|

NYT fra LMO

NemMark rydder skrivebordet

Fra den 8. november bliver det lettere for deltidslandmænd i hele landet at få lavet blandt andet mark- og gødningsplan, når NemMark.dk går online. Den digitale løsning rydder skrivebordet, og sparer deltidslandmanden for både tid og besvær med papirarbejdet.  

Nu er det endnu engang ved at være tid til at få lavet mark- og gødningsplaner. En opgave mange deltidslandmænd oplever som både tidskrævende og besværlig, fortæller LMOs chef for planteavl, Lars-Ejler Hansen:

  Lars-Ejler Hansen

”Det er nu, at gødningssæsonen går i gang, og vi oplever, at opgaven med mark- og gødningsplaner ofte skaber en del frustration hos vores deltidslandmænd. Det kan nemlig være en både tung og meget tidskrævende opgave at komme igennem med meget papirarbejde”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

NemMark – den direkte linje! 

LMO lancerede sidste år webtjenesten NemMark, der er en hjælp til deltidslandmænd, der ejer mellem 2 og 30 hektar jord. Nu hvor gødningssæsonen atter står for døren, er NemMark.dk igen gået online for at hjælpe deltidslandmænd med deres gødningsregnskab og ansøgning om landbrugsstøtte. Uanset hvor man bor i landet, så kan det hele klares fra computeren og telefonen:

”Man kan lave alt arbejdet hjemmefra, og så kan man ringe til en konsulent, når man har brug for det. Så det er nemt og hurtigt for deltidslandmanden. Som deltidslandmand har man ofte travlt med andre ting, som gør, at jo nemmere og hurtigere man kan klare gødningsregnskabet og landbrugsstøtten jo bedre”, understreger afdelingschefen.

Udover at hjælpe deltidslandmænd med en stor del af deres administrative arbejde, er NemMark.dk desuden landmandens direkte linje til en planteavlskonsulent:

”Mange landmænd er vant til at møde en rådgiver på et planteavlskontor. Men ved at indtaste nogle få oplysninger på NemMark.dk og derefter booke et kort telefonmøde, så kan han og konsulenten nu klare det hele på højest 20 minutter over telefonen”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Udbyttet med NemMark 

LMO oplever stor tilfredshed blandt de kunder, der har benyttet sig af NemMark. En af de helt store fordele er, at deltidslandmanden får en hurtig og effektiv rådgivning og derfor ikke behøver, at bruge al sin tid på arbejdet med mark- og gødningsplaner, men i stedet kan bruge sin tid på bedriften:

”Mange af de kunder vi har fået på NemMark er nogen, der selv har siddet og bøvlet med det, og de synes, at det her var en nem og hurtig løsning for dem, fordi de bare skulle snakke med en konsulent i 20 minutters tid, og så var tingene i orden”, fortæller Lars-Ejler Hansen.

Ved at bruge webtjenesten får du en planteavlsrådgiver, der har styr på lovgivningen og som kan hjælpe dig med:

  • Markplan
  • Gødningsregnskab
  • Gødningsplan
  • Ansøgning om enkeltbetaling
  • Gratis telefonrådgivning vedr. planteavl ved opkald under 5 minutter

NemMark.dk går online onsdag den 8. november og er klar til hele gødningssæsonen fra nu og frem til april.

For yderligere kommentarer:

Lars-Ejler Hansen, afdelingschef, LMO planteavl, Mobil: 2362 0185. E-mail: lha@lmo.dk.

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Visionsløse udvalgsformænd…

Visionsløse udvalgsformænd…

I de to første udgaver af den nye ”Lokalavisen FAVRSKOV” er de 7 nye udvalgsformænd i Favrskov Byråd blevet interviewet om deres bud på udviklingen af fremtidens Favrskov ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Loading...