|

Nyt tag og ventilationssystem til Inside

Bedre indeklima og et mindre el-forbrug bliver resultatet, når Kultur- og Sundhedscenter Inside i Hammel får nyt tagbelægning og ventilationssystem.

Tagbelægningen var slidt ned på den 30 år gamle bygning, og da taget ikke kunne renoveres uden samtidig at fjerne ventilationsanlæggene, bliver disse skiftet ud i samme omgang.
Kranerne gik onsdag i gang med at fjerne gamle kanaler og andet ventilation fra taget i Inside, så nu er det store renoveringsarbejde for alvor i gang.
– Inside har udviklet sig med flere tilbygninger, og bruges til mange flere formål nu, end da huset blev bygget. Derfor har behovet for ventilation også ændret sig. Når vi har det nye system på plads, får vi bedre muligheder for at tilføre rummene den luft, der er brug for, forklarer Mads Bülow Sørensen, der er bygningsingeniør i Ejendomscentret og projektleder på renoveringen.
Det nye ventilationssystem bruger mindre strøm og bliver koblet sammen med varmestyringen, så man bedre kan styre temperaturen i rummene og ikke risikerer at varme og køle på samme tid.

 

  Lars Lerche

Aktiviteter flytter til andre lokaler
Inside er et hus med mange aktiviteter, og derfor kommer renoveringen også til at påvirke nogle af husets mange brugere, men forhåbentlig kun i begrænset omfang.
– Brugerne kan opleve, at deres aktiviteter bliver flyttet til andre lokaler, men vi forsøger i høj grad at lade hverdagen køre som normalt – og så håber vi, at der er forståelse for, at byggerodet fører til bedre indeklima om få måneder, siger Lars Lerche, der er afdelingsleder i Inside.
Ejendomscentret forventer, at renoveringen er færdig i september 2018.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Sara Kjærsgaard skifter til ligaklub

Stregspilleren Sara Kjærsgaard kom til Hadsten Håndbold fra TTH Holstebro i ligaen og nu forlader hun efter fire sæsoner klubben, til fordel for en ligaklub igen ... læs mere
Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Der er brug for dig i Røde Kors Butikken i Hadsten!

Vores gode butik i Hadsten har ledige frivillige jobs​!​ ... læs mere
Mandag er fiskedag i Hadsten

Mandag er fiskedag i Hadsten

FISK ER SUNDT - Besøg JJ-Fisk fra midt formiddag foran Kvickly i Hadsten ... læs mere
HADSTENS FREJDIGE SØMAND

HADSTENS FREJDIGE SØMAND

Fundet af et gammelt postkort ledte Kurt Villy på sporet af en saftig sømandshistorie. Fra dengang, skibene var af træ og mændene af jern ... læs mere
Racertalentet fra Volstrupvej

Racertalentet fra Volstrupvej

Martin Harritz Nielsen kører Formel 5 ... læs mere
SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

SPORTS-skribenter søges af PingvinNyt

Er det dig/jer vi mangler ? du behøver nødvendigvis ikke selv at kunne skrive, da størstedelen af arbejdet er, at indsamle og formidle allerede skrevne artikler om sporten i. Du er måske allerede idag medlem af en klub, som du ... læs mere
Royal Run

Royal Run

Vær med til at fejre Kronprins Frederik med hans 50 års fødsesldag ... læs mere
Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Pressemeddelelse fra Hadsten Bio:

Hadsten Bio – Nu med opera ... læs mere
GENERATION DUM!

GENERATION DUM!

På det seneste har vi på TV2 kunnet se, at det er ganske almindelig praksis, at gymnasieelever som den mest naturlige ting i verden pjækker fra undervisningen ... læs mere
NYT fra Favrskov Kommune

NYT fra Favrskov Kommune

Borgerservice river skrankerne ned ... læs mere
Mangler du en gave til festen?

Mangler du en gave til festen?

Spørger Vinhandler Flemming Nielsen fra Wineboutique i Hadsten ... læs mere
Loading...