|

Ny bestyrelsessammensætning i Hadsten Kulturhus Sløjfen

Hadsten Kulturhus Sløjfen holdt i søndags, d. 4. marts, sit årlige brugermøde.Ikke færre end 60 tilhørere havde taget plads i Sløjfens café for høre om status og fremtiden for byens kulturhus. At der også skulle vælges to brugerrepræsentanter til bestyrelsen havde tydeligvis øget interessen for mødet. Formand Mona Gleerup og næstformand Jan Erik Elgaard var […]

Hadsten Kulturhus Sløjfen holdt i søndags, d. 4. marts, sit årlige brugermøde.Ikke færre end 60 tilhørere havde taget plads i Sløjfens café for høre om status og fremtiden for byens kulturhus.

At der også skulle vælges to brugerrepræsentanter til bestyrelsen havde tydeligvis øget interessen for mødet. Formand Mona Gleerup og næstformand Jan Erik Elgaard var begge på valg. Jan Erik Elgaard var dog i mellemtiden blevet udpeget som repræsentant for supportere og partnere, og det genererede således et ledigt mandat.

Mona Gleerup blev genvalgt, og Michael Jensen blev valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Michael Hejlskov, udpeget af Idrætssamvirket, overlod sin plads til musikskolens leder Mette Sandahl, som følge af de nye vedtægter.

Bestyrelsen konstituerede sig tirsdag d. 06. marts med Jan Erik Elgaard som ny formand og Mona Gleerup som ny næstformand.

”Efter 14 år på posten, synes jeg, det var tid at takke af på formandsposten, og jeg kontaktede Jan Erik for at høre, om han ville tage over. Jan Erik og jeg har haft et rigtig godt samarbejde gennem de seneste to år, og Sløjfen står nu over for store udfordringer, som jeg tror, Jan Erik vil være god til at stå i spidsen for”, udtaler Mona Gleerup.

Den øvrige bestyrelse var enig i Monas anbefaling, og Jan Erik sagde, med et par forbehold, ja tak til formandsposten.

”Jeg vil ikke på nogen måde kunne levere de timer som Mona Gleerup uge for uge har gjort gennem de sidste mange år. Så for mig var det vigtigt, at Mona vil fortsætte sit gode arbejde for at sikre en god opbakning fra supportere og partnere og ikke mindst sammen med Sløjfens medarbejdere fortsat engagere sig i planlægningen af nye arrangementer”, udtaler Jan Erik Elgaard

Mona Gleerup har været en fantastisk engageret og synlig formand, og hun brænder stadig for at sikre et højt aktivitetsniveau i huset.

Jan Erik Elgaards primære fokus vil være på at få etableret en effektiv cafédrift til glæde for både huset og byen, og han ser det som en nødvendighed, at køkkenet bliver udvidet, så der kan blive et forretningsmæssigt, bæredygtigt grundlag for en kommende forpagter, og det vil den nye formand sammen med den øvrige bestyrelse prioritere at finde en løsning på i den kommende periode.

”I den tidligere bestyrelse satte vi os for at bruge den tid, der skal til for at sikre den bedst mulige forudsætning for en langvarig løsning for caféen, og den linje fortsættes i den nye bestyrelse”, slutter Jan Erik Elgaard.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Nyt fra Kræftens Bekæmpelse

Ny immunterapi giver håb om bedre kræftbehandling ... læs mere
Danmark løber tør for træbriketter

Danmark løber tør for træbriketter

Den hidtil milde og regnfulde vinter har været en kæp i hjulet på produktionen af træbriketter, som ifølge flere forhandlere er blevet en mangelvare over hele landet ... læs mere
Færdselsuheld i Norring

Færdselsuheld i Norring

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HOR, DRUK OG SAMFUNDSNAS

HOR, DRUK OG SAMFUNDSNAS

Normer og udtryksformer skifter over en 85-årig periode, og en af Hadstens førende kulturinstitutioner - Højskolen - rummer mange historier ... læs mere
Cykeloprydning i Hadsten og Hinnerup

Cykeloprydning i Hadsten og Hinnerup

Favrskov Kommune rydder op i cyklerne, der er parkeret ved stationerne i Hadsten og Hinnerup ... læs mere
Kom og se de mange nye tiltag i RETROWORLD, Lerbjerg

Kom og se de mange nye tiltag i RETROWORLD, Lerbjerg

På torsdag d. 8. marts kl 17.00 er der mulighed for at se de mange nye tiltag der er gjort i Retroworld i løbet af vinteren. Og det er ikke så lidt. Meget er vist her på Facebook: https://www.facebook.com/retroworld.dk Men ... læs mere
Metalspåner i pålægsmix

Metalspåner i pålægsmix

Tilbagetrukne Fødevarer ... læs mere
Campylobacter i kyllingelår

Campylobacter i kyllingelår

Tilbagetrukne Fødevarer ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftlinjen hjælper også på længere sigt ... læs mere
Færdelsuheld på motorvejen ved Grundfør

Færdelsuheld på motorvejen ved Grundfør

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mindre brand i Ulstrup

Mindre brand i Ulstrup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...