|

Ny venstrehånd til Hadsten SK

Med en fortid i både Ligaen og 1. division er det en aldeles spændende spiller, der tørner ud for de blå-blusede den kommende sæson. 22-årige Astrid Schultz, der kommer fra EH Aalborg, men tidligere også har repræsenteret Randers HK, SønderjyskE og KIF Vejen, bliver ny kvinde i højresiden for HSK.

Astrid Schultz

 

Jeg har valgt Hadsten, fordi jeg synes det virker som en god klub med rigtig gode værdier, der prioriterer et godt træningsmiljø. Derudover har de præsteret flot i den forgangne sæson på baggrund af et solidt sammenhold, og det betyder meget for mig, at jeg kan se, at de har det godt sammen på holdet, og er en fælles enhed”, udtaler Astrid om hendes valg.

Hadsten har hidtil kun haft en venstrehåndsspiller i truppen, så alene på den baggrund passer hun rigtig fint ind, men der er naturligvis også forventninger hertil, ikke mindst fra spilleren selv.

”Jeg forventer at kunne tilspille mig en rolle på holdet, hvor mine gode kompetencer kan komme til udtryk. Derudover håber jeg at kunne bidrage med noget rutine og erfaring fra tidligere. Vi skal forhåbentlig være med i den sjove ende af tabellen. Det er et hold i rivende udvikling, hvor den solide opbakning fra både klubben og fans kan være med til at drive projektet endnu videre”, slutter den nu tidligere Aalborgspiller, der i sin tid optrådte seks gange på U-landsholdet.

Cheftræner Kent Ballegaard er naturligvis glad for tilgangen, da han længe har været på udkig efter en venstrehåndet spiller til at forstærke truppen.

”Ja det er rigtig godt for balancen på vores hold, at vi har fået tilført Astrid. Hun vil kunne bruges både på fløjen og på backen, og derved give vores spil nye muligheder, hvilket er ekstremt vigtigt ift. at udvikle vores spil og kunne indfri vores ambitioner. Hun er desuden en rigtig sød pige, der kommer til at passe perfekt ind i truppen, og qua hendes erfaring er jeg helt sikker på, at hun bliver en stor gevinst for os”, slutter cheftræneren for HSK.

Kent Ballegaard, cheftræner 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.SAT PÅ SPIDSEN

SAT PÅ SPIDSEN

Er de politiske partier valgparate ... læs mere
STØT BRYSTERNE

STØT BRYSTERNE

Hele oktober måned laver vi her i Favrskov Kommune forskellige Events ... læs mere
Få din bil gjort klar til vinter

Få din bil gjort klar til vinter

Hos NYMANN-AUTOPARTS A/S på Kirkevej 65 i Hadsten har de alt det du skal bruge for at din bil er sikker at køre hele vinteren. Pingvinnyt har besøgt forretningen - se her ... læs mere
Tag med AMORSEN i byen

Tag med AMORSEN i byen

Pingvinnyts fotograf har været på farten - se her ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Brødprodukter med fejl i allergenmærkning ... læs mere
Pladebørs i Kuturhuset Sløjfen i Hadsten

Pladebørs i Kuturhuset Sløjfen i Hadsten

Lørdagens brugt pladebørs nåede ikke det besøgstal, som forårets pladebørs havde fortæller en af arrangørerne Rudi Daugsch og fortsætter ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse om fejl i tarmkræftscreening: Fejl der ikke må ske ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Mørbradgryde med manglende allergenmærkning ... læs mere
2 indbrud i Hammel i privat beboelse

2 indbrud i Hammel i privat beboelse

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
3.november 2017

3.november 2017

Natteravnene klar til snestorm på J-dag ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Handlingen foregår i London ... læs mere
Loading...