|

NYT fra LMO

Nybyg eller renovering – hvad er bedst for dig?

 
Kan man få atmosfære ind i et nyt hus? Kan det betale sig at reparere et ældre hus? Efter denne aften er du klogere på, hvordan du får dine byggedrømme opfyldt. Det er torsdag den 31. maj kl. 19:00 på Underværket i Randers, og vi har samlet flere eksperter med stor erfaring på hver sit felt.
Igen i år inviterer LMO til en spændende temaaften, hvor du møder arkitekten, havearkitekten, energispecialisten og advokaten, som giver hver deres bud på, hvornår det er bedst at bygge nyt, og hvornår det bedre betaler sig at renovere et ældre hus. Aftenens program består af fire indlæg efterfulgt af individuel snak ved bordene med vores eksperter, så husk foto eller plantegning af huset – så du kan få en vurdering.
– Jeg bliver tit spurgt, hvornår det kan betale sig at renovere sit ældre hus, for eksempel ved at energioptimere, og hvornår pengene er bedre brugt på at bygge helt nyt. Hvilke overvejelser det er vigtigst at gøre sig, inden man beslutter, om man vil bygge nyt eller bygge om, fortæller arkitekt Lene Mygind, LMO.
– Derfor har vi samlet nogle eksperter, så vi kan få belyst alle aspekter af de tanker, boligejerne sidder med, når de overvejer, om de vil vægte stemning og atmosfære i deres gamle have og hus højere end en ny vedligeholdelsesfri bolig, siger Lene Mygind.
Så sidder du i egen bolig og overvejer, om du skal bygge nyt eller renovere det hus, du bor i, får du her mulighed for at få svar på de fleste af dine spørgsmål fra de kompetente oplægsholdere, der blandt andet fortæller, hvordan man kan spare på energien i et ældre hus, hvordan man gør, hvis man bygger nyt, hvad man stiller op med haven – puster man nyt liv i den gamle eller starter forfra med en ny, og hvad man generelt skal huske ved køb og salg.
Når du går hjem, er du blevet inspireret af: Arkitekt Lene Mygind, Bygningskonstruktør Anders Bodilsen, Havearkitekt Lone Skjødt og advokaten fra PROLEX Advokaterne.
Bagefter er der mulighed for at få en snak med oplægsholderne, så medbring gerne luftfoto, tegninger og billeder, der kan danne grundlag for en kort snak.

Du kan tilmelde dig LMO på https://www.lmo.dk/tilmelding-nybyg-tilbyg-eller-ombyg_maj

eller på 7015 4000. Prisen er 150 kr. inkl. kaffe og kage.
Adressen er : Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C

For yderligere information kontakt venligst: Arkitekt Lene Mygind, Telefon: 4044 7407, Email: lmy@lmo.dk
Kort om LMO
LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse & rekruttering, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Med venlig hilsen

Jesper Emborg | Salgs- og marketingchef
Trigevej 20 | 8382 Hinnerup
Hoved tlf. 7015 4000
Mobil 22944107
Mail jee@lmo.dk | Web www.lmo.dk

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Der er god grund til at lære matematik

Der er god grund til at lære matematik

Forløbet praktisk anvendt matematik er et samarbejde mellem Favrskov kommunes grundskoler og Den jydske Haandværkerskole (DjH). 5. – 6.- årgang fra Korsholmskolen er på besøg på DjH for at få indblik i, hvorfor matematik er en god ting at lære, ... læs mere
VIGTIGT MØDE I RANDERS

VIGTIGT MØDE I RANDERS

På Bøgevej ser vi nærmere på Villa "Vesta", og så mindes Kurt Villy en tid, hvor postmesteren besad en vis autoritet ... læs mere
Hverken Hammel eller Hadsten er en undtagelse. Desværre...

Hverken Hammel eller Hadsten er en undtagelse. Desværre…

På landsplaner 10. forretning i detailhandlen er lukket siden 2008 ... læs mere
Busdrift i Favrskov

Busdrift i Favrskov

Af Niels Kallehave DF -Tåsingevej 22 8370 Hadsten ... læs mere
Uheld på motorvejen

Uheld på motorvejen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Flere nye spillere hos Hadsten Håndbold

Flere nye spillere hos Hadsten Håndbold

I går præsenterede vi 2 nye og i dag fortæller vi om 3 mere ... læs mere
NYT fra LMO

NYT fra LMO

Bliv klogere på økologi, græs og græsmælk ... læs mere
Far til fire i Solen

Far til fire i Solen

Firma Snigpremiere i Hadsten Bio ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 365.

Ugens naturbilleder nr. 365.

Sjældent har der været så smukt overalt ! Maj maler med en fortryllende pensel, så selv de mest uanselige steder får deres moment af skønhed. Øjet kan ikke få nok - slet ikke af de gule rapsmarker og havens blomstrende ... læs mere
DET ER HELT VILDT..........

DET ER HELT VILDT……….

Vi tilbyder opskæring af dyr fortæller slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde Gårdbutik på Hammelvej ved Laurbjerg ... læs mere
Loading...