|

Ny venstrehånd til Hadsten SK

Med en fortid i både Ligaen og 1. division er det en aldeles spændende spiller, der tørner ud for de blå-blusede den kommende sæson. 22-årige Astrid Schultz, der kommer fra EH Aalborg, men tidligere også har repræsenteret Randers HK, SønderjyskE og KIF Vejen, bliver ny kvinde i højresiden for HSK.

Astrid Schultz

 

Jeg har valgt Hadsten, fordi jeg synes det virker som en god klub med rigtig gode værdier, der prioriterer et godt træningsmiljø. Derudover har de præsteret flot i den forgangne sæson på baggrund af et solidt sammenhold, og det betyder meget for mig, at jeg kan se, at de har det godt sammen på holdet, og er en fælles enhed”, udtaler Astrid om hendes valg.

Hadsten har hidtil kun haft en venstrehåndsspiller i truppen, så alene på den baggrund passer hun rigtig fint ind, men der er naturligvis også forventninger hertil, ikke mindst fra spilleren selv.

”Jeg forventer at kunne tilspille mig en rolle på holdet, hvor mine gode kompetencer kan komme til udtryk. Derudover håber jeg at kunne bidrage med noget rutine og erfaring fra tidligere. Vi skal forhåbentlig være med i den sjove ende af tabellen. Det er et hold i rivende udvikling, hvor den solide opbakning fra både klubben og fans kan være med til at drive projektet endnu videre”, slutter den nu tidligere Aalborgspiller, der i sin tid optrådte seks gange på U-landsholdet.

Cheftræner Kent Ballegaard er naturligvis glad for tilgangen, da han længe har været på udkig efter en venstrehåndet spiller til at forstærke truppen.

”Ja det er rigtig godt for balancen på vores hold, at vi har fået tilført Astrid. Hun vil kunne bruges både på fløjen og på backen, og derved give vores spil nye muligheder, hvilket er ekstremt vigtigt ift. at udvikle vores spil og kunne indfri vores ambitioner. Hun er desuden en rigtig sød pige, der kommer til at passe perfekt ind i truppen, og qua hendes erfaring er jeg helt sikker på, at hun bliver en stor gevinst for os”, slutter cheftræneren for HSK.

Kent Ballegaard, cheftræner 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Skimmelvækst i Holmene SHOT med ingefær ... læs mere
Loading...