|

Ny Akupunktør i Hammel

47-årige Brian Hangaard er som akupunktør blevet et nyt medlem af sundhedshuset ”House of Care” på Finlandsvej i Hammel.

Brian Hangaard

I forvejen består fællesskabet af en frisør, frisørelev,  zoneterapeut, en fodterapeut og to kosmetologer.

De seneste tre år har Brian brugt sin fritid på at uddanne sig som akupunktør med en dyb forståelse af klassisk kinesisk medicin, og som godkendt alternativ behandler opfylder han nu en række faglige og uddannelsesmæssige krav.

–       Min drøm er, at jeg på sigt kan arbejde fuldtids som akupunktør, fortæller Brian Hangaard, der bor i Hammel og arbejder som fysioterapeut i Horsens Kommune.

Interessen for akupunktur opstod tilfældigt, fordi Brian selv var gennem et længere behandlingsforløb, hvor det til sidst var nålene hos en akupunktør, der hjalp, og det skærpede Brians nysgerrighed.

–       Nu er jeg kommet et lag dybere i forståelsen af den menneskelige organisme, siger Hangaard og nævner, at kroppen har 365 hovedpunkter til nåle plus talrige ekstrapunkter.

Brian Hangaard fremhæver, at akupunktur blandt andet har en gavnlig effekt mod kroniske smerter, herunder hovedpine og migræne, ondt i ryggen, sportsskader, gigt, muskelsmerter, høfeber eller kredsløbssygdomme, ligesom det kan være en effektiv hjælp mod rygning.

–       Akupunktur handler i høj grad om at passe på os selv, og en behandling kan også nemt være uden nåle, hvis det for eksempel viser sig, at kostråd er den bedste behandling. Det drejer sig om velvære både nu og fremtiden. For kineserne har det været en helt naturlig tradition i flere tusinde år, nogle mener mere end 5000 år, forklarer akupunktøren.

–       Jeg navigerer ud fra, hvordan kroppen har det. Derfor er det vigtigt, at jeg som det første får etableret en dialog og et samarbejde med patienten. På den måde sikrer jeg mig, at jeg kender vedkommendes historie, og jeg derfor kan tilbyde den bedste behandling, slutter Brian Hangaard, der har daglig konsultation fra kl. 15.45 til 18.45.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
2 færdselsuheld lørdag formiddag

2 færdselsuheld lørdag formiddag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kræftens Bekæmpelse - Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Kræftens Bekæmpelse – Vi glæder os til (måske) at se dig i morgen

Søndag går mange på gaden til den årlige landsindsamling, men desværre er det en helt anden indsamling end den, du kender ... læs mere
Arkivet er lukket indtil videre!

Arkivet er lukket indtil videre!

Som følge af Covid-19 kan vores gæster ikke besøge arkivet ... læs mere
Kære alle  Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Kære alle Det er med stor beklagelse, at styregruppen bag Hammel Hestemarked, ser sig nødsaget til at aflyse Hammel Hestemarked 2020.

Frijsenborgløbet og Hestemarkedsbanko, som jo er en meget stor del af Hestemarkedet, er naturligvis også aflyst ... læs mere
Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Søstre afsløret i tøj-trick i Kvickly

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Risiko for kvælningsfare ved indtagelse af mini Jelly-Cups

Flere varianter af mini Jelly-Cups kaldes tilbage grundet kvælningsfare hos små børn ... læs mere
LÆNGE LEVE BILEN

LÆNGE LEVE BILEN

"Jeg vil bygge en bil, der tiltaler alle. Så stor, at den kan rumme en familie, men ikke større, end den enkelte kan køre den og vedligeholde den". Henry Ford ... læs mere
Loading...