|

Ny venstrehånd til Hadsten SK

Med en fortid i både Ligaen og 1. division er det en aldeles spændende spiller, der tørner ud for de blå-blusede den kommende sæson. 22-årige Astrid Schultz, der kommer fra EH Aalborg, men tidligere også har repræsenteret Randers HK, SønderjyskE og KIF Vejen, bliver ny kvinde i højresiden for HSK.

Astrid Schultz

 

Jeg har valgt Hadsten, fordi jeg synes det virker som en god klub med rigtig gode værdier, der prioriterer et godt træningsmiljø. Derudover har de præsteret flot i den forgangne sæson på baggrund af et solidt sammenhold, og det betyder meget for mig, at jeg kan se, at de har det godt sammen på holdet, og er en fælles enhed”, udtaler Astrid om hendes valg.

Hadsten har hidtil kun haft en venstrehåndsspiller i truppen, så alene på den baggrund passer hun rigtig fint ind, men der er naturligvis også forventninger hertil, ikke mindst fra spilleren selv.

”Jeg forventer at kunne tilspille mig en rolle på holdet, hvor mine gode kompetencer kan komme til udtryk. Derudover håber jeg at kunne bidrage med noget rutine og erfaring fra tidligere. Vi skal forhåbentlig være med i den sjove ende af tabellen. Det er et hold i rivende udvikling, hvor den solide opbakning fra både klubben og fans kan være med til at drive projektet endnu videre”, slutter den nu tidligere Aalborgspiller, der i sin tid optrådte seks gange på U-landsholdet.

Cheftræner Kent Ballegaard er naturligvis glad for tilgangen, da han længe har været på udkig efter en venstrehåndet spiller til at forstærke truppen.

”Ja det er rigtig godt for balancen på vores hold, at vi har fået tilført Astrid. Hun vil kunne bruges både på fløjen og på backen, og derved give vores spil nye muligheder, hvilket er ekstremt vigtigt ift. at udvikle vores spil og kunne indfri vores ambitioner. Hun er desuden en rigtig sød pige, der kommer til at passe perfekt ind i truppen, og qua hendes erfaring er jeg helt sikker på, at hun bliver en stor gevinst for os”, slutter cheftræneren for HSK.

Kent Ballegaard, cheftræner 

 

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.SAT på SPIDSEN

SAT på SPIDSEN

Personer før politik… ... læs mere
Vil du prøve GRATIS at køre bil-orienteringsløb?

Vil du prøve GRATIS at køre bil-orienteringsløb?

Så kan du prøve det mandag d. 21-8-2017 kl. 18.00 under Hinge Auto-Løbet 2017. Det er GRATIS at deltage og du skal køre i den klasse der hedder ”turist-klassen”.  Løbslængden er ca. 25 km + transporten tilbage til startstedet ... læs mere
NYT fra Favrskov Kommune

NYT fra Favrskov Kommune

Alle er velkommen til indvielse af HIMMERIGSKOVEN ... læs mere
Østjyllands Politi Fandt masser af våben

Østjyllands Politi Fandt masser af våben

Visitationszone i Aarhus stopper fredag midnat ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

LMO konsulenter med i ny oplandsordning ... læs mere
DanceOmatic

DanceOmatic

Vil du se kunst, der taler til dine indre rytmer og længsler? Så kom forbi Ernst B. Sunds Plads lørdag d. 26. august kl. 13 og vælg præcist den type danseforestilling, du har lyst til at se, når danceOmatic kommer ... læs mere
Indlæg fra Det Konservative Folkeparti

Indlæg fra Det Konservative Folkeparti

Byrådsmedlem Lars Storgaard har sendt dette indlæg om bebyggelse i Skoven i Hinnerup ... læs mere
Mindeord Arne Elgaard

Mindeord Arne Elgaard

Arne Elgaard, Ågade, Hadsten døde mandag d. 14. august af kræft efter få dages ophold på Hospice Djursland ... læs mere
2 sejre til HSK Fodbold

2 sejre til HSK Fodbold

af fodboldformand Gert Jensen - HSK ... læs mere
Tilbagetrukne Fødevarer

Tilbagetrukne Fødevarer

Cheasy Skyr Vanilje med risiko for gærvækst ... læs mere
Flot udstilling af lækre veterankøretøjer på Lilleåmarked 2017

Flot udstilling af lækre veterankøretøjer på Lilleåmarked 2017

Mortorredaktøren Jørgen Kjær Hadsten fra Dansk Vintage Motor Club stod for arrangementet, der først sendte køretøjerne på en rundtur i Hadsten og Omegn for derefter at ende på Lilleåmarked, hvor de blev meget beundret - ja der blev sparket dæk ... læs mere
Vellykket klubturnering og grill

Vellykket klubturnering og grill

Hadsten Idrætsforenings Petanque Klub (HIpetanque) holdt klubturnering 15. august med Favrskov Blik som hovedsponsor ... læs mere
Loading...