|

Nyhedsbrev oktober 2015 fra IDRÆTSSAMVIRKET

Samarbejdsaftale med Favrskov Kommune

FI og Favrskov Kommune har indgået en samarbejdsaftale, der beskriver rammerne for samarbejdet med kommunen og byrådet på idrætsområdet. Her præciseres rammerne for mødeaktivitet, høringsberettigede områder og samarbejdsflader i budgetarbejdet. FI ser frem til arbejdet med kommunen fremadrettet, hvor idrætten har fået en formel plads i samarbejdet. Vi forventer, at det giver mulighed for en mere aktiv platform for idrætslivet i Favrskov Kommune.

 

Nyt lokalebooking-system

Favrskov Kommune arbejder på et fælles bookingsystem og i den netop indgåede samarbejdsaftale står der, at FI deltager aktivt i processen i forbindelse med udvælgelsen af et nyt lokalebookingsystem.

FI arbejder på at arrangere et informationsmøde i november for foreninger og andre interesserede.

Hold øje med en eventuel invitation.

 

Budget for Favrskov Kommune 2016-19 er vedtaget

FI har noteret, at ingen af forslagene fra idrætslivet faldt i politikernes smag og kom med i det vedtagne budget. Endvidere må vi beklageligvis notere, at en ny idrætspolitik er sat på stand-by af kommunen.

Fritidspas

Favrskov Kommune har indført mulighed for fritidspas til børn og unge. Fritidspas er et initiativ, der giver økonomisk støtte til børn, så de kan deltage i en fritidsaktivitet. Læs mere her: https://www.favrskov.dk/borger/fritid-og-kultur/fritidspas

 

Medlemstal

Vær opmærksom på, at klubbernes medlemstal skal indberettes til det centrale foreningsregister (CFR) ud fra alle medlemmer, der har været i en forening i tre måneder eller mere i løbet af et kalenderår og ikke kun pr. 31/12.

 

Den åbne skole

Udvalget for samspil mellem skoler, fritid og foreningsliv har besluttet, at der nu skal arbejdes med ”Den åbne skole”.  Anne Waagepetersen er ansat i kommunen til at hjælpe bl.a. foreningerne med projekter i ”Den åbne skole”. Der er allerede et par spændende projekter i gang i Hinnerup med fodbold og badminton og faktisk nogle penge i kommunen til at få disse pilotprojekter i gang. FI har understreget, at idrætslivet består af ulønnede frivillige, mens samarbejdet med musikskole, ungdomsskole, uddannelsesinstitutioner, naturvejledere, virksomheder osv. har lønnet personale i ryggen. Hvis I har ideer/kender til projekter i jeres forening, skal I endelig kontakte Anne Waagepetersen.

Besøg i DIN klub

FI besøger gerne DIN klub og hører, hvad I ”tumler med” og hvilke udfordringer, I har. Vi har erfarne folk inden for foreningslivet, som gerne hjælper og formidler.

 

Gert Jensen, formand

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

DET ER HELT VILDT..........

DET ER HELT VILDT……….

Vi tilbyder opskæring af dyr fortæller slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde Gårdbutik på Hammelvej ved Laurbjerg ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Håndbold i mørke

Håndbold i mørke

af Simon Olsen ... læs mere
Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Redan støtter Natteravnene i nærområdet

Natteravnene er en frivillig social forening med 150 lokalforeninger, - i alt 3500 personer på landsplan ... læs mere
Spritbilist i Hammel

Spritbilist i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

Mange har budt ind på direktørjob i Favrskov

31 ansøgere vil være Favrskov Kommunes nye direktør for Social og Sundhed ... læs mere
InSide med i forskningsprojekt

InSide med i forskningsprojekt

Sammen med 34 andre kulturhuse deltager InSide i et stort forskningsprojekt ... læs mere
Loading...