|

NYT fra LMO

NemMark rydder skrivebordet

Fra den 8. november bliver det lettere for deltidslandmænd i hele landet at få lavet blandt andet mark- og gødningsplan, når NemMark.dk går online. Den digitale løsning rydder skrivebordet, og sparer deltidslandmanden for både tid og besvær med papirarbejdet.  

Nu er det endnu engang ved at være tid til at få lavet mark- og gødningsplaner. En opgave mange deltidslandmænd oplever som både tidskrævende og besværlig, fortæller LMOs chef for planteavl, Lars-Ejler Hansen:

  Lars-Ejler Hansen

”Det er nu, at gødningssæsonen går i gang, og vi oplever, at opgaven med mark- og gødningsplaner ofte skaber en del frustration hos vores deltidslandmænd. Det kan nemlig være en både tung og meget tidskrævende opgave at komme igennem med meget papirarbejde”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

NemMark – den direkte linje! 

LMO lancerede sidste år webtjenesten NemMark, der er en hjælp til deltidslandmænd, der ejer mellem 2 og 30 hektar jord. Nu hvor gødningssæsonen atter står for døren, er NemMark.dk igen gået online for at hjælpe deltidslandmænd med deres gødningsregnskab og ansøgning om landbrugsstøtte. Uanset hvor man bor i landet, så kan det hele klares fra computeren og telefonen:

”Man kan lave alt arbejdet hjemmefra, og så kan man ringe til en konsulent, når man har brug for det. Så det er nemt og hurtigt for deltidslandmanden. Som deltidslandmand har man ofte travlt med andre ting, som gør, at jo nemmere og hurtigere man kan klare gødningsregnskabet og landbrugsstøtten jo bedre”, understreger afdelingschefen.

Udover at hjælpe deltidslandmænd med en stor del af deres administrative arbejde, er NemMark.dk desuden landmandens direkte linje til en planteavlskonsulent:

”Mange landmænd er vant til at møde en rådgiver på et planteavlskontor. Men ved at indtaste nogle få oplysninger på NemMark.dk og derefter booke et kort telefonmøde, så kan han og konsulenten nu klare det hele på højest 20 minutter over telefonen”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Udbyttet med NemMark 

LMO oplever stor tilfredshed blandt de kunder, der har benyttet sig af NemMark. En af de helt store fordele er, at deltidslandmanden får en hurtig og effektiv rådgivning og derfor ikke behøver, at bruge al sin tid på arbejdet med mark- og gødningsplaner, men i stedet kan bruge sin tid på bedriften:

”Mange af de kunder vi har fået på NemMark er nogen, der selv har siddet og bøvlet med det, og de synes, at det her var en nem og hurtig løsning for dem, fordi de bare skulle snakke med en konsulent i 20 minutters tid, og så var tingene i orden”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Ved at bruge webtjenesten får du en planteavlsrådgiver, der har styr på lovgivningen og som kan hjælpe dig med:

  • Markplan
  • Gødningsregnskab
  • Gødningsplan
  • Ansøgning om enkeltbetaling
  • Gratis telefonrådgivning vedr. planteavl ved opkald under 5 minutter

NemMark.dk går online onsdag den 8. november og er klar til hele gødningssæsonen fra nu og frem til april.

For yderligere kommentarer:

Lars-Ejler Hansen, afdelingschef, LMO planteavl, Mobil: 2362 0185. E-mail: lha@lmo.dk.

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Når Danmark er smukkest

Når Danmark er smukkest

En dejlig dag med høj sol og masser af varme ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Genetiske fingeraftryk viser kræftcellers svage punkter ... læs mere
Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
Loading...