|

Ny chef for Teknik og Ejendomme

Henrik Nowak tiltræder 1. april 2013 en stilling som chef for Teknik og Ejendomme i Favrskov Kommune. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Rambøll Management Consulting.

biollede :  Henrik Nowak

Gennem ni år som teknisk direktør i Karlebo og Rønne Kommuner og syv år som fuldmægtig i Miljø- og Energiministeriet har Henrik opnået erfaring med forvaltning og ledelse inden for bl.a. vej, park, natur, miljø og planlægning. Oprindeligt er han uddannet forstkandidat og har efterfølgende uddannet sig i organisation og ledelse på HD-niveau samt gennemført lederkurser i kommunalt regi.

Henrik bliver chef for et nyt område i Favrskov Kommune. Teknik og Ejendomme dækker to selvstændige driftsområder: Trafik og Veje samt Ejendomscenteret.
Trafik og Veje tager sig blandt andet af vejplanlægning, anlægsarbejde, trafiksikkerhed, kollektiv trafik, drift og vedligehold af veje, stier og grønne områder. Ejendomscenteret håndterer drift og vedligehold af de kommunale bygninger samt planlægning og udvikling af den samlede bygningsmasse.
De to afdelinger har hver sin afdelingsleder, i alt 68 medarbejdere og et samlet årligt budget på cirka 150 millioner kroner til drift og cirka 50 millioner kroner til anlæg. Herudover er Ejendomscenteret involveret i byggeprojekter for cirka 60 millioner kroner årligt.
– Vi fik i alt 37 ansøgninger til stillingen, og jeg er meget glad for, at et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Henrik Nowak, som den rigtige person til jobbet i et meget stærkt ansøgerfelt. Jeg er sikker på, at Henrik med sin ledelsesmæssige erfaring fra flere kommuner og sin store erfaring med udviklingsopgaver, er den rette til at få implementeret Ejendomscentret, som starter 1. april, og kan lede opbygningen af en ny organisation med fokus på at videreudvikle og løfte kvaliteten af de mange driftsopgaver på det tekniske område, siger Lars Clement, direktør for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune.

Henrik Nowak er 53 år og bor i øjeblikket i Hørsholm, men flytter på sigt til Jylland.
 
Yderligere information:
Lars A. Clement, direktør for Teknik og Kultur, 2148 0041
Henrik Nowak, ny chef for Teknik og Ejendomme, 3066 1416

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 434.

Ugens naturbilleder nr. 434.

Det er ikke meget blå himmel september har budt på indtil nu. Vi må jo ha' noget til gode. Idag kommer du med på tur i skov og ved mark ... læs mere
Er der en voksen til stede?

Er der en voksen til stede?

”Hensyn-sygen” på Københavns Universitet er atter brudt ud ... læs mere
Ny storparcel i Hadsten i udbud

Ny storparcel i Hadsten i udbud

Storparcellen på Gl. Sellingvej 12 i Hadsten bliver udbudt til tæt-lav bebyggelse i to etager ... læs mere
ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

ET GAMMELT POSTKORT MED ET MEJERI

En mejeriejer, en boghandler, en førstelærer. Alle medvirkende til en aktiv og levende stationsby, og alle bidrog de til dette fine postkort fra Hadsten ... læs mere
Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

Rekordstor tilslutning til Kunst i Favrskov

 Den 21. - 22. september  kl. 10 - 17 i Søften ... læs mere
Færdselsuheld i Hinnerup

Færdselsuheld i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
HSK samarbejder med anden fodboldklub

HSK samarbejder med anden fodboldklub

Holdsamarbejder er ikke altid "lutter lagkage", men jeg er glad for, at jeg kan berette om en god historie fra pigefodboldens verden ... læs mere
Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Litterære filmaftener i Hadsten og Hammel

Kom til en hyggelig aften i den lokale biograf med læseinspiration og film ... læs mere
Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi søger medlemmer til borgerråd

Østjyllands Politi opretter to nye borgerråd, hvor frivillige borgere får mulighed for både at dele deres oplevelser med politiet og drøfte nye tiltag. Målet er at sikre en tæt dialog og inddragelse af borgernes perspektiv ... læs mere
Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Pilotprojekt i Sundhedshuset i Hadsten

Til Alle Patient foreninger – Pensionist foreninger – Ældresagen i Favrskov Kommune ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...