|

Østjysk elinstallatør mander op

Kristian Enevoldsen fra Hadsten blev den 4. januar 2019 udlært elektriker hos NMT El-Service. Den nyudklækkede svend har sagt ja til at fortsætte hos den østjyske elinstallatør, hvor travlhed får indehaveren til at mande op.

Kristian Enevoldsen fra Hadsten 
 
»Jeg har været glad for at være lærling hos NMT El-Service. Her er rart at være med gode kollegaer, masser af sociale arrangementer og alsidige opgaver,« siger Kristian Enevoldsen.
 
Fra arbejdsmand til lærling
Den nyuddannede elektriker føler sig sikker på, at han har valgt den helt rigtige uddannelse:
»Efter gymnasiet arbejdede jeg lidt forskellige steder – blandt andet som arbejdsmand hos NMT El-Service. Her fandt jeg ud af, at det var elektriker, jeg gerne ville være. Og så fik jeg lærepladsen«.
 
Varierede opgaver og gode kollegaer trækker
Kristian Enevoldsen fortæller, at han gennem læretiden har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver. Én af de mere specielle var etableringen af en ny affaldsterminal på Aarhus Ø: 
»I forbindelse med opførelsen af en stationær affaldsterminal til et omfattende underjordisk affaldssugssystem har NMT El-Service taget sig af alt elteknisk arbejde fra start til slut. Teknisk var det et spændende projekt af være en del af, men jeg kan nu også godt lide at beskæftige mig med de mere traditionelle elopgaver – for eksempel i forbindelse med boligbyggerier, renoveringer og ombygninger«.
Der står et flot 10-tal på Kristians svendebrev. Og heldigvis har den dygtige elektrikersvend sagt ja til at blive hos NMT El-Service som har base i Risskov ved Aarhus.
 
»Kunderne og opgaverne hos NMT El-Service er meget forskelligartede. Jeg trives med variationen og det gode sociale sammenhold med kollegaerne. Derfor vil jeg gerne blive som svend hos NMT El-Service«, siger Kristian Enevoldsen.
 
Velvoksen ordrebog udvider medarbejderstaben
»Vi oplever højt aktivitetsniveau i øjeblikket. Blandt andet har vi lige vundet et stort udbud på service og vedligeholdelse af el- og procesinstallationer på to århusianske renseanlæg, men efterspørgslen spreder sig over alle typer elopgaver hos både private, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder. Det giver travlhed, og derfor mander jeg op«, siger Niels Martin Thomsen, indehaver af NMT El-Service. Han har netop budt Kristian Enevoldsen velkommen som ekstra fastansat elektriker på holdet.
 
  Niels Martin Thomsen
 
»Kristian har ydet en stærk indsats i sin læretid. Han passer ind i teamet, og han går ikke af vejen for en faglig udfordring. Blandet har han rigtig godt fat i nogle af de specialopgaver, som NMT El-Service varetager på renseanlæg og affaldssugsløsninger«, fastslår Niels Martin Thomsen.
 
Andel af lærlinge øget
I forbindelse med at Kristian er udlært, har NMT El-Service indgået uddannelsesaftaler med to nye lærlinge, Marcus Sloth Jørgensen og Sigurd Huulgaard Sørensen, i stedet for den sædvanlige ene. Det betyder, at 5 ud af 17 medarbejdere i NMT El-Service nu er lærlinge.
 
»I branchen har vi et fælles ansvar for at få udlært elektrikere nok, som kan installere og servicere fremtidens tekniske løsninger. Jeg påtager mig gerne min del af ansvaret for, at branchens ’fødekæde’ bliver sikret. Når aktivitetsniveauet er så højt som nu, så øger jeg naturligvis min andel af lærlinge«, slutter Niels Martin Thomsen.
 
Om NMT El-Service
NMT El-Service, drevet af Niels Martin Thomsen siden 2005, har 17 medarbejdere og beskæftiger sig med alle typer af el-opgaver hos private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Østjylland herunder blandt andet Risskov, Studstrup, Hinnerup og Ebeltoft. Læs mere på www.nmtel.dk
 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Frank Nordentoft fejrer 10-års jubilæum ved NMT El-Service

Frank Nordentoft fejrer 10-års jubilæum ved NMT El-Service

Laurbjerg: Industrielektriker Frank Nordentoft kan torsdag den 31. januar 2019 fejre 10-års jubilæum hos elinstallatørvirksomheden NMT El-Service på Arresøvej i Risskov, hvor han også er udlært ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Generalforsamling

Generalforsamling

Hadsten Idrætsforenings Petanque Klub ... læs mere
Favrskov inviterer revisorer på gratis kursus i energioptimering

Favrskov inviterer revisorer på gratis kursus i energioptimering

Favrskov Kommune, Energitjenesten og Erhvervsakademi Aarhus inviterer alle revisorer til et gratis kursus i energidrift for små og mellemstore virksomheder ... læs mere
Masser af ILDSJÆLE bag Håndboldklubbens BIERFEST på lørdag

Masser af ILDSJÆLE bag Håndboldklubbens BIERFEST på lørdag

Der har længe været udsolgt til denne "OKTOBERFEST, der afholdes i Hadsten Kultur og Idrætscenter på lørdag fra klokken 1200-20.00. Orkestret går på kl.1300 - men hvem står bag arrangementet ? ... læs mere
En regning på kr. 428.879 for at redde to chefer...

En regning på kr. 428.879 for at redde to chefer…

”Faktureringen er sket efter de gældende timepriser og vurderes som værende rimelig” ... læs mere
Sigtet for hærværk efter cigaret-afslag

Sigtet for hærværk efter cigaret-afslag

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ja tak til ordentlighed og reel borgerinddragelse. Nej tak til hastværk.

Ja tak til ordentlighed og reel borgerinddragelse. Nej tak til hastværk.

Indlæg om Broen over Randersvej i Hadsten af Charlotte Green, Det konservative Folkeparti, medlem af Favrskov Byråd og Folketingskandidat ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 400.

Ugens naturbilleder nr. 400.

Heldigvis er mørket på retur og dagene er langsomt begyndt at blive længere. Skønt når solen får sat lidt "plus-point" ind på kontoen ... læs mere
Indbrud i Thorsø

Indbrud i Thorsø

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...