

Kampreferat Hadsten Håndbold divisionsdamer af Simon Olsen

Det blev til 2 point efter en rigtig flot opvisning i fremragende forsvarsspil og en Sophie Moth i målet, der var helt outstanding mod sin barndomsklub, hvor hun har spillet i 14 år.

Før kampen var det en nervøs cheftræner Jeppe Vestergaard, der pointerede, at Gudme virkelig havde set skarpe ud mod Ringsted. Han mente det kunne blive en fugl eller en fisk i dagens kamp. Men pigerne startede ud med bulder og brag, ja det gjorde begge hold faktisk. Da haluret havde passeret 5:32, stod der 4-3, hvor specielt Lotte Vestergaard var i hopla med vores 3 første mål.

Herfra gik der fuldstændig stilstand i målscoringen, og der skulle gå 10 minutter, før Katrine Skipper scorede det næste mål til 5-3. Herfra gik det hurtigt, og med et stærkt og velforberedt forsvar var vi foran 9-3, før man fik set sig om. Faktisk holdt Gudme en scoringspause på 17:30 minutter, før Camilla Pytlick fik reduceret til 9-4.

Med en kombination af et stærkt forsvar og en velforberedt og tændt Sophie Moth i målet, gik vi til pause foran 13-7. Efter pausen ændrede kampbilledet sig ikke . Gudme skulle virkelig kæmpe for sine mål, mens vi stille og roligt øgede føringen, bl.a. ved en flot spillende Josefine Orby, der også blev dagens topscorer med 6 mål. Når Gudme så kom til åbne chancer pillede Sophie Moth glansen fuldstændig af Gudme-skytterne.

Dog stod Sophie også for dagens “festlige” indslag, da hun laver en vanvittig redning. Men da bolden ryger op i luften, kan Sophie ikke finde bolden og drejer to gange om sig selv, og bolden rammer ned i hovedet på hende og i mål til en Gudme reducering. Det kunne hun trods alt selv tage med et smil på læben.

Med 5 minutter igen var stillingen 22-13, og det lignede en storsejr. Men et kæmpe sats offensivt fra Gudme stressede os i slutminutterne, og det endte med nogle reduceringer til slutstilling 24-19.

Efter kampen fangede vi cheftræner Jeppe Vestergaard, der var tydeligt glad for spillet og specielt forsvaret. “Vi står virkelig stærkt i forsvaret i dag og får lavet rigtig mange frikast, som dræber deres rytme. Derfor ender de også i afslutninger, hvor vi gerne vil have det, og her må vi så virkelig også kreditere en fantastisk flot målmandspræstation fra Moth, som gør arbejdet færdigt”, udtalte Jeppe.

Næste hjemmekamp bliver også en topkamp mod Vendsyssel Håndbold d. 3/11 kl. 13:30 i vestjyskBANK Arena. Begge hold ligger før kampen på en delt 3. plads, der giver adgang til oprykningskampe til Dameligaen.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Kagens dag

Kagens dag

Checken fra Kagens Dag er nu overdraget til ÆldreSagen ... læs mere
Halløj på rådhuset

Halløj på rådhuset

Det går lystigt for sig på rådhuset ovre i landets største kommune ... læs mere
Få batterier til høreapparater på apotekerne

Få batterier til høreapparater på apotekerne

Favrskov Kommune har indgået en ny aftale med apotekerne i Hadsten, Hinnerup og Hammel om udlevering af batterier og slanger til høreapparater ... læs mere
Folk og Kirke - Folkekirke

Folk og Kirke – Folkekirke

Af sognepræst Lise Thorsbøll Melchiorsen, Hadsten ... læs mere
Spring ud og bliv skribent på PingvinNyt

Spring ud og bliv skribent på PingvinNyt

Har du en god historie, en oplevelse, din hobby eller har du overværet din søn eller datters sportskamp - så lav en lille historie om det ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
3 indbrud i Favrskov i privat beboelser

3 indbrud i Favrskov i privat beboelser

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
1-6 sejr lørdag i Randers til vores førstehold i serie 2.

1-6 sejr lørdag i Randers til vores førstehold i serie 2.

Vi tog let på det i starten, og Randers kunne være kommet foran, men vi mandede os op og vandt en stensikker 1-6 sejr fortæller fodboldformand Gert Jensen og fortsætter ... læs mere
Flere MTB-spor i Favrskov

Flere MTB-spor i Favrskov

Læserbrev af Morten Bang ... læs mere
ADVARSEL!

ADVARSEL!

Der cirkulerer igen falske mails om tilbagebetaling af skat ... læs mere
Knibeøvelser

Knibeøvelser

Pinlige politikere, elendige og inkompetente offentlige styrelser og storforbrydere i finansverdenen gør det let at lave knibeøvelser… ... læs mere
Loading...