|

NYT fra HSK-Håndbold

Trænertalent vil finde sin egen stil i Hadsten Håndbold

Billedtekst: Den blot 26-årige Jeppe Christensen skal i næste sæson stå i spidsen for Hadsten Håndbolds 1. divisionsdamer. Her flankeres han af formanden for Hadsten Håndbold Rene Jensen (t.v.) og Hans Peder Hansen, der er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank, som er klubbens hovedsponsor.

 

Trænertalent vil finde sin egen stil i Hadsten Håndbold
Jeppe Christensen vil udvikle både holdet og sig selv i den kommende sæson
HÅNDBOLD: I sidste uge indgik Hadsten Håndbold en etårig aftale med det unge trænertalent, Jeppe Christensen, som i den kommende sæson skal stå i spidsen for klubbens 1. divisionsdamer.
Trods sine blot 26 år kommer Jeppe Christensen til Hadsten med god ballast i sportstasken, da han tidligere har været assistenttræner i blandt andre ligaklubberne Aarhus United og Randers HK.
Han lægger ikke skjul på, at han har store ambitioner med sin trænerkarriere, og derfor ser hen frem til at skulle ”stå på egne ben” i Hadsten.
– Jeg var nået til tidspunkt, hvor jeg skulle finde ud af, om jeg skulle fortsætte som assistenttræner på allerhøjeste plan, eller om jeg skulle tage et skridt ned af stigen rent sportsligt for så til gengæld at få hovedansvaret for et hold, og da jeg fik muligheden for at komme til Hadsten Håndbold, så jeg det straks som et godt springbræt i min karriere, siger Jeppe Christensen, der ser frem til at arbejde med en spændende blanding af unge talenter og garvede piger i Hadsten.
Han finder dog det skæve smil frem, når han skal svare på, hvilken lederstil han har.
– Hør nu her! Jeg er 26 år, så jeg har ikke fundet min personlige trænerstil endnu, og min udgangspunkt er, at jeg gør det, jeg finder nødvendigt. Jeg har kun lige hilst på spillerne, og det kommer til at tage lidt tid, før jeg får fornemmelsen af, om truppen leverer bedst med lang eller kort snor, siger den ambitiøse unge mand, der samtidig slår fast, at han både kan fungere som diktator og rundkredspædagog.
– Mit udgangspunkt er, at man kommer langt med princippet om frihed under ansvar, men jeg kommunikerer også meget klart, og jeg skal nok gøre opmærksom på det, hvis der skal strammes op nogle steder, siger han.

Morsingbo med store ambitioner
Jeppe Christensen fik sin håndboldopdragelse på Mors, hvor han selv var en ganske habil harpikskuglestøder som ungdomsspiller, inden han kastede sig over trænergerningen. Siden har han arbejdet målrettet på at nå til tops som træner.
Han har allerede afsluttet DHF’s Elitetræneruddannelse, og til sommer begynder han på forbundets Diplomtræneruddannelse, der er den højeste håndboldtræneruddannelse, man kan tage i Danmark. Han kombinerer således sin store praktiske erfaring med teori på højeste plan.
Jeppe Christensen bor i Aarhus, hvor han inden længe afslutter sin læreruddannelse, og han forventer, at han til efteråret starter på en bachelor i uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet.
Jeppe Christensen har hverken kæreste eller børn, og med et skævt smil pointerer han, at det jo giver ham masser af tid til både uddannelsen og trænertjansen.
En tjans han ikke tager let på.
– Jeg har rigtig store ambitioner for min karriere, og jeg vil gerne træne på højere plan end 1. division, men jeg ser ikke den kommende sæson som et sabbatår. Skal jeg videre, skal jeg levere tilfredsstillende resultater i Hadsten, og samtidig skal jeg være med til at trække klubben i den rigtige retning på langt sigt, så det betyder meget for mig, at vi både gør det godt og fungerer som hold, siger Jeppe Christensen, der forventer, at han kan være med til at ”fiske” et par nye profiler til klubben inden sæsonstarten.
Hadsten Håndbolds officielle målsætning for den kommende sæson er en placering i top 6, og det passer den unge træner fint, at han ikke får alt for stort et pres lagt på sine skuldre, men han erkender også, at han ikke er typen, der arbejder med ”godt nok”.
– Det er selvfølgelig svært at stå her i dag og spå om, hvor stærk 1. division bliver i næste sæson, men kan vi fastholde den stamme, vi har nu, og krydre den med et par forstærkninger, så må jeg indrømme, at jeg nok bliver skuffet, hvis vi slutter som nummer seks, siger han.

Hadsten Håndbold

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Det gik ikke for Tom Møller Kjeldsen, men Søren Bøgeskov fik flot placering

Cimbern Rally Tyskland 2019 - MinirallySyd mesterskab 2019 - Autoplus Dansk Super Rally 2019 (DM1) ... læs mere
Skarpsindige Uffe!

Skarpsindige Uffe!

Med usædvanligt klarsyn har Alternativets stifter og leder indset, at hans statsministerdrømme forbliver i drømmeverdenen ... læs mere
Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Rundt om Frijsenborg – Gå for hjertet!

Kom tæt på Frijsenborg og de historiske omgivelser, når Hjerteforeningens Lokalkomité i Favrskov og Favrskov Kommune inviterer til hjertesund gåtur i parken ... læs mere
Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Politisk debat på Den jydske Haandværkerskole

Salen var fyldt af unge mennesker under uddannelse, da ni politikere stille op til 1½ times debat på Den jydske Haandværkerskole. Eleverne der repræsenterede alle skolens uddannelsesretninger både inden for eud- og eux-uddannelserne, var velforberedte med spørgsmål til politikerne ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 415.

Ugens naturbilleder nr. 415.

Velkommen til skønne maj, måneden hvor skoven bliver rigtig grøn ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Forskere forfølger fedtet ... læs mere
Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Mads Hoe VINDER i hans debut i Formel 4

Det er et lille team med begrænsede midler, så et flot flot resultat! ... læs mere
Til Peder Meyhoff

Til Peder Meyhoff

Besvarelse af spørgsmål stillet i Byrådets spørgetid 30. april 2019 ... læs mere
Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører fortsætter i Hadsten Håndbold

Anfører Sofie Ladekjær tager endnu en sæson i Hadsten Håndbold, der bliver hendes 5. sæson i Hadsten trøjen ... læs mere
FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

FAGLIG EKSKURSION TIL RØNHAVE APS OG DANISH CROWN, HOLSTED

Tag med LMO Kvæg på faglig ekskursion torsdag den 9. maj 2019. Vi skal besøge landets største mælkeproducent med 3.500 malkekøer og Danish Crown i Holsted ... læs mere
Mand havde hash og knojern i bilen

Mand havde hash og knojern i bilen

En 27-årig mand blev natten til onsdag kl. 00.58 anholdt, da han blev standset af en patrulje på Landevejen ud for Ødum ... læs mere
Loading...