|

OK Ødum får ny dobbelt svanemærket vaskehal

OK bygger ny miljøvenlig dobbelt vaskehal ved OK Plus i Ødum, så kunderne får kortere ventetid, når bilen skal vaskes

Ødum får ny dobbelt svanemærket vaskehal
 | OK

 

Byggeriet af en helt ny og miljøvenlig vaskehal ved OK Plus på Landevejen 203 i Ødum er begyndt. Det bliver en dobbelt vaskehal, der kan betjene to biler på samme tid, så kunder fremover slipper for at holde i kø, når bilen skal vaskes. Forpagter i butikken, Søren Bendixen, forventer, at den nye vaskehal vil være klar til brug til oktober.

”Det bliver dejligt at få en ny vaskehal med særlige skånsomme børster og moderne teknologi, der taler sammen med OK-appen. Vi sælger mange vask om året, og ved at bygge en dobbelt vaskehal kan vi undgå kø, så kunderne altid kan komme til,” forklarer han.

Svanemærket vask skåner miljøet
Den kommende vaskehal vil bære svanemærket. Svanen er det nordiske miljømærke, der kun gives til vaskehaller, der overholder en række strenge krav til vandforbrug, miljøvenlige sæber og minimal udledning af miljøskadelige stoffer.

”Vi er rigtig glade for, at den nye vaskehal er så skånsom for miljøet, at den får svanemærket. På den måde kan vi garantere kunderne, at de kan vaske deres bil med god samvittighed,” siger Søren Bendixen.

Vasker du bilen hjemme i indkørslen eller ved fortovskanten, er der ingen kontrol over de stoffer, der ledes ned i jorden, herunder bremsestøv og olierester, der typisk sidder på bilens dæk og fælge, i hjulkasser og undervogn. Derfor fraråder både Miljøstyrelsen og Danmarks Naturfredningsforening, at man vasker bilen hjemme.

Gammel vaskehal bliver til pakkerum
Den nye vaskehal bliver bygget på græsarealet syd for butikken. Det betyder, at nogle parkeringspladser bliver inddraget. Til gengæld bliver der etableret nye parkeringspladser der, hvor der i dag er støvsugerhus. Når den nye vaskehal åbner til efteråret, vil den eksisterende vaskehal blive omdannet til lager, hvor butikken får plads til et nyt pakkerum.

”Vi modtager mange pakker. Og det går kun én vej på det område, og det er opad. Så der laver vi et nyt lager, hvor vi også får plads til et nyt frostrum,” fortæller Søren Bendixen.

Forpagteren håber, at kunderne vil have forståelse for, at der i byggeperioden vil være lidt færre parkeringspladser på området. Han understreger dog, at der ikke vil være problemer med hverken at tanke brændstof eller besøge butikken.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Risiko for skimmelvækst i økologiske drikke

Orkla Foods Danmark tilbagekalder tre varianter af økologiske drikke ... læs mere
Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Hadsten og Hinnerup Apotek kan teste, om du har haft COVID-19

Med et lille prik i fingeren kan du nu finde ud af, om du har været smittet med coronavirus ... læs mere
Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

Vækst af mælkesyrebakterier i COOP Hindbær Light sodavand

A/S Bryggeriet Vestfyen tilbagekalder COOP Hindbær Light sodavand 0,5 liter, grundet vækst af mælkesyrebakterier. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 1. juli 2020 ... læs mere
Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Se og hør video-film fra Sct. Hans Aften i Haldum

Videoen er optaget af AVCfilm.dk i Haldum ... læs mere
Årets Studenter sprang ud fredag

Årets Studenter sprang ud fredag

Festlige dage på Favrskov Gymnasium i Hadsten ... læs mere
Brand på gård

Brand på gård

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld ved Hinnerup

Færdselsuheld ved Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er det HØST - tid

Så er det HØST – tid

Rikke Møller Antvorskov ... læs mere
Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Brandstation bevares – men formentlig med et mindre slukningsområde

Den fælleskommunale beredskabskommission for Randers, Favrskov og Djursland har valgt at følge et revideret ønske fra Favrskov Kommune og bevare den ellers lukningstruede brandstation i Hinnerup ... læs mere
Loading...