|

OK deler mange penge ud

Mange penge til foreninger

 
Hadsten Lystfiskeriforening indgår sponsoraftale, mens to andre foreninger i kommunen scorer 100.000 sponsorkroner
14.7.2021 08:00:00 | OK

HØST IF og Hammel Gymnastik Forening har via sponsoraftalen med energiselskabet OK fået udbetalt over 100.000 kroner i sponsorstøtte tilsammen.

Udover Hadsten Lystfiskeriforening, HØST IF og Hammel Gymnastik Forening støtter energiselskabet OK omkring 2.100 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Hadsten Lystfiskeriforening.

Der er et stort sponsorbeløb på vej til HØST IF og Hammel Gymnastik Forening, der med foreningernes sponsoraftale med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i foreningskassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for en sponsorcheck på 79.668,49 kroner nu kan se frem til hele 103.569,04 kroner. Vil man støtte Hammel Gymnastik Forening, kan det i den grad godt betale sig at støtte og tanke hos SuperBrugsen Hammel. Det er nemlig OK og forhandleren i Hammel, der udbetaler pengene til foreningen.

Mens de to foreninger kan se frem til udbetalinger, så har en anden lokal forening, Hadsten Lystfiskeriforening, valgt at indgå en sponsoraftale magen til med OK. En aftale, som formand, John Eistrøm, er glad for.

”Vi håber at det kan give os mulighed for at udvikle vores forening. Vi vil gerne bruge flere midler på junior-og ungearbejdet. Det kommunale tilskud til vores ungdomsarbejde dækker kun udgifter til uddannelse af vores juniorledere,” siger han.

HØST IF får udbetalt 38.396,62 kroner, mens Hammel Gymnastik Forening får udbetalt 65.172,42 kroner.

OK og SuperBrugsen Hammel udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til de tre foreninger ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK og i Hammel Gymnastik Forenings tilfælde også SuperBrugsen i Hammel, der har udbetalt pengene til de to foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

HØST IF, Hadsten Lystfiskeriforening og Hammel Gymnastik Forening er tre ud af omkring 2.100 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil nemlig frem til og med maj 2022 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Trinbrættet i Laurbjerg hældt ned af brættet

Trinbrættet i Laurbjerg hældt ned af brættet

I flere end 10 år har politikerne i Favrsksov og borgerne i Laurbjerg forgæves arbejdet på at få etableret et trinbræt ... læs mere
Indbrud i Hammel

Indbrud i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Forbedringer af Storegade i Hinnerup

Forbedringer af Storegade i Hinnerup

af Erling Kvist Andersen, Fredensgade 11 B, Hinnerup - Medlem af Favrskov Byråd (A) ... læs mere
Budget 22-25: ”Viel Geschrei und venig Volle”…

Budget 22-25: ”Viel Geschrei und venig Volle”…

Kommunens budgetforhandlinger for de næste 4 års budget står for døren ... læs mere
Sort Nat på Juulsdal fredag den 10.september

Sort Nat på Juulsdal fredag den 10.september

- en aften med behagelig stimulering af sanserne ... læs mere
Indvielse: Genslyngning af Lilleåen ved Kollerup Enge

Indvielse: Genslyngning af Lilleåen ved Kollerup Enge

Vær med, når Favrskov Kommune indvier genslyngningen af Lilleåen ved Kollerup Enge i Hadsten, og vandet for første gang skal løbe ud i det nye bugtede åløb ... læs mere
Brand i træskur

Brand i træskur

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Boligsalget faldt markant i juli og lander på traditionelt sommerniveau

Der blev solgt cirka 7.800 boliger i juli måned, viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
UD I NATUREN (35)

UD I NATUREN (35)

Ad hjertestien ved Kollerup Enge på en dejlig sensommerdag ... læs mere
Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Valg til Favrskov Byråd 16. november 2021

Tirsdag 16. november 2021 er der valg til Favrskov Byråd, hvor der skal vælges 25 medlemmer ... læs mere
Loading...