|

Østjysk elinstallatør mander op

Kristian Enevoldsen fra Hadsten blev den 4. januar 2019 udlært elektriker hos NMT El-Service. Den nyudklækkede svend har sagt ja til at fortsætte hos den østjyske elinstallatør, hvor travlhed får indehaveren til at mande op.

Kristian Enevoldsen fra Hadsten 
 
»Jeg har været glad for at være lærling hos NMT El-Service. Her er rart at være med gode kollegaer, masser af sociale arrangementer og alsidige opgaver,« siger Kristian Enevoldsen.
 
Fra arbejdsmand til lærling
Den nyuddannede elektriker føler sig sikker på, at han har valgt den helt rigtige uddannelse:
»Efter gymnasiet arbejdede jeg lidt forskellige steder – blandt andet som arbejdsmand hos NMT El-Service. Her fandt jeg ud af, at det var elektriker, jeg gerne ville være. Og så fik jeg lærepladsen«.
 
Varierede opgaver og gode kollegaer trækker
Kristian Enevoldsen fortæller, at han gennem læretiden har fået lov til at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver. Én af de mere specielle var etableringen af en ny affaldsterminal på Aarhus Ø: 
»I forbindelse med opførelsen af en stationær affaldsterminal til et omfattende underjordisk affaldssugssystem har NMT El-Service taget sig af alt elteknisk arbejde fra start til slut. Teknisk var det et spændende projekt af være en del af, men jeg kan nu også godt lide at beskæftige mig med de mere traditionelle elopgaver – for eksempel i forbindelse med boligbyggerier, renoveringer og ombygninger«.
Der står et flot 10-tal på Kristians svendebrev. Og heldigvis har den dygtige elektrikersvend sagt ja til at blive hos NMT El-Service som har base i Risskov ved Aarhus.
 
»Kunderne og opgaverne hos NMT El-Service er meget forskelligartede. Jeg trives med variationen og det gode sociale sammenhold med kollegaerne. Derfor vil jeg gerne blive som svend hos NMT El-Service«, siger Kristian Enevoldsen.
 
Velvoksen ordrebog udvider medarbejderstaben
»Vi oplever højt aktivitetsniveau i øjeblikket. Blandt andet har vi lige vundet et stort udbud på service og vedligeholdelse af el- og procesinstallationer på to århusianske renseanlæg, men efterspørgslen spreder sig over alle typer elopgaver hos både private, erhvervsvirksomheder og offentlige kunder. Det giver travlhed, og derfor mander jeg op«, siger Niels Martin Thomsen, indehaver af NMT El-Service. Han har netop budt Kristian Enevoldsen velkommen som ekstra fastansat elektriker på holdet.
 
  Niels Martin Thomsen
 
»Kristian har ydet en stærk indsats i sin læretid. Han passer ind i teamet, og han går ikke af vejen for en faglig udfordring. Blandet har han rigtig godt fat i nogle af de specialopgaver, som NMT El-Service varetager på renseanlæg og affaldssugsløsninger«, fastslår Niels Martin Thomsen.
 
Andel af lærlinge øget
I forbindelse med at Kristian er udlært, har NMT El-Service indgået uddannelsesaftaler med to nye lærlinge, Marcus Sloth Jørgensen og Sigurd Huulgaard Sørensen, i stedet for den sædvanlige ene. Det betyder, at 5 ud af 17 medarbejdere i NMT El-Service nu er lærlinge.
 
»I branchen har vi et fælles ansvar for at få udlært elektrikere nok, som kan installere og servicere fremtidens tekniske løsninger. Jeg påtager mig gerne min del af ansvaret for, at branchens ’fødekæde’ bliver sikret. Når aktivitetsniveauet er så højt som nu, så øger jeg naturligvis min andel af lærlinge«, slutter Niels Martin Thomsen.
 
Om NMT El-Service
NMT El-Service, drevet af Niels Martin Thomsen siden 2005, har 17 medarbejdere og beskæftiger sig med alle typer af el-opgaver hos private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i Østjylland herunder blandt andet Risskov, Studstrup, Hinnerup og Ebeltoft. Læs mere på www.nmtel.dk
 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Dansk produceret brandbil fejrer 100 års fødselsdag

Dansk produceret brandbil fejrer 100 års fødselsdag

aF redaktør Jørgen Kjær, Hasdsten ... læs mere
Vil du samle ind for Kræftens Bekæmpelse søndag d. 7. april?

Vil du samle ind for Kræftens Bekæmpelse søndag d. 7. april?

Overalt i landet vil tusindvis af frivillige bruge et par timer af deres søndag på at samle ind til kræftsagen. Du kan også støtte op om denne vigtige sag som indsamler tilmelde dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling ... læs mere
Brugtpladebørs i Sløjfen i Hadsten.

Brugtpladebørs i Sløjfen i Hadsten.

Så er der atter tid til pladebørs den 9. marts 2019 KL. 10:00 – 15:00 Der vil være masser af vinyl skiver og CD skiver ... læs mere
Skiltepolitik for Favrskov Kommune

Skiltepolitik for Favrskov Kommune

Skiltepolitik for Favrskov Kommune er vedtaget af Favrskov Byråd 26. februar 2019 ... læs mere
Børnene skal have det bedste fra det hele

Børnene skal have det bedste fra det hele

Efter sammenflytning af tre børnehaver og nybyggeri står Børnehuset Vesterskovvej i Hadsten fagligt stærkt med hele tre pasningstilbud i én institution ... læs mere
Nej til havbrug – vi skal passe på vores unikke havmiljø

Nej til havbrug – vi skal passe på vores unikke havmiljø

Læserbrev af Iben Sønderup, folketingskandidat for Socialdemokratiet i Randers, opstillet i Østjylland. Havevej 9, Langå ... læs mere
Favrskov Havepleje er klar til sæsonen 2019

Favrskov Havepleje er klar til sæsonen 2019

Richard Torp Jensen fra pingvinnyt.dk har besøgt Favrskov Havepleje fra Laurbjerg, og fået en snak med de to ejere ... læs mere
Færdselsuheld i Laurbjerg

Færdselsuheld i Laurbjerg

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra Kræftens Bekæmpelse

NYT fra Kræftens Bekæmpelse

Patienter med senfølger får hjælp af kostomlægning ... læs mere
Stillingsopslag: Ny spidskandidat søges!

Stillingsopslag: Ny spidskandidat søges!

Venstres Flemming Nørgaard trækker sig ... læs mere
Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

Stor tilfredshed med Favrskov Erhvervsråds service

En ny undersøgelse viser, at virksomheder og iværksættere i høj grad er tilfredse med den vejledning Favrskov Erhvervsråd tilbyder ... læs mere
Loading...