|

Nu åbner billetsalget til Spådommen om Høje Stene

Gå ikke glip af en spektakulær oplevelse, når vandringsteaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene” genopliver jernalderens Favrskov.

Forestillingen knytter sig op på fundet af skibssætningen ”Høj Stene” ved Vejerslev, som af Moesgaard Museum er blevet fremhævet Danmarks mest markante gravmonument fra jernalderen.

Publikum kommer på en rejse i skoven ved Vejerslev og kan undervejs løbe, vandre, sanse og snige sig tilbage i tiden. Til en tid med spåkvinder og magisk natur. Til en tid med drama og spænding. Til en tid, hvor Favrskov måske husede Jyllands første konger. Forestillingen er for både børn og voksne.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Steen Thomasen er ikke i tvivl om, at der venter Favrskov en storslået oplevelse.

– Det her er en enestående chance for at få en ekstraordinær kulturel oplevelse i Favrskov og samtidig blive klogere på den historie, der har udspillet sig her i jernalderen. Der venter os en helt særlig forestilling, hvis lige vi ikke kommer til at opleve foreløbig, siger Steen Thomasen.

Forestillingen har premiere lørdag 25. maj 2019. Efterfølgende spiller forestillingen 26 gange i perioden 25. maj – 16. juni 2019, og der er i alt 1250 billetter. I spilleperioden er der også lukkede forestillinger for skoler.

Billetterne er nu sat til salg på favrskov.dk/hoejestene. Billetprisen er 130 kr. for voksne og 80 kr. for børn, og der kan bestilles picnic-kurve i forbindelse med køb af billetter. Det er frivillige i Vejerslev, der står for salg af mad og drikke.

Fakta om ”Spådommen om Høje Stene”

Teatret Wunderland står bag ”Spådommen om Høje Stene”. Forestillingen er støttet af Favrskov Kommunes Kultur- og Fritidsudvalget igennem Kulturinitiativer, Favrskov Kommunes Landsbyråd, LAG Randers-Favrskov, Region Midtjyllands Kulturmidler og Europæisk Kulturregion, mens Moesgaard Museum er samarbejdspartner.

I en vandringsforestilling føres publikum i mindre grupper rundt i landskabet af en skuespiller. En vandringsforestilling gør det muligt for publikum at leve sig dybt ind i historien ved at opleve med alle sanser.

En forestilling består af fire hold publikum á 12 personer, i alt 48 publikummer per forestilling. De fire hold går afsted samtidig anført af hver sin skuespiller. På deres rejse rundt i landskabet vil de fire hold møde andre skuespillere, der med hver sin fortælling giver oplevelsen nye dimensioner.

 

Læs mere på favrskov.dk/hoejestene

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Legende børn i sprogfitnesscenter

Legende børn i sprogfitnesscenter

Parker, biblioteker og haller omdannes den 10. maj til livlige sprogfitnesscentre, når ca. 10.000 børn fra hele landet deltager i Sprogfitness 2019 ... læs mere
Listeria i grønkålsprodukter

Listeria i grønkålsprodukter

Tilbagerukne Fødevarer ... læs mere
annonce : Vælgermøde:  KLIMA & GRØN OMSTILLING.

annonce : Vælgermøde:  KLIMA & GRØN OMSTILLING.

Alternativet Favrskov inviterer hermed til vælgermøde, mandag den 6. maj, kl. 19-21.30 på Hinnerup Bibliotek & Kulturcenter.   ... læs mere
Hvornår bliver Folketingsvalget udskrevet?

Hvornår bliver Folketingsvalget udskrevet?

Hvor længe vil statsministeren nøle med at trykke på den berømte valgknap? ... læs mere
Loading...