|

NYT fra LMO

NemMark rydder skrivebordet

Fra den 8. november bliver det lettere for deltidslandmænd i hele landet at få lavet blandt andet mark- og gødningsplan, når NemMark.dk går online. Den digitale løsning rydder skrivebordet, og sparer deltidslandmanden for både tid og besvær med papirarbejdet.  

Nu er det endnu engang ved at være tid til at få lavet mark- og gødningsplaner. En opgave mange deltidslandmænd oplever som både tidskrævende og besværlig, fortæller LMOs chef for planteavl, Lars-Ejler Hansen:

  Lars-Ejler Hansen

”Det er nu, at gødningssæsonen går i gang, og vi oplever, at opgaven med mark- og gødningsplaner ofte skaber en del frustration hos vores deltidslandmænd. Det kan nemlig være en både tung og meget tidskrævende opgave at komme igennem med meget papirarbejde”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

NemMark – den direkte linje! 

LMO lancerede sidste år webtjenesten NemMark, der er en hjælp til deltidslandmænd, der ejer mellem 2 og 30 hektar jord. Nu hvor gødningssæsonen atter står for døren, er NemMark.dk igen gået online for at hjælpe deltidslandmænd med deres gødningsregnskab og ansøgning om landbrugsstøtte. Uanset hvor man bor i landet, så kan det hele klares fra computeren og telefonen:

”Man kan lave alt arbejdet hjemmefra, og så kan man ringe til en konsulent, når man har brug for det. Så det er nemt og hurtigt for deltidslandmanden. Som deltidslandmand har man ofte travlt med andre ting, som gør, at jo nemmere og hurtigere man kan klare gødningsregnskabet og landbrugsstøtten jo bedre”, understreger afdelingschefen.

Udover at hjælpe deltidslandmænd med en stor del af deres administrative arbejde, er NemMark.dk desuden landmandens direkte linje til en planteavlskonsulent:

”Mange landmænd er vant til at møde en rådgiver på et planteavlskontor. Men ved at indtaste nogle få oplysninger på NemMark.dk og derefter booke et kort telefonmøde, så kan han og konsulenten nu klare det hele på højest 20 minutter over telefonen”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Udbyttet med NemMark 

LMO oplever stor tilfredshed blandt de kunder, der har benyttet sig af NemMark. En af de helt store fordele er, at deltidslandmanden får en hurtig og effektiv rådgivning og derfor ikke behøver, at bruge al sin tid på arbejdet med mark- og gødningsplaner, men i stedet kan bruge sin tid på bedriften:

”Mange af de kunder vi har fået på NemMark er nogen, der selv har siddet og bøvlet med det, og de synes, at det her var en nem og hurtig løsning for dem, fordi de bare skulle snakke med en konsulent i 20 minutters tid, og så var tingene i orden”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Ved at bruge webtjenesten får du en planteavlsrådgiver, der har styr på lovgivningen og som kan hjælpe dig med:

  • Markplan
  • Gødningsregnskab
  • Gødningsplan
  • Ansøgning om enkeltbetaling
  • Gratis telefonrådgivning vedr. planteavl ved opkald under 5 minutter

NemMark.dk går online onsdag den 8. november og er klar til hele gødningssæsonen fra nu og frem til april.

For yderligere kommentarer:

Lars-Ejler Hansen, afdelingschef, LMO planteavl, Mobil: 2362 0185. E-mail: lha@lmo.dk.

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Til- og frakort
9. dec. 2017

Til- og frakort

Julehøjskoletime
14. dec. 2017

Julehøjskoletime

Julemandens Gave
16. dec. 2017

Julemandens Gave

Loading...

NYT fra LMO

NYT fra LMO

Strukturændringer presser svineproducenterne ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Er sprøjtegifte i vores fødevarer ét stort biologisk eksperiment? ... læs mere
RYGERENS JUL

RYGERENS JUL

Ja - det er lettere sagt end gjort, som Lars sagde til Uffe udenfor Skjold-Burne ... læs mere
Tag med Amorsen i byen

Tag med Amorsen i byen

Jørgen Amorsen, fotograf på PingvinNyt har været en "runde" og fået følgende på linsen ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Ny viden om Antabus: Kan vise vej til ny behandling mod kræft ... læs mere
Østjyllands Politi oplyser

Østjyllands Politi oplyser

Undgå ubudne gæster i juleferien – mød politiet og få gode råd ... læs mere
Erhvervsvenligt samarbejde i Randers og Favrskov fortsætter

Erhvervsvenligt samarbejde i Randers og Favrskov fortsætter

Randers kommune og Favrskov Forsyning fortsætter samarbejde, der gør det nemt for virksomheder at komme af med affald i begge kommuner ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 342

Ugens naturbilleder nr. 342

Fin start på DECEMBER rent vejrmæssigt. Ugen bød bl.a. på farverig solopgang, rim i græsset, blå himmel, nisseskæg i skovbunden, supermåne og gylden solnedgang ... læs mere
Nyt fra LMO

Nyt fra LMO

Tjen penge på stivelseskartofler ... læs mere
ALLETIDERS KVALITET

ALLETIDERS KVALITET

7. december. I anledning af julen burde Gammelnissen måske skrive om Jerusalems Skomager, men han vælger alligevel at blive en dag ekstra hos Konrad i Østergade ... læs mere
Loading...