|

Ny direktør for Favrskov Forsyning

1. juli 2018 er Sara Funch ansat som administrerende direktør i Favrskov Forsyning.

For hurtigst muligt at få styrket den overordnede ledelse af Favrskov Forsyning A/S har selskabet ansat Sara Funch som adm. direktør i en tidsbegrænset periode fra 1. juli 2018 til 31. maj 2019.
Søren Frandsen (F), formand for Favrskov Forsyning A/S, er meget tilfreds med, at en ny direktør kan tiltræde kun to måneder efter den hidtidige direktør Jakob R. Juhl stoppede 1. maj 2018.
– Det har været vigtigt for os at finde en god og hurtig løsning omkring direktørposten – og jeg er meget glad for, at Sara har sagt ja til jobbet. Med syv års erfaring som økonomichef i Skanderborg Forsyningsvirksomhed har Sara en meget bred og solid erfaring med arbejdet i et kommunalt aktieselskab samt stor viden inden for styringen af spildevandsaktiviteterne. Samtidig passer hendes økonomiske og ledelsesmæssige profil perfekt ind i den øvrige ledelse af selskabet, som har stor drifts- og anlægserfaring, udtaler Søren Frandsen.
Ifølge Søren Frandsen er det planen, at direktørstillingen slås op til permanent besættelse i foråret 2019.
Sara Funch er 37 år, uddannet cand.merc.aud., og forventer indenfor kort tid at afslutte en MBA-uddannelse med fokus på ledelse og organisationsudvikling.
Sara Funch kommer senest fra en stilling som økonomichef i Økologisk Landsforening. Fra 2010 til 2018 var hun ansat som økonomichef ved Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S med ansvar for økonomi, afregning, kundeservice, it og HR. Hun var endvidere ansvarlig for Skanderborgs nye forretningsområde AquaGlobe – Water Solution Center. Før det arbejdede Sara Funch godt fire år som revisor.
– Direktørjobbet i Favrskov Forsyning er en fantastisk mulighed for mig for at beskæftige mig med noget af det, jeg brænder allermest for – nemlig driften og udviklingen af de kommunale forsyningsaktiviteter. Spildevandsaktiviteterne kender jeg rigtig godt, mens affaldsaktiviteterne vil være nye for mig. Men jeg oplever som borger i Favrskov Kommune, at der er godt styr på affaldsområdet, og jeg fornemmer helt klart, at Favrskov Forsyning er et veldrevet selskab. Så jeg glæder mig meget til at kaste mig over opgaverne i selskabet sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne, siger Sara Funch.
Sara Funch er 37 år og bor i Hammel sammen med sin mand og tre børn.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Oliven på dåse uden dansk mærkning af allergen ... læs mere
annonce :  PRØV NOGET NYT : Eksotisk kød fra Laurbjerg - det er helt VILDT

annonce : PRØV NOGET NYT : Eksotisk kød fra Laurbjerg – det er helt VILDT

- stort udvalg af eksotiske specialiteter i Laurbjerg ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten i dag mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten i dag mandag

Så er det mandag og din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Hjemmeværnskompagni Favrskov mindedes befrielsen af Danmark.

Hjemmeværnskompagni Favrskov mindedes befrielsen af Danmark.

Frihedskæmper Frits Johan Blichfeldt Møller ... læs mere
Stortalent skifter ligakontrakt ud med Hadsten Håndbold

Stortalent skifter ligakontrakt ud med Hadsten Håndbold

Den 20-årige højre back Anne Berggren, skifter fra den kommende sæson en ligakontrakt hos DM-favoritterne Team Esbjerg ud med Hadsten Håndbold ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat og tager partner med

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat og tager partner med

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet med Hadsten Håndbold for den kommende sæson, og ikke noget med det, tager de samarbejdspartneren Spar Invest med ind i klubben ... læs mere
DANMARKS BEFRIELSE

DANMARKS BEFRIELSE

For nogle år siden havde Kurt Villy en snak med Hans Gadeberg om dennes oplevelser i befrielsesdagene for nu 74 år siden. Læs den spændende beretning og se et par fine billeder her på PingvinNyt ... læs mere
Vi skal fastholde psykologhjælp til de unge

Vi skal fastholde psykologhjælp til de unge

Af Morten Bang, medlem af Favrskov byråd for Venstre ... læs mere
Sogneudflugt

Sogneudflugt

Vejerslev, Aidt og Thorsø menighedsråd har tilrettelagt en spændende  sognetur til tirsdag den 21. maj ... læs mere
Loading...