|

Ny forpagter i Café Sløjfen

Jonna Kjeldsen, indehaver af Hotelkæden MONTRA har pr. 1.september indgået en forpagtningsaftale med Hadsten Idræts- og Kulturhus Sløjfen.

 billede : Jonna Kjeldsen

Jonna Kjeldsen er et kendt navn i Hadsten, hvor hun og hendes mand, Mogens Kjeldsen i mange år drev virksomheden ELEKTROMATIC i  Hadsten frem til at være et verdensfirma.

I 1992 overtog parret Nilles Kro, og senere kom der flere hoteller til i Montra-kæden. Mogens Kjeldsen døde i 2004, og siden har Jonna Kjeldsen selv stået i spidsen for hoteldriften, der nu også snart suppleres med cafédrift i Hadsten.

Formand for Sløjfens bestyrelse, Mona Gleerup, er glad for, at Montra er klar til at overtage forpagtningen allerede 1. september 2012.

-Vi har flere større arrangementer i huset i denne måned, og Montra er indstillet på at overtage de aftaler, der er indgået, så det er en stor lettelse for os. Vi ved også, at Montra vil bakke op om de mange arrangementer i anledning af Hadstens 150-års-jubilæum, så det bliver en flyvende start for de nye folk i caféen, fortæller Mona Gleerup.

Også formand for Kultur- og Fritidsudvalget Anders Nørgaard er tilfreds med valget af ny forpagter.

– Det lover godt, at Favrskov Kommune nu indgår aftale med en erfaren samarbejdspartner fra hotel- og restaurationsbranchen. Café Sløjfen har oplevet stor fremgang de senere år: Antallet af både private selskaber og kurser er steget kraftigt, og Montra har stor erfaring på begge områder. Vi ser derfor frem til en fortsat professionel betjening af Sløjfens kunder, siger Anders Nørgaard.

Cafeen sørger for forplejning til kulturhusets gæster, og det er muligt at holde private selskaber i lokalerne. Derudover får caféen også en daglig åbningstid, så det er muligt at nyde en frokost eller en kop kaffe med udsigt til Lilleåen.

 


Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplysert ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Kære ‘Sat på spidsen’

Kære ‘Sat på spidsen’

Jeg har noteret mig jeres oprigtige bekymring for, om den nytiltrådte socialistiske regering nu sender Laurbjergs trinbræt i syltekrukken sammen med alle de andre trafikprojekter, som ellers var med i den tidligere regerings store trafikaftale, der blev indgået sammen med ... læs mere
Sigtet for at true med at skyde piges hest

Sigtet for at true med at skyde piges hest

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Udeklarerede hasselnødder i müsli

Udeklarerede hasselnødder i müsli

Tilbagrtrukne Fødevarer ... læs mere
NABOHJÆLP

NABOHJÆLP

Nabohjælp, fusk, vennetjeneste, sort arbejde. Ja tak Mere af det. Læs Ole Juuls klumme ... læs mere
God nattevagtsdækning på plejecentrene

God nattevagtsdækning på plejecentrene

Foranlediget af Ældrerådet blev det med 2019-budgettet besluttet at gennemføre en undersøgelse af bemandingen om natten på plejecentrene ... læs mere
Hvad så, Laurbjerg?

Hvad så, Laurbjerg?

Vores nye transportminister vil tage alle vedtagne trafikprojekter op til fornyet overvejelse. Det kommer måske til at gå ud over trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Loading...