|

Nu åbner billetsalget til Spådommen om Høje Stene

Gå ikke glip af en spektakulær oplevelse, når vandringsteaterforestillingen ”Spådommen om Høje Stene” genopliver jernalderens Favrskov.

Forestillingen knytter sig op på fundet af skibssætningen ”Høj Stene” ved Vejerslev, som af Moesgaard Museum er blevet fremhævet Danmarks mest markante gravmonument fra jernalderen.

Publikum kommer på en rejse i skoven ved Vejerslev og kan undervejs løbe, vandre, sanse og snige sig tilbage i tiden. Til en tid med spåkvinder og magisk natur. Til en tid med drama og spænding. Til en tid, hvor Favrskov måske husede Jyllands første konger. Forestillingen er for både børn og voksne.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Steen Thomasen er ikke i tvivl om, at der venter Favrskov en storslået oplevelse.

– Det her er en enestående chance for at få en ekstraordinær kulturel oplevelse i Favrskov og samtidig blive klogere på den historie, der har udspillet sig her i jernalderen. Der venter os en helt særlig forestilling, hvis lige vi ikke kommer til at opleve foreløbig, siger Steen Thomasen.

Forestillingen har premiere lørdag 25. maj 2019. Efterfølgende spiller forestillingen 26 gange i perioden 25. maj – 16. juni 2019, og der er i alt 1250 billetter. I spilleperioden er der også lukkede forestillinger for skoler.

Billetterne er nu sat til salg på favrskov.dk/hoejestene. Billetprisen er 130 kr. for voksne og 80 kr. for børn, og der kan bestilles picnic-kurve i forbindelse med køb af billetter. Det er frivillige i Vejerslev, der står for salg af mad og drikke.

Fakta om ”Spådommen om Høje Stene”

Teatret Wunderland står bag ”Spådommen om Høje Stene”. Forestillingen er støttet af Favrskov Kommunes Kultur- og Fritidsudvalget igennem Kulturinitiativer, Favrskov Kommunes Landsbyråd, LAG Randers-Favrskov, Region Midtjyllands Kulturmidler og Europæisk Kulturregion, mens Moesgaard Museum er samarbejdspartner.

I en vandringsforestilling føres publikum i mindre grupper rundt i landskabet af en skuespiller. En vandringsforestilling gør det muligt for publikum at leve sig dybt ind i historien ved at opleve med alle sanser.

En forestilling består af fire hold publikum á 12 personer, i alt 48 publikummer per forestilling. De fire hold går afsted samtidig anført af hver sin skuespiller. På deres rejse rundt i landskabet vil de fire hold møde andre skuespillere, der med hver sin fortælling giver oplevelsen nye dimensioner.

 

Læs mere på favrskov.dk/hoejestene

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.SJOV PÅ MARKEDET GENNEM TIDEN...

SJOV PÅ MARKEDET GENNEM TIDEN…

Lige siden starten i 1978 har Lilleåmarkedet stået for det folkelige, det festlige og det fornøjelige. Der skal være sjov i gaden og godt humør ... læs mere
Lilleåmarked 2019

Lilleåmarked 2019

Weekenden begyndte med en kraftig regnbyge ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
SPIRITUSKØRSEL i HADSTEN

SPIRITUSKØRSEL i HADSTEN

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
LIONS HINNERUP STØTTER KLUBSAMARBEJDET TEAM FAVRSKOV HÅNDBOLD

LIONS HINNERUP STØTTER KLUBSAMARBEJDET TEAM FAVRSKOV HÅNDBOLD

Hos Team Favrskov Håndbold er der stor taknemmelighed for støtten fra Lions Hinnerup ... læs mere
Milepæl nået i Ældre Sagen Hinnerup

Milepæl nået i Ældre Sagen Hinnerup

Ældre Sagen i Hinnerup krydser 2.000 medlemmer 31. juli indmeldte medlem nr. 2.000 sig i Ældre Sagen Hinnerups lokalafdeling. Vedkommende ønsker at være anonym ... læs mere
Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

Tilbage i maj skrev 21-årige Sebastian Handberg fra Hadsten historie. Han er nemlig den første lærling hos NMT El-Service, der er dimitteret som EUX-student. Nu er svendebrev og fagets medalje også i hus ... læs mere
Nye lokaler klar til elever der mødte efter ferien

Nye lokaler klar til elever der mødte efter ferien

Opstart efter sommerferien er altid en spændende tid, og i år har det været ekstra spændende på Den jydske Haandværkerskole. Hele sommerferien har håndværkerne haft travlt på skolen, så eleverne, nye som tidligere, kunne møde op til ny bistro, nyt ... læs mere
Hvor svært kan det være?

Hvor svært kan det være?

Hver fjerde ældre sygehuspatient bliver genindlagt kort tid efter udskrivelsen. Men et nyt forskningsprojekt fra Aarhus Universitetshospital viser, at man både kan halvere antallet af genindlæggelser og samtidig forkorte de ældres indlæggelsestid ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi ... læs mere
Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Af Birgit Liin, byrådsmedlem og borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Loading...