|

Ny direktør i Favrskov Forsyning A/S

Bestyrelserne for Favrskov Forsyning A/S, Favrskov Spildevand og Favrskov Affald har udpeget Sara Funch som direktør for Favrskov Forsyning A/S, Favrskov Spilde- vand A/S og Favrskov Affald A/S med virkning fra 1. juni 2019.

Sara Funch er et kendt ansigt i Favrskov Forsyning, hvor hun har været konstitueret i direktørstillingen siden 1. juli 2018. Bestyrelsen valgte i 2018 at besætte direktørstillin- gen midlertidigt frem til udgangen af maj 2019 af hensyn til at sikre ledelsesmæssig stabilitet.

Bestyrelsesformand Søren Frandsen (F) glæder sig over den store interesse for stillin- gen, hvor der var 27 ansøgere. Han glæder sig også over at skulle fortsætte samarbej- det med Sara Funch.

– Med ansættelsen af Sara Funch får vi en direktør med flair for økonomi og forret- ningsmæssig forståelse. Jeg kender hende også som en meget resultatorienteret le- der, der er bevist om, at skarp styring af økonomien er en forudsætning for, at vi kan skabe en god og sund udvikling af selskaberne. Samtidig glæder jeg mig over, at hun har stor fokus på at yde god service til vores kunder, siger Søren Frandsen.

Jeg har sat stor pris på samarbejdet med Sara Funch, og der er ingen tvivl om, at hun med sin faglighed og relationelle kompetencer er den rigtige til at stå i spidsen for at drive og videreudvikle spildevands- og affaldsområderne i Favrskov Kommune.

Sara Funch glæder sig til at forsætte i direktørstillingen:

– Det at arbejde i en organisation med en samfundsdagsorden betyder meget for mig. Jeg synes, at Favrskov Forsyning er en spændende arbejdsplads med dygtige og en- gagerede medarbejdere. Jeg er meget glad for, at jeg får mulighed for at arbejde vi- dere med de initiativer og indsatser, som jeg i samarbejde med medarbejderne har sat i gang det sidste års tid. Så jeg ser frem til at være med at skabe den rigtige retning for og udvikling af Favrskov Forsyning – til gavn og glæde for kunderne.

Sara Funch er gift, har tre børn og bor i Hammel. Hun er 38 år og uddannet cand.merc.aud. fra Aarhus Universitet (Handelshøjskolen i Aarhus). Ligeledes er hun næsten færdig med en MBA-uddannelse på Aarhus Universitet.

Sara Funchs karriere omfatter følgende ansættelsesforhold:

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sophie Moth skifter til HTH Go Ligaen

Sophie Moth skifter til HTH Go Ligaen

Det blev kun til en sæson i den blå målmandstrøje i Hadsten, i denne omgang for Sophie Moth.  ... læs mere
Villabrand i Hammel

Villabrand i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Kongensbro Rally Grand Prix 2019

Kongensbro Rally Grand Prix 2019

En dag med fart og spænding venter i Kongensbro lørdag den 13.april ... læs mere
ET MOSEFUND...

ET MOSEFUND…

Kurt Villy var på marskandisertogt og gjorde et fund. Tag med Pingvinnyt i Klammosen ... læs mere
Sidste sang i den blå

Sidste sang i den blå

Forårets sidste sangsøndag i højskolesangbogen ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Gluten i glutenfri sej panetter ... læs mere
Få succes med e-handel

Få succes med e-handel

Man må spørge om alt, når Favrskov i anledning af Internet Week Denmark inviterer alle med store ambitioner inden for e-handel til et eksklusivt arrangement i utraditionelle omgivelser i Omega Skatehal i Søften 9. maj fra kl. 8.30-13 ... læs mere
Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr til KILDEN i Hinnerup

Sct. Georgs Gildet donerer 5.000 kr til KILDEN i Hinnerup

Sct. Georgs Gildet i Hadsten traf på sit Gildeting (generalforsamling) for nylig beslutning om at donere 5.000 kr. til KILDEN, Lions Club Dagmars Kilde´s sorg- og samværsgruppe for børn og unge, der har mistet en forælder ... læs mere
Jeg husker sommeren 2018, gør du?

Jeg husker sommeren 2018, gør du?

Billeder fra mine cykelture på Samsø og Ebeltoft/Mols ... læs mere
Herrekor med kant

Herrekor med kant

Hadsten Sangforening holdt forårskoncert ... læs mere
Han kæmpede for Danmark

Han kæmpede for Danmark

En af de store modstandsmænd er gået bort ... læs mere
Loading...