|

Nytårsbrev januar 2020

Idrætssamvirket ønsker godt nytår

Favrskov Idrætssamvirke Interesseorganisation for idrætsforeninger i Favrskov Kommune

Husk at sætte brevet op og send det videre til trænere og ledere.
Ny strategi for fritid og idræt Vi kom i gang med ny strategi for fritid og idræt. Det foregår som et samarbejde mellem kommunen, Folkeoplysningsudvalget, Spejdersamrådet og Idrætssamvirket. Der var seminar for foreningerne den 6. november, hvor der blev indsamlet input til strategien. De input er blevet drøftet i arbejdsgruppen og vi har nu modtaget første udkast af strategien til gennemlæsning, før den bliver offentliggjort og sendt i høring i marts måned. Strategien vil være et overordnet arbejdsdokument, der senere skal udmøntes i mere konkrete handlingsplaner for fritids- og idrætsområdet.
Budgetforhandlinger og banekridtning Budgetforhandlingerne tog pludselig en uventet drejning, da opkridtningsrobotter kom på banen og Idrætssamvirket samtidig blev nævnt både i budgettet og i medierne. Lad os slå det fast med det samme. Idrætssamvirket har på intet tidspunkt givet udtryk for et ønske om kridtningsrobotter og har ikke deltaget i møder eller drøftelser derom i denne forbindelse. Idrætssamvirket kunne på lige fod med alle andre indsende høringssvar, hvilket også er gjort. Kommentarer om andet må stå for kildens egen regning. Vi vil nøjes med at sige, at vi følger sagen, og har konstateret at der er indkaldt til informationsmøde for alle fodboldklubber den 16. januar.
Årsmøde 2020 og Årets ildsjæl Tid og sted for årsmøde er den 18. marts i Hammel Idrætscenter. Her vil vi traditionen tro invitere på middag, inden vi går i gang med det formelle program. Temaet for det vanlige oplæg, vil i år være den nye fritids- og idrætsstrategi. Vi skal også have fundet ‘Årets ildsjæl’, en pris vi uddeler i samarbejde med Djurslands Bank. Så tænk allerede nu, om der går nogle rundt i jeres forening, der lige fortjener det ekstra skulderklap. Vi sender særskilt invitation ud til vores medlemmer når vi kommer tættere på.
Vi oplever, at folk ikke modtager mails fra os, så husk at melde ind når I skifter ud i bestyrelsen eller skifter mailadresse. Tak.
Til slut vil vi ønske alle et fremragende 2020, hvor vi skal være sammen om at udvikle idrætten i Favrskov.

Venlig hilsen, Favrskov Idrætssamvirke

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 481.

Ugens naturbilleder nr. 481.

Ekstraudgave i anledning af, at høsten er i hus mange steder ... læs mere
Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

Annonce : Ung forvirring i Kronjylland: Egen forsikring, deleforsikring eller ingen forsikring?

STUDIESTART: For mange unge i Kronjylland rimer forsikring på forvirring. For hvilken forsikring er den rigtige, kan man tegne en fælles forsikring i bofællesskabet, og behøver man overhovedet at tegne én? Ja, lyder svaret fra GF Forsikring ... læs mere
Minimumsnormering på ældreområdet.

Minimumsnormering på ældreområdet.

Af Mercedes Czank, Formand Dansk Folkeparti,  Favrskov ... læs mere
Man binder os på mund og hånd...

Man binder os på mund og hånd…

… men man kan ikke binde ånd! ... læs mere
BUM – og så stod tiden stille!

BUM – og så stod tiden stille!

Af motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Syng dig glad i Hadsten blandede Kor

Sådan siger vi i Hadsten blandede Kor, som nu starter ny sæson onsdag den 26. august kl. 19.30 ... læs mere
Møde om boliger med fællesskaber

Møde om boliger med fællesskaber

Overvejer du en bolig, hvor der er mulighed for en privat bolig plus et fællesskab med andre, så er dette møde noget for dig ... læs mere
Loading...